"Twoja stara of terror"

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
"Spierdalaj Maria! Hallows Cośtam ? Kto by słuchał takiego starego gówna..."Maria Konopnicka pisze:Znam tylko trzy płyty z lat 80-tych: Tales of Terror, Death & Insanity oraz Monument (które kiedyś dostałem na kasecie na urodziny).
1. Znacie tą kapelę?
2. Którą ich płytę cenicie najbardziej ?
3. Słyszał ktoś to co nagrali po reaktywacji!
Gotowe szablony wypowiedzi - wystarczy zaznaczyć Ctrl+C, Ctrl+V:
Tak.Maria Konopnicka pisze: 1. Znacie tą kapelę?
Death & Insanity >/= Tales Of Terror > MonumentMaria Konopnicka pisze: 2. Którą ich płytę cenicie najbardziej ?
Nie słyszałem i nie śpieszy mi się.Maria Konopnicka pisze: 3. Słyszał ktoś to co nagrali po reaktywacji!
Pewnie też bym znalazł, ale u mnie i tak uplasowaliby się względnie wysoko, w tych samych okolicach co Exciter czy Whiplash. Nie jest to więc ekstraklasa, ale wciąż bardzo porządne granie, które stawiam wyżej niż np. Atrophy. Poza tym odpowiada mi ten rodzaj thrashu - nienachalnie przebojowy i dobrze zagrany, ale nastawiony jednak bardziej na zdrowe łupanie. Kilka dni temu stałem się szczęśliwym posiadaczem boxu 'History Of Terror' ( http://www.metal-archives.com/release.php?id=153606 ) i jestem z tego zakupu bardzo zadowolony. Nie tylko odświeżyłem sobie dwie pierwsze płyty, ale i wreszcie usłyszałem 'Monument'. Bardzo solidna kapela, na pewno nie jest to jakiś nudny przeciętniak, którego można z czystym sumieniem olać.twoja_stara_trotzky pisze:spokojnie znalazłbym te 100 lepszych płyt od najlepszego krążka HE...Wysłane przez Maria Konopnicka
Nie zaliczyłbym jednak HE do przeciętniaków.