Jest już cały album Pralayi, w składzie gość z nieodżałowanego Temple Desecration oraz drugi z Upon The Altar. Jest brutalnie, szaleńczo i bardzo ciekawie. Kolejna świetna polska kapela.
PRALAYA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: PRALAYA
Ja jestem zachwycony ta płyta. Ma wszystko to co w tej niszy poszukuje. Tu są kapitalnie inteligentnie napisane kawałki dozujace emocje. W takiej krypcie moje truchło może gnić.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Od rana słuchałem już kilka razy, piekielnie wciągający album.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
Tak materiał świetny. Zyskujacy z każdym odsłuchem. Może to zabrzmi pretensjonalnie ale słychać że chłopaki siedzą w niszy mocno i z niejednego pieca.. Tfu grobu podżerali mięso woniące trupim jadem.
- Dragazes
- w mackach Zła
Ja akurat nadrabiałem zaległości w lekturze Musick Magazine, w przedostatnim numerze był wywiad z PRALNIA i sobie zapodałem z youtube po zcym zauważyłem, że albume wychodzi. No i jest super, płytka zamówiona, niestety chciałem być fajny i kupiłem też szirta, więc za karę muszę czekać jeszcze 3 tygodnie bo jak się okazało to był preorder 
A bardzo już chcę tego posłuchać w normalnej wersji.

A bardzo już chcę tego posłuchać w normalnej wersji.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
Ja czekam na wysyłkę z FT. Sam materiał jest kolosalny. W tej chwili Polska ma tak potężne zaplecze gruzu jak Australia, Kanada,Chile Może nie ma tych rzeczy specjalnie dużo ale jak wychodzą to kładą na łopatki.