GOREFEST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- pogodancer
- weteran forumowych bitew
Re: Gorefest
Zdecydowanie "False" (do dzisiaj mam ciary jak sobie wspomnę wykonanie Reality-When You Die z jedynego koncertu Gorefesta na jakim byłem), reszta też trzyma poziom, nie słyszałem/nie mam jedynie Rozdziału nr 13. Poza tym chyba najbardziej udany powrót po latach. Zarówno La Muerte jak i Raise To Ruin to bardzo solidna dawka death metalu, no i ten wokal Jana Chrisa.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
support music, not rumors
- chaos
- w mackach Zła
przynajmniej nie spaścili, ostatnie dwa albumy są spoko
- H-K44
No, żesz kurwa nie wierzę.
Jeden z niewielu zespołów, którym znakomicie udał się powrót na scenę. "La Muerte" jest dobra, a "Rise to Ruin" udało się im przezajebiście. Wielka szkoda, że już im się znudziło, bo czekałem na kontynuację "RtR"... Teraz Ed może się bardziej skupić na Hail Of Bullets...
Jeden z niewielu zespołów, którym znakomicie udał się powrót na scenę. "La Muerte" jest dobra, a "Rise to Ruin" udało się im przezajebiście. Wielka szkoda, że już im się znudziło, bo czekałem na kontynuację "RtR"... Teraz Ed może się bardziej skupić na Hail Of Bullets...
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Saymoon
- zaczyna szaleć
- Najprzewielebniejszy
bez sensu...
trzeba petycje jakąś wysmażyć...
trzeba petycje jakąś wysmażyć...
-
- rozkręca się
- Lucek
Ja tam płakał po nich nie bende.Pierwsze dwie płyty były dobre jak na swój czas i to wszystko.Natomiast jak usłyszałem taki "Erase" to się kurwa załamałem,potem dobili "Soul Survivor" i jak dla mnie przestali istnieć.Ich "wielkiego powrotu" nawet nie słyszałem i jakoś nie żałuję.Generalnie chuj im w dupe.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Mam podobne zdanie odnośnie "Erase" i tego co było później. Oba powrotne krążki są jednak zajebistą rehabilitacją zespołu po tym co nagrywali po "False" - trzy bardzo słuchalne krążki w ich wykonaniu mi zupełnie wystarczą i jakby znów mieli rozmieniać się na drobne i szukać na siłę jakichś nowych kierunków rozwoju, to lepiej że zakończyli właśnie w tym momencie. Respect za powrót z klasą.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Chuj w dupe dla clowna aż po szyje!!!!
- Lucek
powiedział bym kurwo chuj ci w dupe aż po same usta,ale jeszcze byś się ucieszył jebana tiruwo
Jedynki nie znam zupelnie,False bardzo dobre chyba ich szczytowe osiagniecie,Erase oraz SS poczatkowo bardzo cenilem ale z czasem lekko wyplowialy jednak od czasu do nich wracam,Chapter 13 przemilcze,na temat ostatnich nie mam zdania za malo sluchalem.Ogolnie zacna kapela ,cos tam namoncila taki mocny sredniak na scenie metalowej .Pameitam,ze zawsze bylo wielu zwolennikow jak i przeciwnikow vokalu Jana ,mnie z jednej strony lekko irytowal choc z drugiej strony byl tak specyficzny,ze stal sie wizytowka kapeli.Szkoda ,ze sie rozwiazali.
- Najprzewielebniejszy
Lucek,albo skleisz wary i ukulturalnisz sie albo zaraz ban na nick i ip.
- Lucek
a co to ja zacząłem?,uwziąłeś się na mnie czy co...?
- H-K44
Lucek pisze:a co to ja zacząłem?,uwziąłeś się na mnie czy co...?

I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To retoryka jego idola Jarka, to uklad, wy stoicie tam gdzie kiedys stalo ZOMO, wszyscy sie sprzysiegli i rzucaja klody 

woodpecker from space
- Lucek
zmienił byś kanał w tv,albo w ogóle przestań oglądać telewizję bo i tak nic z tego nie rozumiesz
a tak na marginesie,z tego co masz w stopce wynika że wolałbyś poklikać o muzyce,więc co mi tu z jakąś "polityką" nieustannie wyjeżdżasz...LOL
,może zmień forum na włosko prog rockowo polityczne i nie zawracaj mi już dupy
p.s:po twoim avatarze wnoszę że sam kochasz Jarka,tylko tak trochę "inaczej"

a tak na marginesie,z tego co masz w stopce wynika że wolałbyś poklikać o muzyce,więc co mi tu z jakąś "polityką" nieustannie wyjeżdżasz...LOL

p.s:po twoim avatarze wnoszę że sam kochasz Jarka,tylko tak trochę "inaczej"

- Najprzewielebniejszy
lucus, bejbe, sam udzieliles sie w temacie o Gorefest piszac - chuj im w dupe,. kolega gel0 odpisal ci to samo, a ty wyjechales z bluzgiem, widzisz tu jakis uklad?
albo pobierzesz lekcje kultury - wakacje ida - bedziesz mial sie czyms zajac, albo mowiac Twoim jezykiem - spierdalaj.
albo pobierzesz lekcje kultury - wakacje ida - bedziesz mial sie czyms zajac, albo mowiac Twoim jezykiem - spierdalaj.
- Lucek
poczytał byś lepiej inne wątki gdzie bluzgi sypią się nieraz przez kilka stron,tymczasem wolałeś się uczepić jednego skromnego komentarza,gdzie tu logika??? ...oj chyba lewą nogą wstałeś...
z mojej strony to wszystko.
p.s:w twoim "słowniku" nie ma słowa spierdalaj?,czym je zastąpiłeś?...wynoś się ty wstrętny łobuzie???
z mojej strony to wszystko.
p.s:w twoim "słowniku" nie ma słowa spierdalaj?,czym je zastąpiłeś?...wynoś się ty wstrętny łobuzie???

Ostatnio zmieniony 16-06-2009, 16:04 przez Lucek, łącznie zmieniany 1 raz.