VIRUS (Nor)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- TORTURER
- w mackach Zła
Re: VIRUS - THE BLACK FLUX [2008]
Twoja stara replikacja
,płyta bardzo dobra,inna niz debiut,rzeczywiście mocniej słyszalne echa Ved..klimat wyjebany....w zasadzie to mimo pewnego skomplikowania tej muzyki,szczególnie pod względem technicznym,wszystko jakos pieknie,prosto i ascetycznie płynie w dziwnym hipnotycznym transie,oblane w groteskowym półmroku,płyta git majonez i kropka!

Death Dwells in Love
- Melepeta
- w mackach Zła
Spust, podnieta ? Nie pierdol młodzieńczeTriceratops pisze:No wiec wlasnie, zatem dobrze ze to zauwazylesMelepeta pisze:No właśnie, tylko TwojeTriceratops pisze:IMHO wieje chujem na kilometr ale to tylko moje zdanie jako znawcy, kolekcjonera i melomana.bo twoje np to replikacja czyichs spustow i podniet, bo tak trzeba i wypada

Six o clock.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No tutaj sie zgodze w pelnej rozciaglosci, ja najbardziej lubie Winiary ale i kieleckim nie pogardzeTORTURER pisze:git majonez i kropka!

woodpecker from space
- ultravox
- zahartowany metalizator
Jeśli majonez, to TYLKO Winiary i Hellmans, reszta to gówno.
Płyty jeszcze nie słyszałem, ale spokojnie mogę postawić jej ołtarzyk i nie interesuje mnie opinia ludzi nie znających się nawet na majonezie.
Płyty jeszcze nie słyszałem, ale spokojnie mogę postawić jej ołtarzyk i nie interesuje mnie opinia ludzi nie znających się nawet na majonezie.
- Melepeta
- w mackach Zła
Majonez Kielecki - reszta to jakieś zjełczałe gówno kojota. Żadnego ołtarzyka dla Virusa! Strayk!! Altary to tylko dla Slayer i Morbid Angelultravox pisze:Jeśli majonez, to TYLKO Winiary i Hellmans, reszta to gówno.

Six o clock.
- TORTURER
- w mackach Zła
Haha! Daliście się sprowokowac na wyjawienie swych majonezowych gustów,tymczasem chodzi o dzwiękowy..beszamel!-tak,oniryczny psychodeliczny beszamel wylewający sie z głośników podczas słuchania tej płyty
.. a na powaznie,to bez budowania ołtarzy,po prostu warto posłuchac tej płyty.

Death Dwells in Love
- Set
- postuje jak opętany!
A ja, mimo iż podobało mi się swego czasu "written in waters" ( fakt, z 10 lat już tego nie słyszałem) jakoś nie czaję waszej podniety. Nie rusza mnie kompletnie ten materiał.
NECRO SKINS SOCIETY
- Scaarph
a ja właśnie się przemogłem i włączyłem na majsPejsie toto. zapowiada się dobrze, stanowczo czeka mnie zakup tej płyty w celu obadania całej zawartości.
edit: kurwakurwakurwamać właśnie wejszły wokale ja pierdolękurwa nie mogę się doczekać kiedy tą płytę już będę miał kurwajapierdolę
edit2: kurwa aż chyba pożyczę sobie do czasu aż sobie kupię japierdolę
edit: kurwakurwakurwamać właśnie wejszły wokale ja pierdolękurwa nie mogę się doczekać kiedy tą płytę już będę miał kurwajapierdolę
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Scaarph pisze:a ja właśnie się przemogłem i włączyłem na majsPejsie toto. zapowiada się dobrze, stanowczo czeka mnie zakup tej płyty w celu obadania całej zawartości.
o właśnie i to mnie najbardziej drażni w tej płycie, właśnie te patetyczne-japierdolekurwajestemzajebisty-wzniosłe wokale, ale muszę się jeszcze osłuchać, może zmienię zdanie.
Coś tam było! Człowiek!
- Scaarph
a według mnie zajebiście te wokale pasują do muzyki.
- zekke
- weteran forumowych bitew
Re:
chyba pomyliles plyty z shadows of the sun ; )Skaut_Kwatermaster pisze:Scaarph pisze:a ja właśnie się przemogłem i włączyłem na majsPejsie toto. zapowiada się dobrze, stanowczo czeka mnie zakup tej płyty w celu obadania całej zawartości.
o właśnie i to mnie najbardziej drażni w tej płycie, właśnie te patetyczne-japierdolekurwajestemzajebisty-wzniosłe wokale, ale muszę się jeszcze osłuchać, może zmienię zdanie.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No fakt, dalem sie podejsc jak male dziecko, bo czulem podpuche, zatem teraz zpytam wprost czy w takim razie wolisz tez ketchup Hellmansa od Pudliszek albo co gorsza od Kotlina ktory jest zajebisty w czarnym opkowaniu i ma nazwe "z piekla rodem" ?TORTURER pisze:Haha! Daliście się sprowokowac na wyjawienie swych majonezowych gustów,tymczasem chodzi o dzwiękowy..beszamel!-tak,oniryczny psychodeliczny beszamel wylewający sie z głośników podczas słuchania tej płyty.. a na powaznie,to bez budowania ołtarzy,po prostu warto posłuchac tej płyty.
woodpecker from space
- ultravox
Tylko Włocławek do kurwy nędzy.
- TORTURER
- w mackach Zła
Tylko kurwa Włocławek!!!ultravox pisze:Tylko Włocławek do kurwy nędzy.
Death Dwells in Love
- Husar
Pudliszki łagodny...reszta ssie mu orzechy z dupy. Majonez to gowno. Kazdy
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- ultravox
Z czym w takim razie będziesz jadł jajka na twardo? Chyba nie z ketchupem...Musi być majonez.
- 4m
Dupa musi być, nie majonez. Na każdą połówkę jajka łyżka stołowa chrzanu - tylko dla prawdziwych mężczyznultravox pisze:Z czym w takim razie będziesz jadł jajka na twardo? Chyba nie z ketchupem...Musi być majonez.

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Scaarph
o musztardzie zapomnieliście. tylko sarepska, tylko z parczewa, 4ever.
- ultravox
Chrzan jest zajebisty, ale nie do jajek. Dla prawdziwych mężczyzn jest Tabasco. Poza tym o co chodzi? Cały czas piszemy na temat.
- ultravox
Oczywiście.Scaarph pisze: tylko sarepska