http://www.myspace.com/bestialholocaust
Znacie, lubicie, posiadacie, szanujecie, gardzicie, wypierdalaj, DsO, temat z dupy??

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Sa bardziej selektywni od BW. Mniej Wardeath-metalowi, bardziej Thrash-occult-black-metalowiOlo pisze:jeżeli są równie dobrzy jak Bestial Warlust, albo Toxic Holocaust, ewentualnie jeżeli łączą umiejętnie wpływy obydwu to na bank trzeba się nimi zainteresować....
Nie slyszalem tego demka, a z checia bym przegral jesli masz jeszczeBlackult pisze:Słyszałem bodajże "Odio y Muerte" MC ale nie pamiętam za wiele, bo miałem pożyczone równocześnie z paroma innymi tytułami. W każdym razie była to zdecydowanie escuela sudamericana jejeje
No właśnie będę musiał kiedyś znowu pożyczyć żeby sobie przypomnieć. Niestety nie mam od jakiegoś czasu możliwości przegrywania kaset, co do debiutu to będzie do nadrobienia, jeśli jest jak piszesz w pierwszym poście to na pewno warto.Husar pisze:Nie slyszalem tego demka, a z checia bym przegral jesli masz jeszczeBlackult pisze:Słyszałem bodajże "Odio y Muerte" MC ale nie pamiętam za wiele, bo miałem pożyczone równocześnie z paroma innymi tytułami. W każdym razie była to zdecydowanie escuela sudamericana jejeje. Obilo mi sie jednak o uszy, ze ten BH przeddebiutowy jest calkiem inny niz ten obecny. No i nie ma tam wokalistki jeszcze