Cierpliwość popłaca... :)Sova pisze:cedeki "Aura" powinny byc u mnie za kilka dni. 33 zł + poczta
malignantvoices@gmail.com
Nie wiesz czy pierwsze demo też się doczeka wznowienia na cd albo innym równie fajnym formacie?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Cierpliwość popłaca... :)Sova pisze:cedeki "Aura" powinny byc u mnie za kilka dni. 33 zł + poczta
malignantvoices@gmail.com
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95

Sova, Hellltrasz, Potęzny Ararachnophob, anyone - będzie ktoś to miał?trup pisze:OUT NOW!
BÖLZER
(Switzerland)
"Aura" MC
- Golden Tapes With Silver Onbody Print
- Pro. Ptrinted Inlay
- Limited To 300 Copies
KAUFEN! KAUFEN!!!
http://www.ironbonehead.de/shop/
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Ja mam winyla, będę miał CD, kasetę tez bym przygarnął. Podobnie Beyond. To jak dla mnie 2 największe odkrycia tego rokuHellthrasher pisze:Masz CD , na co Ci kaseta ; )
Mam tak samo jak Ty, moje miasto a w niiiim... Rzadko się zdarza, że wychodzi taki pocisk. A jak już wychodzi to moja kolekcjonerska próżność się odzywa i nakazuje mi posiadać wszystkie taśmy, cedeki, vinyle, die hardy, pacze, kubki, itp.NorbiB pisze:Ja mam winyla, będę miał CD, kasetę tez bym przygarnął. Podobnie Beyond. To jak dla mnie 2 największe odkrycia tego rokuHellthrasher pisze:Masz CD , na co Ci kaseta ; )
w Iron Bonehead były (są dalej?) trzy wersje: biała ze złotym nadrukiem, czerwona ze srebrnym i czarna ze srebrnymAnalripper pisze:tiszerty, najlepiej złote, budom?

moim zdaniem nieco przegadana kapela... spodziewałem się chyba za wiele, a dostałem death metal w stylu starych płyt Kreator. fajny debiut, nieco lepsza zeszłoroczna epkaNorbiB pisze:Podobnie Beyond
Że po prawej to słusznie ale chyba wszyscy wiedzą, że to nie żadne błyskawice tylko zakamuflowane staroindyjskie znaki szczęścia :)Bonny pisze: ten wzór, błyskawice po prawej są na plecach
w ich wizerunku jest cała masa tego :)Kingu pisze:Że po prawej to słusznie ale chyba wszyscy wiedzą, że to nie żadne błyskawice tylko zakamuflowane staroindyjskie znaki szczęścia :)Bonny pisze: ten wzór, błyskawice po prawej są na plecach
The Rolling Stones też nie grali nowej muzyki, ale namieszali tak równo jak Piona z Live Art, więc....535 pisze:BUCER gra jakąś nową muzykę, że tak się z tego cieszycie?
Tylko pytam, tylko pytam...Wy tam pod Szczecinem to jacyś nerwowi jesteście, dlaczego...?Lykantrop pisze:The Rolling Stones też nie grali nowej muzyki, ale namieszali tak równo jak Piona z Live Art, więc....535 pisze:BUCER gra jakąś nową muzykę, że tak się z tego cieszycie?