LUNARIS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
LUNARIS
Dziwny zespół aus Norge z gwiazdorskim składem bo z jednej strony ludzie z 1488 i Trelldom, z drugiej gościu udzielający się w znienawidzonym przeze mnie Spiral Architect. Muzycznie obie płytki stanowią zderzenie może nie styli ale stylistyk ww kapel, serwując surową blackową sieczkę naprzemian z rozśpiewanym progmetalem w stylu ostatniej z nazw, zaznaczam że oba elementy składowe nie są w siebie nawzajem 'wtopione' tylko dosłownie - leci bleczur, napierdala napierdala i STOP, enter the prog, potem znowu zmiana i tak w kółko. Robi wam taki groch z kapustą? Mi tak sobie ale od czasu do czasu można zarzucić i się nie nudzić, zwłaszcza że samodzielne partie blackowe są bardzo dobre. W każdym razie dla zblazowanych i znudzonych słuchaczy muza jak znalazł.
Yare Yare Daze
- Drone
Re: LUNARIS
Miałem jedną płytkę, ale sprzedałem. Nie pomogły patenty a la ARCTURUS ani udział DiGiorgio. Generalnie słabizna.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- metalized
- weteran forumowych bitew
Mam nawet jakieś coś, ale po co mi to, nie jest dla mnie jasne. Nie wiem nawet kiedy ostatni raz leciało, ale chyba daaaaaaawno, odświeżyc jakos nie mam ochoty. Może i ja sprzedam/ wymienie? :D
P.J.E.C.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Druga płyta nawet mi się podobała jak wyszła. Jakiś czas temu do niej wróciłem i nie wierzyłem, że miałem do niej jakieś ciepłe uczucia. Zdecydowanie wolę mighty SPIRAL ARCHITECT!!!! :-)
all the monsters will break your heart
Zlituj się :) jak słyszę/widzę bleczur albo defior to mnie skręca.hcpig pisze:bleczur
- Drone
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Ewentualnie jeszcze "Meta"