Może ich znacie, może nazwa Wam się obiła o uszy albo skojarzy Wam się z Northstorm, Nordavind i podobny kabaretami polskiej sceny. Ale tutaj nikt się nie pośmieje z krzywego make up'u muzyków, z ich nierównego grania i przerzucania kartofli w sekcji rytmicznej. Northwail pokazał, że awangarda nie oznacza lalusiowatego grania ala Luna ad Noctum, miliona zakrętów jak Shadows Land czy słodkich pierdów ala Naumachia.
Nowy kawałek do odsłuchania na http://www.myspace.com/northwail
Pełna płyta ponoć pod koniec stycznia
Northwail
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Dwa pytania:
- Czy te nowsze utwory są lepsze od tego co było na demkach nr 1, 2 i 3, bo jeśli nie to szkoda na to czasu, dla mnie wszystko do Genesis włącznie jest wybitnie niesłuchalne.
- Anti, nie promujesz czasem na siłę bandu kolegów z zespołu? Bo ni chuja nie kojarzę żebyś miał takie zainteresowania muzyczne
.
Jestem na nie, do tego jeden z panów ma źle dobraną ksywkę
- Czy te nowsze utwory są lepsze od tego co było na demkach nr 1, 2 i 3, bo jeśli nie to szkoda na to czasu, dla mnie wszystko do Genesis włącznie jest wybitnie niesłuchalne.
- Anti, nie promujesz czasem na siłę bandu kolegów z zespołu? Bo ni chuja nie kojarzę żebyś miał takie zainteresowania muzyczne

Jestem na nie, do tego jeden z panów ma źle dobraną ksywkę

Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
No bo ich nie mam i śmiało mogę powiedzieć, że nigdy nie będę fanem Northwail. Stwierdzam tylko, że chyba udało im się nagrać coś przyzwoitego. Kto będzie odbiorcą tej muzyki - nie wiem.Anti, nie promujesz czasem na siłę bandu kolegów z zespołu? Bo ni chuja nie kojarzę żebyś miał takie zainteresowania muzyczne .
Nie pierwszy i nie ostatni Morph, którego poznałem...Jestem na nie, do tego jeden z panów ma źle dobraną ksywkę

THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
- zekke
- weteran forumowych bitew
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt: