wspaniałe :Dest pisze:
O ja pierdolę!!!
IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: IMMOLATION
Nie udało im się, Monstrosity nie pobili :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
est
The Great Sleep będzie kolejnym klasykiem mrocznego nakurwu. Co do tego nie mam wątpliwości.Self pisze:Na szczęście chujową okładkę rekompensuje zajebista tracklista!
-
SCREAMBLOODYGORE
- weteran forumowych bitew
czego wyście się spodziewali? diabełków? okładka pasuje do dzisiejszego charakteru zespołu... jest taka... hmmm... hardcorowa... bije z niej moc... bez problemu bym ją umieścił na jakimś materiale rodzimej SCHIZMY...
-
Nothingface
- postuje jak opętany!
Teraz chyba panuje jakaś moda na chujowe okładki.
"Too Extreme!"
"Existo Vulgoré"
"Blades For Baal"
"I Am Morbid"
"10 More Dead"
"Destructos vs the Earth"
"Nevermore"
"Beauty Meets Beast"
"Radikult"
"Profundis - Mea Culpa"
"Omni Potens"Self pisze:Na szczęście chujową okładkę rekompensuje zajebista tracklista!
"Too Extreme!"
"Existo Vulgoré"
"Blades For Baal"
"I Am Morbid"
"10 More Dead"
"Destructos vs the Earth"
"Nevermore"
"Beauty Meets Beast"
"Radikult"
"Profundis - Mea Culpa"
-
est
Na którym?;)SCREAMBLOODYGORE pisze:czego wyście się spodziewali? diabełków? okładka pasuje do dzisiejszego charakteru zespołu... jest taka... hmmm... hardcorowa... bije z niej moc... bez problemu bym ją umieścił na jakimś materiale rodzimej SCHIZMY...
- Morph
- Kontakt:
Uważam, iż okładka jest bdb i doskonale oddaje ducha muzyki Immolation.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
SCREAMBLOODYGORE
- weteran forumowych bitew
est pisze:Na którym?;)SCREAMBLOODYGORE pisze:czego wyście się spodziewali? diabełków? okładka pasuje do dzisiejszego charakteru zespołu... jest taka... hmmm... hardcorowa... bije z niej moc... bez problemu bym ją umieścił na jakimś materiale rodzimej SCHIZMY...

-
est
coraz glupsze awatary, coraz glupsze posty ;)Morph pisze:Uważam, iż okładka jest bdb i doskonale oddaje ducha muzyki Immolation.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
dokładnie tak. ich już nie interesuje tematyka z pierwszych płyt - osobistych relacji z chrześcijańskim Bogiem, buntu itd. nie pamiętam czy to weszło do wywiadu z Immolation w ostatnim Musick, ale kiedy rozmawiałem z nimi w ostatnie wakacje to Dolan powiedział wprost, że teraz interesują ich sprawy związane z całym społeczeństwem, problemy społeczne, a nie indywidualne rozterki jak kiedyś. gdy zobaczyłem tę okładkę to natychmiast przypomniała mi się wypowiedź Dolana.SCREAMBLOODYGORE pisze:czego wyście się spodziewali? diabełków? okładka pasuje do dzisiejszego charakteru zespołu...
- Nerwowy
Bonny pisze:dokładnie tak. ich już nie interesuje tematyka z pierwszych płyt - osobistych relacji z chrześcijańskim Bogiem, buntu itd. nie pamiętam czy to weszło do wywiadu z Immolation w ostatnim Musick, ale kiedy rozmawiałem z nimi w ostatnie wakacje to Dolan powiedział wprost, że teraz interesują ich sprawy związane z całym społeczeństwem, problemy społeczne, a nie indywidualne rozterki jak kiedyś. gdy zobaczyłem tę okładkę to natychmiast przypomniała mi się wypowiedź Dolana.SCREAMBLOODYGORE pisze:czego wyście się spodziewali? diabełków? okładka pasuje do dzisiejszego charakteru zespołu...

