Ja moje kupiłem za 9zł (kupując sobie myślałem: "do reszty mnie pojebało, kupuję kasetę włoskiej kapeli Mototronko") od Defense, wtedy chyba jeszcze Crudeent. Pozostałych nie słuchałem, ale można sobie je sciągnąć z ich strony internetowej:Adrian696 pisze:a słyszał ktos inne ich wydawnictwa?? bo tego demosa dostałem w ramach wymianki od jakiegos makaroniarza-zinoroba, ale nic wiecej nie słyszałemMaleficio pisze:świetna kapela całkiem zapomnianaSineater pisze:
MOTOTRONKO - Bilize (Mototronkicide) 1992
Kapela ma zjebaną nazwę, demo ma zjebany tytuł, wszystkie zdjęcia zespołu jakie widziałem są zjebane, na dodatek są Włochami. Teoretycznie to nie ma prawa być w jakikolwiek sposób dobre, a jest nawet zajebiste. Trochę ponad 16 minut porządnego łojenia a'la Sadist, Atheist czy amerykański Psychopath (ci od "Making the transition"). Polecam.
http://www.mototronko.com/musica.htm
Boję się trochę tego drugiego demo, bo jest na nim ponad 30 numerów w tym: "Vaffanculo ai Mototronko", "Mototronko International", "Mototron tan(x/2) o", "Dibidabudubodibibu" oraz cztery razy kawałek "N.Y. Flat Top Box" lub, co gorsza, cztery różne numery o takim tytule.
W sumie możnaby wydzielić osobny temat o tej wiekopomnej bandzie, z resztą ponoć 3 lata temu się reaktywowali.