METALLICA vs SLAYER vs VOIVOD - OSTATECZNE ROZSTRZYGNIĘCIE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: METALLICA vs SLAYER vs VOIVOD - OSTATECZNE ROZSTRZYGNIĘC
Brawo! VOIVOD w ankiecie przed METALLIKĄ! Do boju! :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Może jednak poważnie potraktować ten temat i dokupić kilka głosów? Indian i proste chłopstwo łatwo przekupić alkoholem. Jak pan się na to zapatruje panie Inżynierze?
Piję miodowe jakby co, daleko masz do Opolskiej?;)535 pisze:Może jednak poważnie potraktować ten temat i dokupić kilka głosów? Indian i proste chłopstwo łatwo przekupić alkoholem. Jak pan się na to zapatruje panie Inżynierze?
- flow
- postuje jak opętany!
Proste chłopstwo przekupić nie sposób, ono bowiem zawsze za Voivod murem stoi. Szkoda, że tak biadoli nie potrafiąc przegrać, żal jak zawsze :)
Podnosić rękę na Slayer będąc fanem średniaków? Koniec łatwo przewidzieć :)
Podnosić rękę na Slayer będąc fanem średniaków? Koniec łatwo przewidzieć :)
@Karkassone
Teraz w nocy to cztery dłuższe dmuchnięcia w turbinę. Jakieś 15 kilometrów, ale było pite, więc kluczyki siedzą w areszcie.
Teraz w nocy to cztery dłuższe dmuchnięcia w turbinę. Jakieś 15 kilometrów, ale było pite, więc kluczyki siedzą w areszcie.
Pojebało cię? Gdzie ja podniosłem rękę na Slayer? Kiedy ostatni raz byłeś na ich koncercie? Wszystkie płyty na półce, czy na twardym dysku? O czym ty w ogóle pierdolisz?flow pisze: Podnosić rękę na Slayer ...)
Ostatnio zmieniony 29-03-2015, 23:42 przez 535, łącznie zmieniany 2 razy.
- Drone
W imię walki o prawdę popieram tę cenną ideę! Co zaoferujemy? Co pija dziś w kraju prosty lud?535 pisze:Może jednak poważnie potraktować ten temat i dokupić kilka głosów? Indian i proste chłopstwo łatwo przekupić alkoholem. Jak pan się na to zapatruje panie Inżynierze?
Żywieckie tańcowane w promocji po dwa złote powinno wystarczyć. Vip z Biedronki oraz browary rzemieślnicze z Netto też chyba oblecą.
- flow
- postuje jak opętany!
Strasznie wysokie miejsce Voivod w tym głosowaniu, gimbusiarski elektorat przekupiony koncernowym piwem?
Jakie piwo taka muzyka :) Voivod i Vip na tą samą literę, przypadek?
- Drone
Nie zdziwię się, jak i SLAYERa prześcignie w ramach naszej "akcji o prawdę" :)
- flow
- postuje jak opętany!
Ta ankieta to doskonały przykład by z mistrzami nie stawiać przeciętniaków, ich los bowiem z góry jest przesądzony.
Prawda choć boli niejednego, jest taka, że Voivod to kapelka pokroju Autopsy czyli średnio 6-7/10 :)
Prawda choć boli niejednego, jest taka, że Voivod to kapelka pokroju Autopsy czyli średnio 6-7/10 :)
Jestem więcej niż pewien, że głos na Kanadę oddali głównie goście w okolicach czterdziestki. W drugiej połowie lat osiemdziesiątych Voivod był zespołem modnym wśród bardziej zaangażowanej publiki. Także w Polsce. Ty zapewne wydłubywałeś wtedy pierwsze gile z nosa, więc wybaczam łaskawie seryjne obsikiwanie tego tematu. Szczekaj dalej, jak wierny kundelek.flow pisze:Strasznie wysokie miejsce Voivod w tym głosowaniu, gimbusiarski elektorat przekupiony koncernowym piwem?
- Drone
Powiem szczerze, że spodziewałem się innego wyniku. Że wygra SLAYER, a METALLICA będzie odrobinę niżej. Tymczasem nie jest najgorzej z gustem głosujących na tym forum: VOIVOD ściga się z METALLIKĄ. Jestem zdumiony.
- flow
- postuje jak opętany!
