INTRUDER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- starszy świeżak
- Block69
- zahartowany metalizator
Debiut to kawał całkiem fajnie zagranego speed/power, może nie jest to za ostre ale bardzo gładko wchodzi i przyjemnie sie słucha (i okładka fajna).
"A Higher Form Of Killing" i "Psycho Savant" nie słyszałem a z tego co widze będą to jeszcze ciekawsze materiały więc jak sie nadarzy okazja kupna jakiej kasety z taktu to z pewnością skorzystam.
edit Właśnie obadałem, że na MA pisze "The album "Psycho Savant" is available for free download on the band's website."
Chyba sie skusze
"A Higher Form Of Killing" i "Psycho Savant" nie słyszałem a z tego co widze będą to jeszcze ciekawsze materiały więc jak sie nadarzy okazja kupna jakiej kasety z taktu to z pewnością skorzystam.
edit Właśnie obadałem, że na MA pisze "The album "Psycho Savant" is available for free download on the band's website."
Chyba sie skusze

PENIS METAL
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: INTRUDER
No znam ale szkoda slow na to skrobac, 5 ligaMaria Konopnicka pisze: Nie liczę, że ten temat spotka się z jakimś specjalnym odzewem - ale może ktoś zna tą kapelę i kilka słów skrobnie.

woodpecker from space