Bestial Holocaust

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

Bestial Holocaust

27-02-2009, 12:23

Boliwijska kapela, której poznanie zawdzięczam Majsterfulowi, a konkretnie tematowi o dupach na wokalu:). Kupilem debiut "Final Extermination" i nie moge sie uwolnic. Niby nic nowego, a nie nudzi ani sekundy, niby proste a pelne emocji, niby mlode a krążek nie posiada ANI JEDNEGO (!) nudnego kawalka, czy momentu. Nic bym nie zmienil. Czuć, ze plyta ta powstala z milosci do metalu. Typowe dla ameryki łacińskiej bluźniercze teksty (po hiszpańsku) oldskulowe brzmienie gitar, predkość, a do tego wpleciona w calość masa świetnych nietuzinkowych riffów. No i ten wokal - prawdziwa wiedźma. Bestial Holocaust wydał niedawno także następce "FE", ktorego jeszcze nie dane mi było słyszeć - "Temple Of Damnation". Kawałek z myspace rwie na strzępy. Słyszał ktoś całość?? ponadto w dorobku kapeli kilka EP i Splitów (odsylam na MA). Myspace kapeli :

http://www.myspace.com/bestialholocaust

Znacie, lubicie, posiadacie, szanujecie, gardzicie, wypierdalaj, DsO, temat z dupy?? ;) Zapraszam do dyskusji :evil:
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

Re: Bestial Holocaust

27-02-2009, 14:31

jeżeli są równie dobrzy jak Bestial Warlust, albo Toxic Holocaust, ewentualnie jeżeli łączą umiejętnie wpływy obydwu to na bank trzeba się nimi zainteresować....:)
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
Blackult
rasowy masterfulowicz

27-02-2009, 14:46

Słyszałem bodajże "Odio y Muerte" MC ale nie pamiętam za wiele, bo miałem pożyczone równocześnie z paroma innymi tytułami. W każdym razie była to zdecydowanie escuela sudamericana jejeje
Awatar użytkownika
Deathless King
weteran forumowych bitew

27-02-2009, 14:46

straszna bieda, przynajmniej dla mnie, mam wrazenie jakby perkusista mial zaraz pasc ze zmeczenia :P
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

27-02-2009, 14:48

Olo pisze:jeżeli są równie dobrzy jak Bestial Warlust, albo Toxic Holocaust, ewentualnie jeżeli łączą umiejętnie wpływy obydwu to na bank trzeba się nimi zainteresować....:)
Sa bardziej selektywni od BW. Mniej Wardeath-metalowi, bardziej Thrash-occult-black-metalowi :mrgreen: jesli to cos wyjasnia to sie ciesze heheh:) Sprawdz tego myspace'a ktorego wrzucilem. Sa tam kawalki z debiutu i z nowej, a nawet jakies wczesniejsze. Calkiem zacna probka materialu. Polecam bo naprawde warto. i dzieki Blokowisześćdziesiątdziewięć za wspomnienie o nich :piwo: :)
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

27-02-2009, 14:52

Blackult pisze:Słyszałem bodajże "Odio y Muerte" MC ale nie pamiętam za wiele, bo miałem pożyczone równocześnie z paroma innymi tytułami. W każdym razie była to zdecydowanie escuela sudamericana jejeje
Nie slyszalem tego demka, a z checia bym przegral jesli masz jeszcze :). Obilo mi sie jednak o uszy, ze ten BH przeddebiutowy jest calkiem inny niz ten obecny. No i nie ma tam wokalistki jeszcze
Awatar użytkownika
Blackult
rasowy masterfulowicz

27-02-2009, 15:01

Husar pisze:
Blackult pisze:Słyszałem bodajże "Odio y Muerte" MC ale nie pamiętam za wiele, bo miałem pożyczone równocześnie z paroma innymi tytułami. W każdym razie była to zdecydowanie escuela sudamericana jejeje
Nie slyszalem tego demka, a z checia bym przegral jesli masz jeszcze :). Obilo mi sie jednak o uszy, ze ten BH przeddebiutowy jest calkiem inny niz ten obecny. No i nie ma tam wokalistki jeszcze
No właśnie będę musiał kiedyś znowu pożyczyć żeby sobie przypomnieć. Niestety nie mam od jakiegoś czasu możliwości przegrywania kaset, co do debiutu to będzie do nadrobienia, jeśli jest jak piszesz w pierwszym poście to na pewno warto.
ODPOWIEDZ