AZARATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Rzeczywiście tak mocno chyba jeszcze nigdy nie przypierdolili.Wysłane przez Mental
Kiedys myslalem, ze juz brutalniej nie zagraja... do wczoraj... Jak posluchalem tego kawalka a zaraz potem wlaczylem "Infernal Blasting" to mi sie wydawalo, ze slucham pastoralek.
Nie, po prostu pod ręką był. ;)Wysłane przez MentalWolisz debiut od "IB"?Wysłane przez Gore_Obsessed
Aż sobie debiut odpaliłem.
Ja powiem tak: debiut ma u mnie 8/10, "Infernal Blasting" 9/10. Liczę, że tendencja wzrostowa zostanie utrzymana, choć przebić drugi album będzie bardzo trudno. Jeśli się uda to będzie miejsce na podium polskiego Death Metalu.Wysłane przez Mental
Ja nie jestem pewien ktory wole barzdziej, ale cos mi sie wydaje ze "Diabolic..." rozwieje moje watpliwosci co do ich najlepszego materialu.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- rasowy masterfulowicz
Maniek a jak płyty stoją obecnie na podium polskiego death metalu? dla mnie:
1. Yattering - Murder's Concpet
,a dalej to nie wiem, ale ścisła czołówka, to : 2 pozostałe płyty Yattering, AD - Agonizng, o cholera, to chyba jednak wszytko, kiedyś bardzo dużo słuchałem Litany i Infernal Blasting, ale tym płytom brakuje do ww., Litany oczywście więcej :>
1. Yattering - Murder's Concpet
,a dalej to nie wiem, ale ścisła czołówka, to : 2 pozostałe płyty Yattering, AD - Agonizng, o cholera, to chyba jednak wszytko, kiedyś bardzo dużo słuchałem Litany i Infernal Blasting, ale tym płytom brakuje do ww., Litany oczywście więcej :>
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
-
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Major[/i]
Gitarowo (klimat) mam skojarzenia z Infinity Through Purification. [/quote]
Azarath i Diabolic...hmm.. jakoś nigdy ich ze sobą nie łączyłem
czekaj, czekaj, przesłuchałem po łebkach ostatniego Diabolic, masz SPORO racji;),ale hamerykańce nie wzbudzają takich emocji jak Azarath wśród np. forumowiczów, ja jednak chyba lubie Diabolic bardziej
Gitarowo (klimat) mam skojarzenia z Infinity Through Purification. [/quote]
Azarath i Diabolic...hmm.. jakoś nigdy ich ze sobą nie łączyłem
czekaj, czekaj, przesłuchałem po łebkach ostatniego Diabolic, masz SPORO racji;),ale hamerykańce nie wzbudzają takich emocji jak Azarath wśród np. forumowiczów, ja jednak chyba lubie Diabolic bardziej
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
-
- rozkręca się
- Chlastator
- zaczyna szaleć
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
-
- zaczyna szaleć
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
-
- rozkręca się
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
-
- weteran forumowych bitew
ale wiocha hehe
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;