Celestine - This Home Will Be Our Grave (2008)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Celestine - This Home Will Be Our Grave (2008)
Trwa tylko pol godziny wiec sprawdzic imho bardzo warto. Kolesie sa z Islandii , konkretnie Reykyaviku ale do Sigur Ros nie brzmia ani troche podobnie. W marcu wydali 24-minutowa Epke teraz wyszedl album niewiele dluzszy bo chyba o 9 minut. Generalnie mozna narzekac ze nic nowego w tym gatunku i tym podobne, wazne ze slucha sie zajebistycznie, taki miks Mastodon, Meshuggah (cos mi w dekiel ostatnio jeblo ale wszedzie slysze szwedow) i Unsane , czyli jak to tam mozna nazwac miks sludge, jakiegos tam wspolczesnego meth czy deathcore plus noise, fajne ryki wokalisty takie na granicy zdarcia gardla, jak np w Buzzov-en byly. Majspejs dla gejow http://www.myspace.com/celestinemusic
woodpecker from space
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: Celestine - This Home Will Be Our Grave (2008)
a ten jak wygrzebał