MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: MGŁA
"Fajna płyta", to tak jakby powiedzieć, że nowa MGŁA jest takase.
-
- weteran forumowych bitew
fajna to o wiele lepiej niż taka se. poza tym nie twórzcie tutaj świętych krów. za brzmienie (gitar zwłaszcza) mikołajowi należy się medal, chyba najlepiej gadający materiał spod jego rąk. śmiga lepiej nawet od medico peste, które też miałem okazję słyszeć i które też ma bardzo dobry sałnd. jak na razie faworyci to 1 i 3
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Chodziło mi o "mglistość" w prawie dosłownym tego słowa znaczeniu, nie o nawiązanie do stylu wypracowanego przez M. Nie ma tutaj tego "rozmycia" i transowości do jakiej zostaliśmy przyzwyczajeni na poprzednich krążkach. Co wcale nie jest zarzutem, a wręcz przeciwnie.Sova pisze:najmniej "mglisty" materiał? dla mnie WHTN to wręcz kwintesencja Mgła.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Dragazes
- w mackach Zła
Wczoraj kupiłem na Allegro, to po weekendzie dostanę. Przede mną bardzo dobre ćwiczenie cierpliwości.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Morph
- Kontakt:
A ja po 4 kradziejskich odsłuchach jestem na tak i na nie jednocześnie. W przyszłym tygodniu się zweryfikuje się liryki i brzmienie.
Give birth to something dead
Give birth to something old
- white_pony
mikołaj jest pierdolonym geniuszem. w black metalu nie da sie juz lepiej, jak zwykle jest zajebiscie.
do not make equal what is unequal
- metalized
Na razie Revenge- Mgla 10:4 i chyba tak zostanie ( w sensie przewaga R.), ale materiał kolejny raz zajebisty.l Co za czasy - wczoraj Revenge doszło dziś Mgła niech ten stan trwa i trwa:D
P.J.E.C.
- beastov23
I to jest dobre. Zamiast trzymać się przyzwyczajeń, jest świeżo, choć dalej transowo.Lykantrop pisze:Nie ma tutaj tego "rozmycia" i transowości do jakiej zostaliśmy przyzwyczajeni na poprzednich krążkach.
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
- Morph
- Kontakt:
Za te słowa w odniesieniu do debiutu RC będę od dzisiaj obdarzał pogardą i napierdzielał czym popadnieArisowicz pisze:jakiś Rotinkrajst :D

Dość pomniejszania monumentów.
Give birth to something dead
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
czy jeżeli uwielbiam Presence, Mdłości i Further Down the Nest a Groza mnie wynudziła, to kupować czy nie :) ?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.