Bez poetyckich wstepow: [url=http://www.myspace.com/baphometshorns]http://www.myspace.com/baphometshorns[/url] - Kawalki z tej oto strony zabily mnie i moje bezwladne truchlo rzucily o sciane jak szmaciana lalke. Niestety na prozno szukac tu romantyzmu, ale zaprawde powiadam wam - miejcie oczy i uszy otwarte, bo niebawem dobiora sie do waszych dup.
Whadya think?
BAPHOMETS HORNS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Mental
- weteran forumowych bitew
BAPHOMETS HORNS
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: BAPHOMETS HORNS
NO KURWA KOCHAM KOCHAM KOCHAM robi mi ta kapela absolutny rozpierdol pod czaszką, BARDZO romantyczna muzyka, tak jak lubię, dla mnie esencja, kocham takie granie i kocham baphomets horns, absolutna miazga KURWA NAPIERDALAĆ!!!!!!!!!!!!!!!
- Góral
- w mackach Zła
Materiały na splitach z Necroholocaust i Amputator rozkurwiają w pizdu. Pełniaka się jeszcze nie dorobiłem, ale to kwestia czasu. EXTERMINATION RAID!!!!!
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
-
- zaczyna szaleć
Widziałem kiedyś na żywca wraz z Nuclear Desecration....zagłada w chuj!
- Góral
- w mackach Zła
Tylko pozazdrościć.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
P.J.E.C.
- Mental
ostatnio tylko taki niekorzesany napierdol robi mi dobrze, ale te chujki też dali sobie na wstrzymanie, więc nie wiadomo, czy jeszcze coś wysrają. kurwa mać.
btw. po pięciu latach ktoś (scaarph) odkopał ten temat :D
You may raise your chalice of nothing
- metalized
Bardzo kurwa pozazdrościć. Echhhhh a ja za to widzialem Neithal z Rotą i Othis ( bez Roty:D). A sama kapela to zacny łomot w milej i wyjątkowo romantycznej stylistyce. Ale skoro kleca splity z lunatykami z Necroholocaust czy Amputator to raczej świstów flecikow i stuosobowego choru pięcioletnich dziewuszek to ja bym sie nie spodziewał. Dla miłośnikow pegazek, pasow z nabojami i ćwieków .łańcuchów okrywających całą dostępna powiedrzchnię cielska kolejna godna nazwa, fani technicznych łamańców i hipster BM to sie nie najedza raczej przewiduje wielki post hehhaath pisze:Widziałem kiedyś na żywca wraz z Nuclear Desecration....zagłada w chuj!
P.J.E.C.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
chciałem temat zakładać, ale w googlach wyskoczyło, że już taki jest :)Mental pisze:ostatnio tylko taki niekorzesany napierdol robi mi dobrze, ale te chujki też dali sobie na wstrzymanie, więc nie wiadomo, czy jeszcze coś wysrają. kurwa mać.
NUCLEAR RAPE ASSAULT
-
- zaczyna szaleć
Dobra kapela. Wyobrażam sobie 3 way split Baphomets Horns/Infernal War/Impiety, który mógłby wywołać niemałe kuku w głowach!!!:-)