VOIVOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
SCREAMBLOODYGORE
- weteran forumowych bitew
Re: VOIVOD
to chyba łyknąłeś ostatnią sztukę bo mi wyszukiwarka nie znajduje...
-
SCREAMBLOODYGORE
poprawka - znalazło:-) thx!
-
535
Jeszcze to mają? Ja kupiłem za 59,99 zł. Taką cenę mam na folii, której do końca nie zerwałem. To było pewnie sześć lub siedem lat temu. Zapewne "świetnie" się sprzedaje. Jak to Voivod.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Zara, zara to ten 3CD LTD wyszedłbył już 7 lat temu, czy jam gupi?!
support music, not rumors
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
-
535
Wyszedł na dwudziestolecie. Początkowo wołali za niego dużo więcej, ale szybko odpuścili, a raczej box puścił - korzonki na półkach.
-
RippingHeadache
Ostatnia okazja, aby kupić singiel "Mechanical Mind" po przyzwoitej jeszcze cenie: http://www.cmdistro.com/Search/voivod W Europie wszystkie 4 wersje wyprzedane, w USA ostał się już tylko czarny winyl. ;)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
slucham sobie wlasnie FIX MY HEART i przypomina mi sie maj tego roku, kiedy to zaczelo swiecic slonce i biegalem wzdluz wisly sluchajac wlasnie The Outer Limits. Bylo zajebiscie, i jest zajebiscie, i poki mam uszy - bedzie zajebiscie. takie klimaty:

Why don't we leave this whole town?

this is a land of wolves now
-
535
Zabawne jest to, że podobny wiadukt widziałem wczoraj, po drodze do Szczyrku, nad domami. Nie mam niestety zdjęcia, gdyż jadąc trzymam przepisowo kierownicę w dłoniach, ale z dołu to tak samo wygląda.Riven pisze:slucham sobie wlasnie FIX MY HEART i przypomina mi sie maj tego roku, kiedy to zaczelo swiecic slonce i biegalem wzdluz wisly sluchajac wlasnie The Outer Limits. Bylo zajebiscie, i jest zajebiscie, i poki mam uszy - bedzie zajebiscie. takie klimaty:
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- maciek z klanu
moze kogos zainteresi http://www.lss.otwarte24.pl/3824,Voivod ... ive-091987
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
RippingHeadache
W Nuclear Blast ruszył preorder "Target Earth": http://www.nuclearblast.de/en/shop/arti ... et%20earth
Póki co, nie widać specjalnego wydania z bonusami w postaci dem, o którym krążyły wieści, ale może coś takiego będzie jeszcze dostępne w Century Media...
Póki co, nie widać specjalnego wydania z bonusami w postaci dem, o którym krążyły wieści, ale może coś takiego będzie jeszcze dostępne w Century Media...
-
RippingHeadache
Tytułowy kawałek udostępniony do odsłuchu: http://www.metalsucks.net/2012/11/27/ex ... get-earth/
Jak dla mnie jest dobrze.
Jak dla mnie jest dobrze.
- Drone
- Harlequin
chyba poczekam na całosć. nie spodziewam sie fajerwerków. jak bedzie na poziomie "infini" to powiem, ze zrobili swoje, najlepsze czasy i tak juz mają za sobą.
- maciek z klanu
średnie, za malo sie dzieje
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo