Chyba że sprezentujesz komuś, kogo nie lubisz. Autentycznie, bardzo lubię angoli, ale tutaj ewidentnie nie zagrało.Sgt. Barnes pisze:Już przy trailerze miałem wątpliwości... teraz Koledzy w sumie utwierdzacie mnie w przekonaniu, że na prezent urodzinowy to raczej cos innego wybiorę ;-)harvestman pisze:Rattlehead pisze:Kiedy usłyszałem końcówkę z solówą Over the Madness , albo Joys Of Emptiness to myślałem, że mi się głośniki pierdolą. Kompletny chaos, wszystko napierdala w przeciwnym kierunku. Nie dam rady usiąść do tego drugi raz. Do wyjebania!
Właśnie, Joys Of Emptiness, wczoraj do niego nie dotrwałem, zasnąłem, dzisiaj cofnęło mi się piwo. Dobrze że nie zawiodła mnie intuicja i ściągnąłem zamiast kupować. Przechujowe S&M, wiadomo kogo, to przy tym, przemyślane, pełne harmonii granie
PARADISE LOST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: PARADISE LOST
support music, not rumors
- Sgt. Barnes
Muzyka PL ma zadatki na smykałki i wiolonczelki, ale tylko w ograniczonym wymiarze - np. orkiestrowe dodatki do Forever failure albo to, co zaprezentowali w aranżacjach na Host czy Believe in nothing.... Tutaj słyszę ewidentny przerost formy nad treścią - Anathemie ewiedentnie wyszło to bardziej naturalnie - tam, owszem, jest patos, ale jakis taki bardziej poukładany i zgrabniej wykorzystany. U PL widać, że nie dopracowali tego wszystkiego, co dziwi, bo Holmes i McIntosh powinni to wychwycić..Rattlehead pisze:Chyba że sprezentujesz komuś, kogo nie lubisz. Autentycznie, bardzo lubię angoli, ale tutaj ewidentnie nie zagrało.Sgt. Barnes pisze:Już przy trailerze miałem wątpliwości... teraz Koledzy w sumie utwierdzacie mnie w przekonaniu, że na prezent urodzinowy to raczej cos innego wybiorę ;-)harvestman pisze: Właśnie, Joys Of Emptiness, wczoraj do niego nie dotrwałem, zasnąłem, dzisiaj cofnęło mi się piwo. Dobrze że nie zawiodła mnie intuicja i ściągnąłem zamiast kupować. Przechujowe S&M, wiadomo kogo, to przy tym, przemyślane, pełne harmonii granie
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- harvestman
- weteran forumowych bitew
[youtube][/youtube]
Fajnie się ogląda,można też sobie pomarzyć że mogli wydać dvd z czymś takim, zamiast tego klocka z orkiestrą
Fajnie się ogląda,można też sobie pomarzyć że mogli wydać dvd z czymś takim, zamiast tego klocka z orkiestrą
- vicek
wygląda jak sulejman
- Sgt. Barnes
Coś nie mają szczęścia do perkusistów...
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... sisty.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... sisty.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mol
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nie wiem co się ze mną dzieje, chyba się starzeje bo płyta pscółkowa zaczyna mi się podobać ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
może kiedyś nawet dobre filmy zaczną ci się podobać,kto wie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Sgt. Barnes
Nowy perkusista, pałeczki i koszulka :-)

- uglak
- Sgt. Barnes
Reklamuje je:uglak pisze:o co chodzi z paleczkami?
Paradise Lost shared Wincent Drumsticks - Waltteri is now endorsed by Wincent Drumsticks
-
PureHate
On jeszcze pewnie do gimnazjum chodzi jak pogodzić szkołę z granie w Paradise Lost ?Sgt. Barnes pisze:Nowy perkusista, pałeczki i koszulka :-)
- Sgt. Barnes
^Rocznik 1994.
- uglak
The recording of our new album begins and once again we are working with Jaime Gomez Arellano at the freshly revamped Orgone Studios
'Abandon all hope ye who enter here!'
Guilty of being right
- Sgt. Barnes
No to w pytę! Dobry rok nam się szykuje :-)
- Duvelor
Pyta pytą... ale kto był na gigu we Wrocławiu, to może sobie to przeżyć jeszcze raz!!! :)
http://allegro.pl/paradise-lost-waiting ... 90113.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/paradise-lost-waiting ... 90113.html" onclick="window.open(this.href);return false;
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Powstający album ma tytuł "Medusa" i "will be slower, sludgier and more doom filled than ever before. Eight riff laden monster tracks of sheer Northern misery.” Raczej nie podniecają mnie takie zapowiedzi, ale tym razem...
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lukass
Wolne fragmenty na ostatniej płycie udały im się znakomicie, mi pasuje, nie mam uwag.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
535
Jeżeli powyższe deklaracje okażą się prawdą i słowo stanie się ciałem, spodziewam się bardzo poważnej kandydatury na płytę roku 2017. Tym samym, mam nadzieję, że powrócą do korzeni i bez ceregieli przypierdolą w stylu z ich najlepszego materiału.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Lukass
Panowie z PL cichaczem zdążyli już trasę zaplanować, zwracam szczególną uwagę na tego większego gościa specjalnego. Na razie Polski brak, ale jest sporo wolnych slotów. Ufam, że jakaś zła dusza przygarnie ten tour na dwa czy trzy gigi w Polsce.

Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?