Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Re: Behemoth v.2
" onclick="window.open(this.href);return false;
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ciekawy wywiadzik
https://kultura.onet.pl/muzyka/wywiady- ... ad/s9k9yc7" onclick="window.open(this.href);return false;
no właśnie
A co z masturbacją ?
https://kultura.onet.pl/muzyka/wywiady- ... ad/s9k9yc7" onclick="window.open(this.href);return false;
no właśnie
A co z masturbacją ?
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- zahartowany metalizator
Tadeusz Kosciuszko
Ja też jestem radykalny i twierdze,ze ten facet to najgłupszy obywatel tego kraju,ktory udaje artystę!
Jan Krosta
Jakby Kościuszko wstał z grobu i zobaczył co piszesz, popiskując spod jego nazwiska, to by ci dał w ryj. Bo głupiego kmiota, prawy człowiek tylko tak może potraktować...
Marek Sławniewicz
Jan Krosta Jeżeli chodzi o nazwisko to czasami krosta zdarza mi
się na d..ie.
- vicek
Coś tego Nergala u ruskich nie widać :)
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No w zyciu bym sie nie spodziewal, ze go pochwale za wywiad. Podoba mi sie szczegolnie ten fragment o jebanych darmozjadach i pisoskich socjalistach.Żułek pisze:ciekawy wywiadzik
woodpecker from space
Typowe pierdolenie buraka jedynaka , któremu nigdy nie brakowało do pierwszego , nie potrafiącego zrozumieć że gdy jest gromada dzieciaczków, niemal zawsze panuje niedostatek.
-
- rozkręca się
A ktoś im kazał pierdolić się jak króliki kiedy nie było co do gara włożyć? A może robili to z głodu?
-
- rasowy masterfulowicz
wiadomo, dlatego dzieci powinny miec osoby odpowiedzialne535 pisze:Typowe pierdolenie buraka jedynaka , któremu nigdy nie brakowało do pierwszego , nie potrafiącego zrozumieć że gdy jest gromada dzieciaczków, niemal zawsze panuje niedostatek.
KVLT lizania CZASZKI
-
Bo ludki to zwierzęta, kompletnie nie panują nad popędem: Rychu Szczena na pytanie o zabezpieczenia, co miał w głowie, jak ciupciał swoją loszkę, odpowiedział: "wiedziałem, że są prezerwatywy, ale kto by wtedy myślał o prezerwatywach, nigdy mi nie przyszło do głowy, by ich używać". To pewnie dziwne uczucie, jak rozsadza jaja tak bardzo, że delikwent nie jest w stanie dobiec do apteki po czapeczki na swojego herosa. Szkoda jeno, że taki nie jest w stanie być herosem do końca i zapracować godnie na rodzinę, zamiast zachować się jak to, czym myślał podczas lepienia gnoma.
Co zatem proponujesz? Worek i do jeziora, składać diabłu w ofierze, czy jednak humanitarnie i użytkowo w formalinkę?Buka pisze:A ktoś im kazał pierdolić się jak króliki kiedy nie było co do gara włożyć? A może robili to z głodu?
-
- rasowy masterfulowicz
klepac biede z powodu wlasnej glupoty, a nie wyciagac reke po pieniadze innych. Jesli ja odkladam decyzje o posiadaniu dziecka do czasu az bedzie mnie na to stac, to jakim kurwa prawem mam sie dokladac do gowniaka kogos kto nie umie wyciagnac w pore.535 pisze:Co zatem proponujesz? Worek i do jeziora, składać diabłu w ofierze, czy jednak humanitarnie i użytkowo w formalinkę?Buka pisze:A ktoś im kazał pierdolić się jak króliki kiedy nie było co do gara włożyć? A może robili to z głodu?
KVLT lizania CZASZKI
-
- rasowy masterfulowicz
Sram na to. Piekna semantyka. Pewnie wg ciebie kradziez to bezzwrotna pozyczka.
KVLT lizania CZASZKI
Mnie w to nie mieszaj. Z drugiej strony dziwię się. Nasza ojczyzna daje nam tyle możliwości, tymczasem okazuje się , że wszystkim źle. Nawet Adamowi Barberianowi.
-
Dobra, zamknąć mordy łapsy, bo o panwaszym znowu coś:
https://www.donald.pl/artykuly/2L9U3xcr ... ostaja-500" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.donald.pl/artykuly/2L9U3xcr ... ostaja-500" onclick="window.open(this.href);return false;
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
W wypożyczalniach już jest.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
-
No to czekam, czekam na relacje z wizji i objawień towarzyszących nowemu opusowi magnumowi Behemoth i dotyczących 1500+, masowej emigracji i wielkiego upadku naszego kraju ;)
-
- rozkręca się
Już prawie uwierzyłem w tę historię, ale zdradził cię jeden szczegół: byłeś w zespole, w którym GROWLOWALES. A więc nie ma mowy o tym, że byłeś pięknym chłopcem (o ile nie chodzi o Northern Plague). Byłeś zwyklym kucem i miałeś wspaniałą beztroska sieczke w głowie, jak każdy w tym wieku. I jeszcze pewnie włosy się tobie ciągle przetluszczały. Ale nawet jeśli rzeczywiście wyróżniałes się wśród innych siersciuchow urodą to znaczy, że to był kiepski zespół. Piękni, wymuskani chłopcy nigdy nie umieją dobrze grać prawdziwego metalu.byrgh pisze:Niechęć związana jest z wonią. Nie miałem laski, w której zachwyt mógłby wzbudzić jakiś długokudły parchacz, nie te sfery. I to ja zawsze byłem idolem nastek. Więc weź się zastanów nad sobą, Janusz.
Swoją drogą, u nas powszechnością to było gnębienie kuców, bicie, topienie w kontenerach i społeczny lincz. Nawet growlując w zespole, byłem pięknym chłopcem i światła skupiały się na mnie i tylko na mnie, reszta kolegów stała w cieniu i spijała piankę z mojej sławy (a każdy wie, że prawdziwy mężczyzna piankę oddaje dziewczynom. Dziewczyny bardzo lubią piankę.).
I według mnie to było tak, że różne laski przychodziły do was na próby, ale ta jedna fajniejsza zamiast docenić twoje umiejętności gadala tylko o Fenrizu. I jakiś przypadkowy kolo umiejętnie się zakrecil, znał sporo plotek nt. Darkthrone i wyszli razem... posłuchać Isengard u niego na chacie!
Zapomniałem w tym wcześniejszym poście dorzucić taką uwagę, że złamane serce to czasem pikuś w porównaniu z urazona dumą. I tu wcale nie chodzi o czyjś zapach. Jazzem tego bólu nie stlumisz.
-
Nakryłeś mnie, skubany. Jestem słomianym kucem, z pryszczami na twarzy i plecach, z rzatkim wąsem i gładkimi pachami - za to jestem skazany na metalowy sukces.
- vicek
Zajebista ta nowa płyta.