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
hahaha +1est pisze:coraz glupsze awatary, coraz glupsze posty ;)Morph pisze:Uważam, iż okładka jest bdb i doskonale oddaje ducha muzyki Immolation.
all the monsters will break your heart
-
pr0metheus
Tez mnie sie tak wydajeest pisze:The Great Sleep będzie kolejnym klasykiem mrocznego nakurwu. Co do tego nie mam wątpliwości.Self pisze:Na szczęście chujową okładkę rekompensuje zajebista tracklista!
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wszystko super fajnie. Tylko, że nikt nie ma za złe Immolation filozofii jaką obecnie wyznają, tylko jakość okładki. Taką obwolutę, narysowaną przez podrzędnego grafika może mieć jakiś równie podrzędny podziemny zespolik, a nie elita death metalowej sztuki...zwłaszcza jeżeli w pamięci mamy kilka ich wcześniejszych okładek (np. Failures czy Close).Bonny pisze:dokładnie tak. ich już nie interesuje tematyka z pierwszych płyt - osobistych relacji z chrześcijańskim Bogiem, buntu itd. nie pamiętam czy to weszło do wywiadu z Immolation w ostatnim Musick, ale kiedy rozmawiałem z nimi w ostatnie wakacje to Dolan powiedział wprost, że teraz interesują ich sprawy związane z całym społeczeństwem, problemy społeczne, a nie indywidualne rozterki jak kiedyś. gdy zobaczyłem tę okładkę to natychmiast przypomniała mi się wypowiedź Dolana.SCREAMBLOODYGORE pisze:czego wyście się spodziewali? diabełków? okładka pasuje do dzisiejszego charakteru zespołu...
all the monsters will break your heart
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Jebac okładkę, na nic innego tak nie czekam jak na boguf z Immolation.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
[V]
poprzednia płyta znakomita,licze że teraz będzie równie dobrze.Jeden z niewielu(obecnie) zespołów death metalowych którego twórczość wciąż mnie jara bardzo mocno.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Funeral
- rozkręca się
Mam właściwie tak samo. Moje top 3 zespołów death metalowych, które dalej nagrywają niszczące plyty.
Ale należy przyznać, ze ostatnia ciekawa okładka Immolation, była ta do "Unholy Cult". Później bylo raz lepiej, raz gorzej, ale ciągle słabo :( Powiedziawszy to, zaznaczam ze dla mnie muzyka > oprawa graficzna, wiec mogą sobie nawet na okładce kwiatuszki mieć :)
Ale należy przyznać, ze ostatnia ciekawa okładka Immolation, była ta do "Unholy Cult". Później bylo raz lepiej, raz gorzej, ale ciągle słabo :( Powiedziawszy to, zaznaczam ze dla mnie muzyka > oprawa graficzna, wiec mogą sobie nawet na okładce kwiatuszki mieć :)
-
Heretyk
nie no, chuj z okładką. jak dla mnie mogłaby być cała czarna (czy tam w innym kolorze) z samym tylko z logo zespołu i tytułem. muzyka i tak zabije, jak zawsze.
-
Heretyk
mówił to już w okolicach 2005-6 roku.Bonny pisze:dokładnie tak. ich już nie interesuje tematyka z pierwszych płyt - osobistych relacji z chrześcijańskim Bogiem, buntu itd. nie pamiętam czy to weszło do wywiadu z Immolation w ostatnim Musick, ale kiedy rozmawiałem z nimi w ostatnie wakacje to Dolan powiedział wprost, że teraz interesują ich sprawy związane z całym społeczeństwem, problemy społeczne, a nie indywidualne rozterki jak kiedyś. gdy zobaczyłem tę okładkę to natychmiast przypomniała mi się wypowiedź Dolana.SCREAMBLOODYGORE pisze:czego wyście się spodziewali? diabełków? okładka pasuje do dzisiejszego charakteru zespołu...
-
est
A nawet i wcześniej bo w okolicach 2002 już wspominał, że zamierza poszerzyć nieco tematykę poruszaną w tekstach.