IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
Baton
- weteran forumowych bitew
Re: IMMOLATION
O. I to jest dobra wiadfomośc, w sam raz na rozpoczęcie dnia.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Dopóki gra z nimi Shalaty nie spodziewam sie fajerwerków :(
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
dokładnie, nie jestem w stanie znieść ani jego sposobu gry, ani patentów, którymi kryje słabe uderzenia w studio.
-
Baton
- weteran forumowych bitew
E tam, M&D było spoko. Providence mniej, ale tez ok.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
-
est
Bardzo dobry materiał im wyszedł. Nie zesrajcie się z tym Stevem, przecież to dobry garowy, na koncertach to wyraźnie słychać.
- Najprzewielebniejszy
trigger słychać, a nie bębniarza. Wszystkie bębny triggeruje, czekam na moment kiedy blachy podłączy pod moduł :)
Providence to wyjątek, ale wyjątek potwierdzający regułę.
Providence to wyjątek, ale wyjątek potwierdzający regułę.
-
KRIS1977
- zaczyna szaleć
Ale hejtujecie tego Szalatiego,koleś dobrze gra i tyle.Nie jest to może gra na miare genialnego i najlepszego perkmana Immolation
Krejga Smilowskiego ale porządnie to na płytalach brzmi.Jestem ciekaw co tam Imo na nagra bo jak co to Inkantejszon swym nowym płytkiem rozdaje teraz karty.VANQUISH IN VENGEANCE to obecnie płyta numero uno która kruszy kaplice a ostatni numer z tej płyty to pierdolone mistrzostwo świata.Brawo dla Dzona i całej ekipy za doskonałą płytkie.
Krejga Smilowskiego ale porządnie to na płytalach brzmi.Jestem ciekaw co tam Imo na nagra bo jak co to Inkantejszon swym nowym płytkiem rozdaje teraz karty.VANQUISH IN VENGEANCE to obecnie płyta numero uno która kruszy kaplice a ostatni numer z tej płyty to pierdolone mistrzostwo świata.Brawo dla Dzona i całej ekipy za doskonałą płytkie.
-
Heretyk
zajebisty jest. może nie tak jak Alex, ale też spoko i wpasował się w zespół niemal idealnie.est pisze:Bardzo dobry materiał im wyszedł. Nie zesrajcie się z tym Stevem, przecież to dobry garowy, na koncertach to wyraźnie słychać.
- Najprzewielebniejszy
Alex Hernandez >> Craig Smilowski >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Steve Shalaty
-
est
A wiecie o tym, że Bill Taylor nigdy się nie uśmiecha?;)
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Czekam. Kurwa, bardzo. Jak na nic innego. W moim prywatnym rankingu zespół nr 1 jeżeli chodzi o DM.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
Heretyk
podobnie. zwłaszcza po ostatnich wyczynach MorbidówAlsvartr pisze:Czekam. Kurwa, bardzo. Jak na nic innego. W moim prywatnym rankingu zespół nr 1 jeżeli chodzi o DM.
-
est
Ja mam czasem wrażenie, że chłopaki chcieliby już skręcić w inne rejony ale kult ich ciśnie.
- immortal93
- rozkręca się
No właśnie, Morbid skręcił i wyszło dzieło doskonałeest pisze:Ja mam czasem wrażenie, że chłopaki chcieliby już skręcić w inne rejony ale kult ich ciśnie.
- Mol
I SEE WHAT U DID THARimmortal93 pisze:No właśnie, Morbid skręcił i wyszło dzieło doskonałeest pisze:Ja mam czasem wrażenie, że chłopaki chcieliby już skręcić w inne rejony ale kult ich ciśnie.
-
est
Nie miałem na myśli żadnych zboczeń;)immortal93 pisze:No właśnie, Morbid skręcił i wyszło dzieło doskonałeest pisze:Ja mam czasem wrażenie, że chłopaki chcieliby już skręcić w inne rejony ale kult ich ciśnie.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Zajebisty nius, chopy trzymają niezmiennie wysoki poziom od czasu Shadows, toteż i teraz nie spodziewam się spadków formy.
Z Sałatym na garach nagrali co najmniej dwa rewelacyjne materiały, więc Twój argument jest inwalidą. ;) Wiadomo że to nie Hernandez, no bo gdzie Rzym a gdzie Krym, ale nie deprecjonujmy jego gry.Harlequin pisze:Dopóki gra z nimi Shalaty nie spodziewam sie fajerwerków :(
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
est pisze:Ja mam czasem wrażenie, że chłopaki chcieliby już skręcić w inne rejony ale kult ich ciśnie.
Myślisz że kolesiom z Immolation marzy się eksperymentowanie z brzmieniem, formułą, czy czymkolwiek innym?
- Harlequin
Otóż to. Pomijajac triggery i inne wspomagacze i koks dla współczesnych pałkerów to chciałbym zauważyc, że Shalaty gra po prostu w bardzo poukładany i grzeczny sposób. Nie ma w tej grze fantazji i dzikości którą kipiała gra Hernandeza i w niewiele mniejszym stopniu Smilowskiego. A to do rozbudowanej muzyki Immolation pasowało idealnie. Mam wrażenie, że wraz z przyjściem Shalatego muza Immolation stała sie bardziej bezposrednia, bardziej oczywista, wyrachowana i pozbawiona szaleństwa pierwszych 5 płyt.Analripper pisze:Alex Hernandez >> Craig Smilowski >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Steve Shalaty
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A ja chciałbym aby nagrali albumie tyle brutalny, mocny, ciężki, ale przede wszystkim mroczny, z duszną aurą, taki, którego atmosfera wbijałaby słuchacza w fotel podczas słuchania i nie potrafił ruszyć ręką. A właśnie tej atmosfery jest jakby mniej na ostatnich produkcjach - to znaczy, owszem, jest to wyczuwalne, w niektórych utworach bardziej, w niektórych mniej. A ja chciałbym dostać płytę która dusiłaby mnie od początku do końca, coś na miarę FFG albo CTAWB.