Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
nowa płyta mniej wiecej na poziomie poprzedniej (dla mnie nieco gorsza) wiec raczej tylko na fanów talentu (lol) Paddena
bardziej byłem ciekawy bonusowego cd na którym nagrali klasyki z Paddenem - można to pieknie podsumować obrazkem
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
Obejrzałem sobie wczoraj fragmenty kilku koncertów Annihilatora z Paddenem. W sumie szkoda mi gościa, że odszedł, bo go polubiłem. Psioczyłem na niego strasznie po "All for You", a potem coraz bardziej akceptowałem to, co robił. Na żywo Waters nie ma do niego startu, Padden potrafi zaśpiewać czysto, nie fałszując, jego wrzaski też nie miały niczego z zarzucanej mu z początku nu-metalowej maniery.
Wydaje mi się, że ulegasz uprzedzeniom. Może na All for You źle brzmiał, szczególnie gdy śpiewał czysto, ale później bardzo dobrze mu szło. A że umiał zaśpiewać ładnie i zaryczeć, nie jego wina. Do takiego grania jak Annihilator pasował, pewnie w Slayerze brzmiałby źle, ale tutaj - pierwsza klasa.