No, zwłaszcza, że jest fanem Crystal Viper :) To już wolę bohaterów tematu.Lykantrop pisze:Nie, bo ma zbyt dobry gust.
OPEN FIRE - Lwy Ognia
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: OPEN FIRE - Lwy Ognia
Yare Yare Daze
- Lykantrop
A Ty jesteś fanem Sacrilegium i norweskiego Inferno, i co w związku z tym? :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- hcpig
Kolego YNKE, właśnie dostarczyłeś rozrywki na kwadracie dla mnie i kumpla. Od pół godziny śmiejemy się i rozkminiamy, dlaczego akurat słowo "rzepa" nas tak śmieszy w tym kontekście. Jest to zabawne, gdybyś nie wiedział.YNKE pisze:no proszę nawet taka rzepa jak Open Fire z czasem potrafi kultem obrosnąć
Próbowaliśmy podstawić w to miejsce inne warzywa. Bakłażan okazał się kompletną porażką, pomidor zbyt pospolity, chociaż ziemniak był całkiem niezły. Najlepiej test zdał kalafior, bardzo nas bawi. Nawet taki kalafior jak Open Fire.
Następnie zaczęliśmy myśleć, czy to musi być warzywo, ale ciężko nam wymyśleć inne pola (nomen omen) semantyczne po których moglibyśmy się poruszać. Spróbowaliśmy 'zakalec', ale mnie osobiście nie śmieszy, bo jednoznacznie kojarzy się negatywnie, a rzepa i kalafior nie.
Myśl ta chyba pozostanie na razie nierozstrzygnięta.
Muzyki nie słyszałem.
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Bieri, posłuszaj.
Kurczę, riffy naprawdę super, ale ten wokal i do tego śpiewający "heavy metal, heavy metal jest the best"... Matko z córką. Do tego jaskiniowiec za garami i nagrane w MDK.