MOTÖRHEAD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Biały
- w mackach Zła
Re: MOTÖRHEAD
Co tu dużo mówić, ten człowiek od dłuższego już czasu był tykającą bombą i po kolejnych doniesieniach o jego złym stanie zdrowia/przerywanych koncertach po dwóch kawałkach, niestety spodziewałem się usłyszeć taką wiadomość w niedalekiej przyszłości. Życie miał do pozazrdoszczenia, 7 dych przeciągnąć z takim stażem alkoholowo-narkotykowym to i tak ogromny sukces.
-
- weteran forumowych bitew
Kurna mać
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
- mistrz forumowej ceremonii
przeklęty po stokroć niech będzie ten skurwiały dzień w którym dowiaduję się o śmierci mojego ulubionego (razem z Iommim) muzyka. kurwa!!!!!
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Koledzy, dajcie spokój. Lemmy użył życia bardziej, niż pluton komandosów - i stał się legendą za życia. Tylko pozazdrościć. Informacja wprawdzie przykra, ale z drugiej strony można się cieszyć, że żyło się w tych samych czasach, co Lemmy.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Block69
- zahartowany metalizator
No i zeszło mu się tak jak chciał czyli będąc aktywnym muzykiem, a nie przykutym do łóżka dziadem czego zawsze się obawiał.
Swoje zrobił i wiele się nie zmieni, bo taki gość zostanie zapamiętany na zawsze.
Swoje zrobił i wiele się nie zmieni, bo taki gość zostanie zapamiętany na zawsze.
PENIS METAL
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
^ Dokładnie, grał niemal do końca, czyli tak jak powinno być w tej historii.
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
-
- postuje jak opętany!
Absolutnie chujowa informacja. :/
ASZdziennik w hołdzie Lemmiemu:
http://aszdziennik.pl/116083,dramat-lem ... nego-zgona" onclick="window.open(this.href);return false;
ASZdziennik w hołdzie Lemmiemu:
http://aszdziennik.pl/116083,dramat-lem ... nego-zgona" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- w mackach Zła
W którymś wywiadzie nawet wyznał, że jego marzeniem jest zejść na scenie lecąc prosto w cyce jakiejś starej, grubej, wydziaranej baby :)Block69 pisze:No i zeszło mu się tak jak chciał czyli będąc aktywnym muzykiem, a nie przykutym do łóżka dziadem czego zawsze się obawiał.
- Sgt. Barnes
Cóż, podobno zmarł dwa dni po tym, jak mu zdiagnozowano skurwysyna, to się przynajmniej nie męczył...
RIP.
RIP.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Kraft
Oczka się z leksza zeszkliły, ale nie oszukujmy się. 2/3 fanów napędziło mu Garage Inc.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Silent_Sea
aha, czyli zanim Ci nie zdjagnozujo to się nie męczysz ? NICE B)Sgt. Barnes pisze:Cóż, podobno zmarł dwa dni po tym, jak mu zdiagnozowano skurwysyna, to się przynajmniej nie męczył...
RIP.
Jasne, a właściwie to 3/4... :XKraft pisze:Oczka się z leksza zeszkliły, ale nie oszukujmy się. 2/3 fanów napędziło mu Garage Inc.
PS. Panicze w formie po świętach.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Sgt. Barnes
aha, czyli zanim Ci nie zdjagnozujo to się nie męczysz ? NICE B)Silent_Sea pisze:Sgt. Barnes pisze:Cóż, podobno zmarł dwa dni po tym, jak mu zdiagnozowano skurwysyna, to się przynajmniej nie męczył...
RIP.
Facet cierpiał na cukrzycę i inne dolegliwości związane z życiem na krawędzi, ale nowotwór (o którym nie wiedział - być może wykryli go w trakcie rutynowych badań) zabił go stosunkowo szybko - nic to w porównaniu do powolnej agonii przez wiele miesięcy, której Mu oszczędzono...
Miałem znajomego, który zemdlał na ulicy, chwilę po przyjeździe karetki już nie żył - jak zrobili sekcję, to miał raka z przerzutami praktycznie na wszystkie wewnętrzne organy...
Dodam, że znajomy wcale się na nic nie uskarżał i wydawało się , że jest okazem zdrowia...
Rak -blitzkrieg. Tu możliwe, że było podobnie, ale przynajmniej zdołał ostatnie chwile spędzić z rodziną.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
no własnie nie i teraz też nie bede wiec idzcie za mnie dopóki wszyscy jeszcze żyją :Pramonoth pisze:Na Black Sabbath byłeś?Żułek pisze:ale lipa :(
no i kurwa jednak trzeba było iść na ten jebany koncert
nie polazłem na H&H padł Dio, nie polazłem na TON padł Piotruś, nie polazłem na Lemmy`ego i padł Lemmy
co za zjebany świat
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Kraft pisze:Oczka się z leksza zeszkliły, ale nie oszukujmy się. 2/3 fanów napędziło mu Garage Inc.

- Silent_Sea
Daj cynk chłopakom - może chcą jeszcze pożyć i przyślą Ci bilet ;)Żułek pisze:no własnie nie i teraz też nie bede wiec idzcie za mnie dopóki wszyscy jeszcze żyją :Pramonoth pisze:Na Black Sabbath byłeś?Żułek pisze:ale lipa :(
no i kurwa jednak trzeba było iść na ten jebany koncert
nie polazłem na H&H padł Dio, nie polazłem na TON padł Piotruś, nie polazłem na Lemmy`ego i padł Lemmy
co za zjebany świat
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
Siedzę, i nie wiem co napisać. Jestem załamany. To najgorsze zakończenie roku, jakie miałem. Dostałem rano 2 esy o tym i jakby był tylko jeden, to jeszcze bym się łudził. A tak to siedzę i nie mogę się zebrać do niczego.
-
Bardzo smutna wiadomość a dowiedziałem się zaraz po wyjściu z pracy.Jak przyszedłem do domu to oko się zaszkliło z kilku powodów
Pierwszy to to,że Lemmy był świetnym gościem a drugi,że miałem okazje a nigdy nie wybrałem się na koncert.Zawsze kiedy pojawiał się nowy album kupowałem w ciemno teraz będzie brakowało mi nowej muzyki Motorhead.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pierwszy to to,że Lemmy był świetnym gościem a drugi,że miałem okazje a nigdy nie wybrałem się na koncert.Zawsze kiedy pojawiał się nowy album kupowałem w ciemno teraz będzie brakowało mi nowej muzyki Motorhead.
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kilmister
- rozkręca się
16 grudnia http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/12/ ... 963728.jpg
chyba jeszcze tylko mark sandman zszedł bardziej w biegu niż Lemmy. pijmy dziś ku czci
chyba jeszcze tylko mark sandman zszedł bardziej w biegu niż Lemmy. pijmy dziś ku czci
„Moja żona istotnie dobrze jest uzbrojona. W jej arsenale znajduje się grożenie rozwodem, przypalanie potraw, szybkostrzelne wymówki, karne odmawianie dania dupy, złość, płacz, pogarda i wiązki wyrazów, które, kiedy rzuca, gorszą nawet w melinach."
-
Lemmy już wygląda słabo na tym zdjęciu.Kurwa dzisiaj coś wypije.Kilmister pisze:16 grudnia http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/12/ ... 963728.jpg