DEUS MORTEM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ultravox
- zahartowany metalizator
Re: DEUS MORTEM
No obiektywnie jest to dobre, ale wyżej wymieniona kwestia znaczenie ma, bo jeśli np. nie lubisz reggae, to nawet najlepsze reggae Ci nie podejdzie ;)
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ja trochę inaczej patrzę na te sprawy. Jeżeli ktoś ma talent/jest natchniony by coś przekazać udaje mu się to bez względu na to w jakim obszarze się porusza i czy w danym obszarze rozeznany jest odbiorca ;)
- ultravox
Masz trochę racji, ale ujmę to inaczej. To jest dobry materiał i wysłuchałem go z względną przyjemnością, ale raczej nie będę do niego wracał, bo taka "szwedzka" odmiana black metalu niezbyt mnie rajcuje.
- COFFIN
Świetne jest to pierdolniecie w 'Olam...' od 02:25. W ogóle bardzo dobry kawałek.
'Come the Blessed Madness'
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła

"DEUS MORTEM LP's will be released at their gig at this years INFERNO FESTIVAL. For the late bloomers out there; Terratur Possessions will have a label night in Oslo, April 12th, featuring Deus Mortem, Whoredom Rife, Slidhr and Darvaza. All limited color versions of these two releases will be sold at this event! BE THERE!
Released in conspiracy with Malignant Voices Records!
Both the debut and the new EP will be available at the same time."
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
już są:
DEUS MORTEM - Demons of Matter and the Shells of the Dead, 12''MLP with insert. Black and limited white vinyl. [ Terratur Possessions / Malignant Voices ] 49,9 / 59,9 PLN
DEUS MORTEM - Emanations of the Black Light, 12''gatefold LP with handprinted serigraphy illustration. Black and limited silver vinyl. [ Terratur Possessions / Malignant Voices ] 54,9 / 59,9 PLN
http://sklep.malignantvoices.com/szukaj ... odprod=tak

DEUS MORTEM - Demons of Matter and the Shells of the Dead, 12''MLP with insert. Black and limited white vinyl. [ Terratur Possessions / Malignant Voices ] 49,9 / 59,9 PLN
DEUS MORTEM - Emanations of the Black Light, 12''gatefold LP with handprinted serigraphy illustration. Black and limited silver vinyl. [ Terratur Possessions / Malignant Voices ] 54,9 / 59,9 PLN
http://sklep.malignantvoices.com/szukaj ... odprod=tak

- Sybir
Tymczasem - Deus Mortem znowu nadaj... nagrywa.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Wbija ktoś w sobotę na koncerta?
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
zwłaszcza Truchło Strzygi bym zobaczyć chciała...a le chyba się nie uda.... :( Wyjazd.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- Destro
- postuje jak opętany!
Rozmawiałem z Necrosodomem,płyta już nagrana.Wychodzi ma przełomie listopada/grudnia tego roku.
- vicek
Bass bedzie grany tym razem palcami.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
aha, dzięki za info, fajnie że wiesz kiedy wydam ten album, ja jeszcze nie wiem.Destro pisze:Rozmawiałem z Necrosodomem,płyta już nagrana.Wychodzi ma przełomie listopada/grudnia tego roku.
-
:DDD
-
- zaczyna szaleć
A kiedy będziesz wiedział?Sova pisze:aha, dzięki za info, fajnie że wiesz kiedy wydam ten album, ja jeszcze nie wiem.Destro pisze:Rozmawiałem z Necrosodomem,płyta już nagrana.Wychodzi ma przełomie listopada/grudnia tego roku.
- Tymothy
- postuje jak opętany!
To teraz już wiesz :DSova pisze:aha, dzięki za info, fajnie że wiesz kiedy wydam ten album, ja jeszcze nie wiem.Destro pisze:Rozmawiałem z Necrosodomem,płyta już nagrana.Wychodzi ma przełomie listopada/grudnia tego roku.
Hello darkness, my old friend
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Koncert bdb. Jak dobrze pamiętam dwa nowe kawałki były zagrane.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Gdy materiał i wszystkie sprawy graficzne będą skończone. Muzyka już jest, zostały wokale + miksy.anzelmeforyn pisze:A kiedy będziesz wiedział?Sova pisze:aha, dzięki za info, fajnie że wiesz kiedy wydam ten album, ja jeszcze nie wiem.Destro pisze:Rozmawiałem z Necrosodomem,płyta już nagrana.Wychodzi ma przełomie listopada/grudnia tego roku.
-
- zaczyna szaleć
No i git. Czekam.
- maciek z klanu
Hahahagaga zajebiste xdSova pisze:aha, dzięki za info, fajnie że wiesz kiedy wydam ten album, ja jeszcze nie wiem.Destro pisze:Rozmawiałem z Necrosodomem,płyta już nagrana.Wychodzi ma przełomie listopada/grudnia tego roku.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo