MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez COFFIN[/i]
[quote][i]Wysłane przez NifelheiM[/i]
topowa i popularna. [/quote]
Nie no, kurwa LOL. Poza tym, co wg Ciebie z BM jest godnego uwagi w Polsce ? [/quote]
W polsce ? No właśnie szukam i szukam i jakoś nic , Eventualnie : Iperyt , Witchmaster , Non opus dei (ale tylko ostatni) , kiedyś Profanum , dla mnie najlepszy polski projekt BM.
topowa i popularna. [/quote]
Nie no, kurwa LOL. Poza tym, co wg Ciebie z BM jest godnego uwagi w Polsce ? [/quote]
W polsce ? No właśnie szukam i szukam i jakoś nic , Eventualnie : Iperyt , Witchmaster , Non opus dei (ale tylko ostatni) , kiedyś Profanum , dla mnie najlepszy polski projekt BM.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez BadBlood[/i]
W polsce ? No właśnie szukam i szukam i jakoś nic . [/quote]
No wziąć takiemu pierdolnąć tylko... [/quote]
Bo potrafie podejść krytycznie do czegoś czym ty sie zachwycasz ?
To pierdolnji zapraszam do warszawy.
W polsce ? No właśnie szukam i szukam i jakoś nic . [/quote]
No wziąć takiemu pierdolnąć tylko... [/quote]
Bo potrafie podejść krytycznie do czegoś czym ty sie zachwycasz ?
To pierdolnji zapraszam do warszawy.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Ja też sie nie jaram Mgła, dobry projekt i tyle. Nie ma u nas 1szo ligowych kapel. Christ Agony - Darkside - jedyna genialna płyta w polskim bm( a nawet nie oddaje dobrze gatunku).
Katharsis dobrze napierdalają, ale jeden album to za mało żeby dużo pisać.
Nobilitas Nigra nagrali kilka obiecujących sekundówek ale już poszli w pizdu, a szkoda.
Poza tym nie mam nic do powiedzenia, wszystko wymienił Nifelheim.
Katharsis dobrze napierdalają, ale jeden album to za mało żeby dużo pisać.
Nobilitas Nigra nagrali kilka obiecujących sekundówek ale już poszli w pizdu, a szkoda.
Poza tym nie mam nic do powiedzenia, wszystko wymienił Nifelheim.
- EM
- zaczyna szaleć
bo mgla ssje ,totalnie przereklamowana. [/quote]
Fiat jest przereklamowany. Nie szalaje za Mgla, ale "Mdlosci" jest kongenialnym materialem, wlacznie z tekstem. Uzycie egzystencjalizmu jako podstawy lirycznej w zespole BM tez zasluguje na pochwale. Jedyne, co troche wkurza, jest nieco niechlujne nagranie (czytaj bledy w timingu, jak np. w intro)
bo mgla ssje ,totalnie przereklamowana. [/quote]
Fiat jest przereklamowany. Nie szalaje za Mgla, ale "Mdlosci" jest kongenialnym materialem, wlacznie z tekstem. Uzycie egzystencjalizmu jako podstawy lirycznej w zespole BM tez zasluguje na pochwale. Jedyne, co troche wkurza, jest nieco niechlujne nagranie (czytaj bledy w timingu, jak np. w intro)
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- boroowa
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez So_It_Is_Done[/i]
Christ Agony - Darkside - jedyna genialna płyta w polskim bm( a nawet nie oddaje dobrze gatunku).[/quote]
Unholyunion i Daemoonseth zjadają ją na dzień dobry. Moonlight to tylko powielenie pomysłów z tych płyt.
[quote]
Katharsis dobrze napierdalają, ale jeden album to za mało żeby dużo pisać.[/quote]
Łobosze... Katharsis tylko niemieckie, tam czuć ZŁO, to polskie to jakiś joke band na miarę Błeeeesatt i jego za-romb-istych corpse-paint'ów. szkoda słów...
[quote]
[/quote]
Nie, no kolego, tu żeś już pojechał... członki żałosnego fafpril eferefal udający złowrogich wojowników na tle mrocznej firanki i półki z książkami...
Christ Agony - Darkside - jedyna genialna płyta w polskim bm( a nawet nie oddaje dobrze gatunku).[/quote]
Unholyunion i Daemoonseth zjadają ją na dzień dobry. Moonlight to tylko powielenie pomysłów z tych płyt.
[quote]
Katharsis dobrze napierdalają, ale jeden album to za mało żeby dużo pisać.[/quote]
Łobosze... Katharsis tylko niemieckie, tam czuć ZŁO, to polskie to jakiś joke band na miarę Błeeeesatt i jego za-romb-istych corpse-paint'ów. szkoda słów...
[quote]
[/quote]
Nie, no kolego, tu żeś już pojechał... członki żałosnego fafpril eferefal udający złowrogich wojowników na tle mrocznej firanki i półki z książkami...
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Co do Darkside to kwesita gustu, co do Katharsis nie masz racji bo jako jedyni u nas naprawdę dobrze napierdalają szybki bm w szwedzkim stylu, Nobilitas Nigra też miało potencjał i oryginalność, ale z krótkimi kawałkami za wiele by nie zdziałali, a czy osobiscie to jakieś cioty to nie wiem.
Dorzucić można Arkona, ale to takie 3/6, Matka Zima fajny kawałek i co z tego.
Profanum to wiadomo że zajebiste.
Holy Death klasyk, ale nudnawy.
Behemoth, Graveland - kwestia gustu.
Podasz coś więcej ciekawego?
Dorzucić można Arkona, ale to takie 3/6, Matka Zima fajny kawałek i co z tego.
Profanum to wiadomo że zajebiste.
Holy Death klasyk, ale nudnawy.
Behemoth, Graveland - kwestia gustu.
Podasz coś więcej ciekawego?
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez COFFIN[/i]
Na razie nie zauwazyłem konstruktywnego argumentu przeciwko, może jednak nie masz nic do powiedzenia ? Poza tym po zdjęciu, ktore gdzies tam wkleiłeś wnioskuje, ze raczej bys nie pogadał
))
mam nadzieje, ze sie zrozumielismy, masz prawo być na -, to nawet lepiej, tylko uzasadnij swoje stanowisko... [/quote]
Zajebisty masz poziom skoro z powodu krytyki kapeli robisz personalne wycieczki . Jeb sie kaprawcze .
Na razie nie zauwazyłem konstruktywnego argumentu przeciwko, może jednak nie masz nic do powiedzenia ? Poza tym po zdjęciu, ktore gdzies tam wkleiłeś wnioskuje, ze raczej bys nie pogadał

mam nadzieje, ze sie zrozumielismy, masz prawo być na -, to nawet lepiej, tylko uzasadnij swoje stanowisko... [/quote]
Zajebisty masz poziom skoro z powodu krytyki kapeli robisz personalne wycieczki . Jeb sie kaprawcze .
- boroowa
Nobilitas Nigra też miało potencjał i oryginalność, ale z krótkimi kawałkami za wiele by nie zdziałali[/quote]
potencjał to może mieliby w kabarecie a nie w BM. Żenada. z 7 lat temu przedmiot kpin, ale jak widać, z czasem nawet Northland staje się kultem.
Nobilitas Nigra też miało potencjał i oryginalność, ale z krótkimi kawałkami za wiele by nie zdziałali[/quote]
potencjał to może mieliby w kabarecie a nie w BM. Żenada. z 7 lat temu przedmiot kpin, ale jak widać, z czasem nawet Northland staje się kultem.
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Nie znam ich osobiscie, nie widziałem na żywo, muzycznie jakby pozlepiać ich niektóre sekundówki to wyszłyby dobre kawałki i weź mi jeden z drugim nie pierdolcie kurwa. Jebiecie tylko bzdety a dobrej polskiej blackowej kapeli nie umiecie wymienić. Te kontrargumenty możecie sobie wsadzić w kapcie bo sram na takich jak wy, jebana spedalona społeczność forumowiczów kurwa wasza mać.
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- boroowa
muzycznie jakby pozlepiać ich niektóre sekundówki to wyszłyby dobre kawałki
[/quote]
he he, powiedz jeszcze że Shadowfall było zajebiste. poza tym jakby babcia miała wąsy to by była dziadkiem.
[quote]
Jebiecie tylko bzdety a dobrej polskiej blackowej kapeli nie umiecie wymienić[/quote]
ziew... Infernal War, Thunderbolt, KSM, Mgła, Behemoth (co byś tam sobie pod nosem nie pierdolił), Taranis (godz), Christ Agony (I-III), Profanum, miejscami Szron, stare Pandemonium, demówka Sacrilegium, Hodur, od biedy Holy Death i Graveland...
muzycznie jakby pozlepiać ich niektóre sekundówki to wyszłyby dobre kawałki
[/quote]
he he, powiedz jeszcze że Shadowfall było zajebiste. poza tym jakby babcia miała wąsy to by była dziadkiem.
[quote]
Jebiecie tylko bzdety a dobrej polskiej blackowej kapeli nie umiecie wymienić[/quote]
ziew... Infernal War, Thunderbolt, KSM, Mgła, Behemoth (co byś tam sobie pod nosem nie pierdolił), Taranis (godz), Christ Agony (I-III), Profanum, miejscami Szron, stare Pandemonium, demówka Sacrilegium, Hodur, od biedy Holy Death i Graveland...
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- EM
- zaczyna szaleć
Nie znam ich osobiscie, nie widziałem na żywo, muzycznie jakby pozlepiać ich niektóre sekundówki to wyszłyby dobre kawałki i weź mi jeden z drugim nie pierdolcie kurwa. Jebiecie tylko bzdety a dobrej polskiej blackowej kapeli nie umiecie wymienić. Te kontrargumenty możecie sobie wsadzić w kapcie bo sram na takich jak wy, jebana spedalona społeczność forumowiczów kurwa wasza mać. [/quote]
Ze ten zespol byl (zamierzona zreszta) parodia Black Metalu, to ci oczywiscie do glowy nie zaswitalo. O argumentach nic nie gadaj, bo sam zadnych nie podajesz. Twierdzenie, ze zespol XYZ jest chulowy, a ABC zajebisty, nie jest argumentem. Zeby pospierac sie o muzyke, warstwe liryczna i koncepcje kapel, do tego najwyrazniej tobie czegos brakuje. Nazwijmy to umownie pojeciem.
Nie znam ich osobiscie, nie widziałem na żywo, muzycznie jakby pozlepiać ich niektóre sekundówki to wyszłyby dobre kawałki i weź mi jeden z drugim nie pierdolcie kurwa. Jebiecie tylko bzdety a dobrej polskiej blackowej kapeli nie umiecie wymienić. Te kontrargumenty możecie sobie wsadzić w kapcie bo sram na takich jak wy, jebana spedalona społeczność forumowiczów kurwa wasza mać. [/quote]
Ze ten zespol byl (zamierzona zreszta) parodia Black Metalu, to ci oczywiscie do glowy nie zaswitalo. O argumentach nic nie gadaj, bo sam zadnych nie podajesz. Twierdzenie, ze zespol XYZ jest chulowy, a ABC zajebisty, nie jest argumentem. Zeby pospierac sie o muzyke, warstwe liryczna i koncepcje kapel, do tego najwyrazniej tobie czegos brakuje. Nazwijmy to umownie pojeciem.
- barthez669
- zaczyna szaleć