INTERNECINE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
INTERNECINE
Słucham właśnie ich płyty "The Book Of Lambs" - a co za zajebista muzyka! Taką właśnie najlepiej lubię - bardzo techniczny, szybki, amerykański Brutal Death. Liderem tej kapeli już nieżyjący Jared Anderson (ex-Hate Eternal, Morbid Angel) - bas,gitara,vocal, na perkusji grali Tony Laureano i Derek Roddy.
- Mol
- zahartowany metalizator
- Kingu
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez długopisyyyyyyyyyy[/i]
już nieżyjący Jared Anderson (ex-Hate Eternal, Morbid Angel) [/quote]
Co się z nim stało, zaćpał się? Jego odejście z HE chyba z tym związane było.
Widziłem HE na koncercie w Wiedniu, jeszcze w składzie z Jaredem. Koncertowe zwierzę z niego było, koleś emanował wręcz energią. Znakomicie pasował do HE.
już nieżyjący Jared Anderson (ex-Hate Eternal, Morbid Angel) [/quote]
Widziłem HE na koncercie w Wiedniu, jeszcze w składzie z Jaredem. Koncertowe zwierzę z niego było, koleś emanował wręcz energią. Znakomicie pasował do HE.
- Mol
[quote][i]Wysłane przez Kingu[/i]
Widziłem HE na koncercie w Wiedniu, jeszcze w składzie z Jaredem. Koncertowe zwierzę z niego było, koleś emanował wręcz energią. Znakomicie pasował do HE. [/quote]
Odszedł z Hate Eternal właśnie w związku z narkotykami i alkoholem. Chyba poszedł na jakiś odwyk czy coś w tym stylu. Wiem, że po odejsciu wystosował jakieś oświadczenie dla fanów w związku z tym uzależnieniem i przyznał, że dał dupy, jest mu wstyd i w związku z tym musi iść na odwyk, ale odgrażał się że jeszcze wróci... jak widać nie wrócił.
Mol - weszedłem na ta sygnaturkę co masz napisane na niej te utwory My Dying Bride, Anathema. Jak sie na to kliknie to wyskakuje strona i na niej jest twój avatar, albo czyjś inny i można posłuchać różnych kapel.
Widziłem HE na koncercie w Wiedniu, jeszcze w składzie z Jaredem. Koncertowe zwierzę z niego było, koleś emanował wręcz energią. Znakomicie pasował do HE. [/quote]
Odszedł z Hate Eternal właśnie w związku z narkotykami i alkoholem. Chyba poszedł na jakiś odwyk czy coś w tym stylu. Wiem, że po odejsciu wystosował jakieś oświadczenie dla fanów w związku z tym uzależnieniem i przyznał, że dał dupy, jest mu wstyd i w związku z tym musi iść na odwyk, ale odgrażał się że jeszcze wróci... jak widać nie wrócił.
Mol - weszedłem na ta sygnaturkę co masz napisane na niej te utwory My Dying Bride, Anathema. Jak sie na to kliknie to wyskakuje strona i na niej jest twój avatar, albo czyjś inny i można posłuchać różnych kapel.
[quote][i]Wysłane przez Set[/i]
albo raczej jego wybrało. [/quote]
o to to... to po prostu choroba
tutaj możecie posłuchać Internecine:
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... d=62417252
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... d=62417252
- Set
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez długopisyyyyyyyyyy[/i]
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... d=62417252 [/quote]
chodzilo mi bardziej o jego smierc niż nałóg, ale w sumie to jeden chuj.
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... d=62417252 [/quote]
chodzilo mi bardziej o jego smierc niż nałóg, ale w sumie to jeden chuj.
NECRO SKINS SOCIETY
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: INTERNECINE
DOSKONAŁA płyta. Naspeedowana w chuj, techniczna do bólu ale z zarazem z pożądanym duchem death metalu, a już zwłaszcza rozpierdalają mnie po prostu te mechaniczne, voivodowe riffy w "The Elder Gods" i "...for Thee I Bleed" ) tylko czemu ich tak mało? Wściekłe i czytelne wokalizy (zwłaszcza w "Hymns Of Sanctity) też robią dobrze, oj robią... Nie mam się naprawdę do czego przyczepić. Mawia się, że nazwiska nie grają - tutaj ta maksyma nie ma absolutnie żadnego zastosowania.
Yare Yare Daze
-
- rasowy masterfulowicz
Słyszałem kilka lat temu - jak dla mnie lepsze niż Hate Eternal. Jared Anderson jest spoko.
- Maleficio
- Kontakt:
nie wierze, na pewno ja masz na dyskuMaria Konopnicka pisze:Muszę obadać, nie kojarzę tej kapeli
-
- rasowy masterfulowicz
Pięknie Jared zagrał na "The Book of Lambs". Słuchanie tej płyty to przyjemny obowiązek dla każdego kto lubi
death metal. Szukajcie krążka na allegro i ebayu.długopisyyyyyyyyyy pisze:bardzo techniczny, szybki, amerykański
I AM MORBID
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Bez przesady, dobry materiał ale do HE jednak mu trochę brakuje.Conflagrator pisze:Słyszałem kilka lat temu - jak dla mnie lepsze niż Hate Eternal. Jared Anderson jest spoko.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