Znowu masz bóle dupy bo Voivod przegrało? Naucz się przegrywać, zajmij się czymś pożytecznym i skończ te swoje płaczliwe wywody bo znowu będziesz wyszydzany. Voivod jest marne :)535 pisze:Jestem więcej niż pewien, że głos na Kanadę oddali głównie goście w okolicach czterdziestki. W drugiej połowie lat osiemdziesiątych Voivod był zespołem modnym wśród bardziej zaangażowanej publiki. Także w Polsce. Ty zapewne wydłubywałeś wtedy pierwsze gile z nosa, więc wybaczam łaskawie seryjne obsikiwanie tego tematu. Szczekaj dalej, jak wierny kundelek.flow pisze:Strasznie wysokie miejsce Voivod w tym głosowaniu, gimbusiarski elektorat przekupiony koncernowym piwem?
Voivod przy Slayer nie istnieje bo to marna kapelka reklamowana przez nieudzników z masą kompleksów.
Nie pij Vipa dyskutując bo znowu będziesz płakał, że ludzie z ciebie szydzą i z twej maszyny do mieszania zaprawy :)
Ostatnio zmieniony 30-03-2015, 00:04 przez flow, łącznie zmieniany 1 raz.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
z prawda jest jak z dupa - kazdy ma swoja :PDrone pisze:Nie zdziwię się, jak i SLAYERa prześcignie w ramach naszej "akcji o prawdę" :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- flow
- postuje jak opętany!
Prawda jest jedna tak jak tylko jeden typ robi przy betoniarce i zawsze prosi o kulturalną dyskusję , ech przegrana musi boleć oj musi :)
Ostatnio zmieniony 30-03-2015, 00:06 przez flow, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie inaczej. Ilość głosów na wielką Metę jest zaskakująca. Jednak lata chujowego marketingu wyrwały dziurę w szeregach zwartej i gotowej do poświęceń organizacji Metal Militia. Dodatkowo nikt prócz niezawodnego Krafta nie rzuci się w bój o "honor i prawdę". Czyżby istniała jakaś obawa przed narażeniem się na docinki i niewybredne żarty? Chyba zupełnie niepotrzebna. Przecież jesteśmy w większości ludźmi kulturalnymi i wyrozumiałymi.Drone pisze:Powiem szczerze, że spodziewałem się innego wyniku. Że wygra SLAYER, a METALLICA będzie odrobinę niżej. Tymczasem nie jest najgorzej z gustem głosujących na tym forum: VOIVOD ściga się z METALLIKĄ. Jestem zdumiony.
Jak zwykle idziesz w nerwach na oślep. Wiesz jaki jest problem? Nie jesteś w stanie ze mnie szydzić. Na każdym kroku wyłazi z ciebie pseudointeligent o mentalności drobnego ciułacza. Ledwo klecisz zdania. Może przestań tyle palić? To podobno bardzo szkodzi. No i jeszcze ta słynna już, w pewnych kręgach, betoniarka, którą usiłujesz mi przyjebać. He,he. Zawsze bierzesz wszystko prosto do buzi? Wpadnij kiedyś do mnie, wypijesz jakiś porządny alkohol, posłuchamy Voivod i Bielizny z jakiegoś innego źródła niż youtube. Zrobimy bal. Jestem wbrew pozorom sympatycznym i otwartym osobnikiem. Nie potrzebujesz tak skamleć. Nie bój się, nic ci z mojej strony nie grozi.flow pisze: Znowu masz bóle dupy bo Voivod przegrało? Naucz się przegrywać, zajmij się czymś pożytecznym i skończ te swoje płaczliwe wywody bo znowu będziesz wyszydzany. Voivod jest marne :)
Voivod przy Slayer nie istnieje bo to marna kapelka reklamowana przez nieudzników z masą kompleksów.
Nie pij Vipa dyskutując bo znowu będziesz płakał, że ludzie z ciebie szydzą i z twej maszyny do mieszania zaprawy :)
- SOWIX666
- postuje jak opętany!

And if you're a fucker
And don't believe it, I say...
Fuck off and die !
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Ankieta jest niemiarodajna. Większość młodych, zaangażowanych metali siedzi dziś na Overkill. Tam z miejsca byłoby z pół kafla głosów, a nie jakieś marne 63...