SHADOWS LAND

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

Re: SHADOWS LAND

12-03-2012, 09:23

kurwa, jesli Castor tego nie lubi to naprawde musi to byc gowno :]
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Kurt
rasowy masterfulowicz

12-03-2012, 09:56

Mol pisze:kurwa, jesli Castor tego nie lubi to naprawde musi to byc gowno :]
Jebłem :D
The madness and the damage done.
Awatar użytkownika
Morph
mistrz forumowej ceremonii
Kontakt:

12-03-2012, 09:58

Czekajcie, czekajcie, najeżdżacie na boberka, a najmniejszy odsetek nielubianych płyt ma chyba jednak Marian, on wybroni gówno największe.
Give birth to something dead
Give birth to something old
aryman
postuje jak opętany!

12-03-2012, 11:42

Castor pisze:Panowie apeluję o rozwagę. Nie mieszajcie takich zespołów jak Vesania, Crioncs a nawet Chainsaw z błotem typu Shadows Land, Totem!! ;)
No i już jest wesoło. Zważywszy, że obracamy się w rejonach trzeciej albo czwartej ligi, to jednak taki Shadows Land przynajmniej próbował grać oryginalnie, wyżej wymienieni nawet tego nie udawali.
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
Heretyk

12-03-2012, 12:08

nie wiem co chcecie od Chainsaw... wczoraj wystąpili w programie "must be the music" na polsacie i jurorzy stwierdzili, że był czad i pałer i wszyscy zagłosowali na tak. super występ, dobrze że promujom metal wśród zwykłych ludzi.

shadows land też jest super, bardzo bym chciał żeby się zgłosili do jakiegoś "mam talent", czy czegoś w tym stylu.
DCI Hunt

12-03-2012, 14:26

Mol pisze:kurwa, jesli Castor tego nie lubi to naprawde musi to byc gowno :]
Sam tego nie słyszałem, ale znam gości o różnych gustach muzycznych i odkąd pamiętam nazwa tego zespołu była używana jako synonim gówna i tandety. Nie spotkałem się z jakąkolwiek pozytywna opinią na temat ich płyt...do dzisiaj.
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

12-03-2012, 15:58

Dużo pierdolenia, a okazuje się, że większość i tak nie słuchała i powtarza słowa zasłyszane od innych. Porównania do Crionics, Vesania to porównania z dupy. Shadows Land to mimo wszystko dwie, albo trzy klasy wyżej zarówno technicznie jak i muzycznie. Ciekaw jestem czy jakby Aro słabo grał to Trufel wziąłby go do Masachist na drugą gitarę i czy wiele kapel z Polszy mogło pochwalić się wydaniem płyty w Osmose? Zresztą nawet Herve wypowiadał się o nich w samych superlatywach. Kurwa, otwórzcie swoje umysły!!!!!!!!!!!!!! :-D
aryman pisze:
Castor pisze:Panowie apeluję o rozwagę. Nie mieszajcie takich zespołów jak Vesania, Crioncs a nawet Chainsaw z błotem typu Shadows Land, Totem!! ;)
No i już jest wesoło. Zważywszy, że obracamy się w rejonach trzeciej albo czwartej ligi, to jednak taki Shadows Land przynajmniej próbował grać oryginalnie, wyżej wymienieni nawet tego nie udawali.
Właśnie, kurwa! Masz u mnie piwo!
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
beastov23
weteran forumowych bitew

12-03-2012, 16:07

Co sądzisz o Unsun?
maximum walrus yields maximum walrus

:3
Awatar użytkownika
nicram

12-03-2012, 16:11

nienawidzę. widzisz jakieś podobieństwa z shadows land?
DCI Hunt

12-03-2012, 16:12

nicram pisze:Shadows Land to mimo wszystko dwie, albo trzy klasy wyżej zarówno technicznie jak i muzycznie.
No właśnie najczęściej słyszałem, że umiejętności to mają, ale nic poza tym ;) Mniejsza z tym, całości nie słyszałem, więc jechać po tym nie będę, ale to co sprawdziłem na yt to..hmmm.. raczej nie dla mnie.
Awatar użytkownika
nicram

12-03-2012, 16:15

na yt jest tylko jedna piosenka z dwójki (+ outro w stylu techno). mnie np. jedynka średnio się podoba, ale dwójka jest w mordę. bardzo energetyczny, krótki materiał z naprawdę zajebistymi tekstami.
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

12-03-2012, 16:28

Z 3-4 lata temu jak ostatni raz tego słuchałem kilka ciekawych momentów było na drugiej płycie. To co na youtube jest fatalne.
PENIS METAL
Awatar użytkownika
beastov23
weteran forumowych bitew

12-03-2012, 16:29

nicram pisze:nienawidzę. widzisz jakieś podobieństwa z shadows land?
Gdyby jakiś forumowicz wytoczył argumenty tego sortu odnośnie Unsun, to byś ze śmiechu spadł z krzesła ;).
maximum walrus yields maximum walrus

:3
Awatar użytkownika
Lykantrop

12-03-2012, 19:03

aryman pisze:
To, że chęci były wcale nie oznacza, że za sam ten fakt mam im dawać znak pierwszeństwa przed tymi, którzy obrali bardziej konformistyczne podejście do kwestii. Pamiętam, że spory był hype na ich "Terminus Ante Quem" swojego czasu wśród znajomków, jeden nawet gotów był się napierdalać za złe słowo powiedziane pod adresem SL. Tymczasem przemijające dzieje losu pokazały, że z perspektywy czasu te płyty nic już nie wnoszą, a sami znajomi którzy tak je bronili dzisiaj już tak się wkręcili w oryginalne i "innowacyjne" podejście, że metal jest dla nich tylko przykrym doświadczeniem lat szczenięcych (a jeden był nawet vice-redaktorkiem do dzisiaj istniejącego serwisu "kompenium wiedzy" o metalu, gdzie co 3cia recenzja to istna walka z logiką i stylistyką). Oczywiście, to nie jest żadna wytyczna. Stwierdzam jedynie, że kombinować można, ale akurat ekipie ze Stargardu to kombinowanie niespecjalnie wyszło.

Poza tym, z pewnego źródła słyszałem, że kolesie bardzo lubią umawiać się na koncerty, a potem zlewać na ten fakt bez słowa wytłumaczenia i, ludzkiego, "sorry". No, ale nie chcę tutaj robić za kumotkę z targu...

Ps. Osmose też zdarzały się błędy.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
ODPOWIEDZ