Effect Murder - Architects Of Sense

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Atreju
postuje jak opętany!

Effect Murder - Architects Of Sense

19-06-2010, 12:27

Obrazek

Płyta miała premierę w lutym tego roku, ale jakoś cicho o niej, a szkoda. Effect Murder to ekipa z Białegostoku, który w Polsce death metalem stoi. Zespół gra od 10 lat i po kilku demówkach i EPkach wreszcie przyszedł czas na pełny album. Płyta miażdży po prostu. Morderczy, techniczny grind/death metal na najwyższym poziomie. Sporo smaczków, sporo udziwnień, jak chociażby sekcja dęta i duża dawka agresji.

Więcej o zespole i numery do posłuchania: http://www.myspace.com/effectmurder
Awatar użytkownika
Atreju
postuje jak opętany!

Re: Effect Murder - Architects Of Sense

26-06-2010, 15:57

Rozumiem, że nie lubicie złej muzyki, tylko dobrą :roll:
Awatar użytkownika
AroHien
rasowy masterfulowicz

27-06-2010, 11:31

Zawsze ich lubiłem więc płytę kupiłem w ciemno i absolutnie nie żałuje. Jest chyba nawet lepiej niż się spodziewałem. Po Deivos najlepszy tegoroczny materiał z kraju nad Wisłą.
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

17-10-2010, 21:41

Potwierdzam to co napisali poprzednicy, mocny materiał aż żal dupsko ściska, że tak o nim cicho...
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Deathless King
weteran forumowych bitew

17-10-2010, 21:53

Swietna kapela, swietny material, mam nadzieje ze rusza do przodu, trzymam kciuki!
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

19-10-2010, 17:45

Znam podlasian już od czasów "Pathology of Society". I generalnie przychylam się do opinii, że w swojej niszy są ok, ale bez jakichś większych obsrajbryczesów.
Z ciekawostek powiem, że jakiś mundrek recenzując ten matex w Hardcockerze usłyszał w EM Marduk.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
ODPOWIEDZ