MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MGŁA
Skoro tak, to może nie tylko "w kraju". Współczuję już Sovie - poczta 24/h. :Dbeastov23 pisze:Nie interesuje mnie jak to brzmi, bo nie jestem od haseł reklamowych. To może tak - w kraju nikt tego w tym roku nie przebije.
Groza przy WHTN nie istnieje. Produkcja, aranże (perkusji, wokali), reżyseria całego albumu - moc.
'Come the Blessed Madness'
- beastov23
- weteran forumowych bitew
Kwestia optyki. Pisanie przed przesłuchaniem "ooo, płyta dekady" przypomina mi fanki zespołu Furia, dla których tenże zespół to szczyt awangardy.
edit:
Nie chcę się kłócić, ani nie mam zamiaru nikogo sprowadzać na ziemię. Tylko zanim zaczniecie pisać kolejne slogany "o ja, dobre blablabla!", posłuchajcie tego w podróży, podczas porannego zimowego spaceru (póki jest ta możliwość heh), podczas nocnego powrotu przez puste miasto, na kacu gdzieś w drodze na drugi koniec kraju, itp. Poczujcie.
edit:
Nie chcę się kłócić, ani nie mam zamiaru nikogo sprowadzać na ziemię. Tylko zanim zaczniecie pisać kolejne slogany "o ja, dobre blablabla!", posłuchajcie tego w podróży, podczas porannego zimowego spaceru (póki jest ta możliwość heh), podczas nocnego powrotu przez puste miasto, na kacu gdzieś w drodze na drugi koniec kraju, itp. Poczujcie.
maximum walrus yields maximum walrus
:3
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Powiem tak - ten pierwszy, udostępniony numer narobił mi zajebistego smaka, drugi trochę ostudził. Dlatego jestem bardzo ciekawy, jak 'wyglada' całość. Mam nadzieję, że, jak odpalę, wrażenie będzie takie własnie, jakie zrobił ten pierwszy kawałek.
'Come the Blessed Madness'
- Sova
- rasowy masterfulowicz
a już miałem dzisiaj nie siedzieć przy kompie no ale jak tak to działamy:
CD 30 zeta

TS - 38 zeta, ROZMIARY - S, M, L , XL, XXL

Fruit of the Loom heavy cotton 195g
dokładne wymiary:
http://www.fruitoftheloom.eu/pdf/imprin ... -212-0.pdf
wysyłki od jutra, będę się starał sprawnie to robić ale ilość zamówień jest lekko mówiąc spora...
poczta 7 zeta
TYLKO MAIL -> malignantvoices@gmail.com
nie PM !!!
-
na allegro tez dzisiaj CD i TS się pojawią
CD 30 zeta

TS - 38 zeta, ROZMIARY - S, M, L , XL, XXL

Fruit of the Loom heavy cotton 195g
dokładne wymiary:
http://www.fruitoftheloom.eu/pdf/imprin ... -212-0.pdf
wysyłki od jutra, będę się starał sprawnie to robić ale ilość zamówień jest lekko mówiąc spora...
poczta 7 zeta
TYLKO MAIL -> malignantvoices@gmail.com
nie PM !!!
-
na allegro tez dzisiaj CD i TS się pojawią
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Jaki pewny hahahahabeastov23 pisze:Nie interesuje mnie jak to brzmi, bo nie jestem od haseł reklamowych. To może tak - w kraju nikt tego w tym roku nie przebije.
A tu dopiero luty się kończy.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
słyszałem tylko dwa numery MGLY więc ciężko mi sie odnieść do całości, bardzo lubię twórczość M. jeśli chodzi o to co robi w tym zespole, by nie było, ale wg mnie ostro może namieszać debiut DEUS MORTEM;
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
wrzucajcie na rapidshare, posłucham :)
- Sova
- rasowy masterfulowicz
hyhy, narobiłeś bigosu i już o nie pytają ;)beastov23 pisze:+1Sova pisze:a już miałem dzisiaj nie siedzieć przy kompie no ale jak tak to działamy:
Mgła już dostępna.
Następna sprawa, którą muszę ogarnąć to bluzy Malignant Voices.
BLUZ MV SZYBKO NIE BĘDZIE. BLUZY MGŁA BĘDĄ PRAWDOPODOBNIE W MARCU. KROPKA.
- beastov23
- weteran forumowych bitew
Na forum, przepraszam, jeśli masz zamieszanie na skrzynce (chociaż jeden mail), ale z drugiej strony robiłem to w dobrej wierze. Żeby nie męczyć dłużej tego tematu. Byłoby wyśmienicie, jakbyś takie bluzy zrobił i kilka obrażonych ryjów z kraju na pewno mi przytaknie. :)Sova pisze:hyhy, narobiłeś bigosu i już o nie pytają ;)beastov23 pisze:+1Sova pisze:a już miałem dzisiaj nie siedzieć przy kompie no ale jak tak to działamy:
Mgła już dostępna.
Następna sprawa, którą muszę ogarnąć to bluzy Malignant Voices.
BLUZ MV SZYBKO NIE BĘDZIE. BLUZY MGŁA BĘDĄ PRAWDOPODOBNIE W MARCU. KROPKA.
maximum walrus yields maximum walrus