CHARON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Re: CHARON
Przewijająca się w temacie nazwa Ascension trochę mnie zaniepokoiła, na szczęście niepotrzebnie. Dobre mięsko.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Zachęcony spustami sprawdziłem i niestety muszę przyznać że duuuże rozczarowanie. Pierwsza płyta z Sepulchral Voices która nie powoduje skoku ciśnienia. Zero energii w tej muzyce która przelatuje mimo uszu. Konfekcja w ładnym opakowaniu - nic więcej, nic mniej. Odrobinę dronizując: miały być natchnione, wyrzygane prosto z wnętrzności w twarz stwórcy psalmy a wyszły rozmemłane zdrowaśki odklepane przez stare na wpół przysypiające na nieszporach bezzębne baby.
- Drone
Nieładnie, kolego, piszecie o tej dobrej płycie. Rozważcie.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Rozważyłem. Ta płyta jest ani zimna ani gorąca. Znajdujemy ją letnią. Podobnie zresztą wcześniej jak Ascension. Porównywanie tych dwóch do Katharsis to jak zestawienie grzechotki przy grzechotniku jak to się kiedyś ładnie mawiało. Na dalsze rozważania nie mam czasu bo już nowe DSO w drodze, chociaż akurat tu rewelacji nie oczekuję. Nie wiem czy przejadł się czy po prostu skończył ten nurt. Obstawiałbym to drugie i pogrobowców Blasphemy jako tych którzy ruszą z tematem do przodu.
Kolega Herezjarcha znów się nie przygotował do lekcji. Dziś będzie jedynka i wpis do dzienniczka - w poniedziałek przynieś z podpisem mamy i przygotuj się porządnie. Odpytamy z Charon jeszcze raz. Skoro, jak twierdzisz przygotowałeś się z Katharsis i DSO to szkoda by było powtarzać klasę przez CHARON.
- Tymothy
- postuje jak opętany!
w Old Temple Shop dlugograj jest w bardzo atrakcyjnej cenie jakby kos byl zainteresowany:
http://www.oldtempleshop.pl/album.php?aid=2917
http://www.oldtempleshop.pl/album.php?aid=2917
Hello darkness, my old friend
- Drone
Ja będę wnioskował jednak o egzamin komisyjny dla kolegi Herezjarchy. Zbyt wielu uczniów słabych i miernych przepuściliśmy ostatnimi czasy idąc za odruchem gołębich serc.Maria Konopnicka pisze:Kolega Herezjarcha znów się nie przygotował do lekcji. Dziś będzie jedynka i wpis do dzienniczka - w poniedziałek przynieś z podpisem mamy i przygotuj się porządnie. Odpytamy z Charon jeszcze raz. Skoro, jak twierdzisz przygotowałeś się z Katharsis i DSO to szkoda by było powtarzać klasę przez CHARON.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Was to już zupełnie pogięło z tym kagankiem oświaty.