KAAMOS (SWE)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
KAAMOS
Znowu widzę poważne niedopatrzenie. Jeden z najlepszych zespołów DM a tu tematu brak. Panowie wymiatają DM tak jak należy, czyli z wykopem i bez blastów. Dyskografia wiadoma - 2 albumy, MCD i trochę mniej wymiarowego stuffu. Kopie, gwałci, przeżuwa i zwraca. Założyłbym sondę ale mi się nie chce, i tak wiadomo że odpowiedź może być tylko za, nigdy przeciw.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
Słyszeliście chłopy nową epke? Rozpierdala! Trwa tylko 20 min, ale i tyle wystarczy, żeby po przesłuchaniu zbierać zęby z podłogi. Tak powinien wyglądać powrót do grania - bez zbędnego cukru, cały czas wyczuwalny styl Kaamos, soczyste brzmienie i świetna motoryka kawałków. Bania sama chodzi!
Na myspace jest zresztą jeden wałek
http://www.myspace.com/kaamos666
[Edited on 13-12-07 by Hildr]
Na myspace jest zresztą jeden wałek
http://www.myspace.com/kaamos666
[Edited on 13-12-07 by Hildr]
- Revenant
- postuje jak opętany!
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Re:
Przede wszystkim za sprawą wieńczącego dzieło "Spiritual funeral". Duszno panie...Cthulhu pisze:Słyszeliście chłopy nową epke? Rozpierdala! Trwa tylko 20 min, ale i tyle wystarczy, żeby po przesłuchaniu zbierać zęby z podłogi.
Tak w ogóle to przeprosiłem się z tym zespołem. Jak wyszedł debiut to słyszałem parę próbek i mnie nie zainteresowały. Teraz patrzę na ich twórczość zupełnie inaczej.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- weteran forumowych bitew
KAAMOS (SWE)
Potężny Kaamos już dawno uśpiony a ja wykopałem dziś z grobu stary wywiad który zrobiłem z Konstantinem dla Ritual Murder Zine gdzieś tak rok przed rozpadem. Nic wielkiego ale może ucieszy jakiegoś śmierćmetalowego nekrofila. Hail Mighty KAAMOS!!!

- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
Re: KAAMOS (SWE)
dzięki