RAGE AGAINST THE MACHINE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Re: RAGE AGAINST THE MACHINE
Evil Empire tez bdb, nawet słuchałem przedwczoraj. Później już słabiej troszkę, ale tylko troszkę. No i Audiosalve też bdb, przecież to 3/4 RATM.
- Destro
- zaczyna szaleć
Piewcy Che Guevary - widły i piec!
- empir
- zahartowany metalizator
Oczywiście gdybyś był obiektywny to byś nie insynuował, że był tam z własnej woli i wspomniałbyś, że spierdolił, gdy pojawiła się okazja.Jimmy Boyle pisze: ↑16-07-2025, 23:46Bez przesady, że dziadek premiera był w wehrmachcie, to nie znaczy od razu że Polska jest faszystoska
zjedz snikersa, albo coś... bo ponosi cie mtzno![]()
-
- weteran forumowych bitew
Jedynka to jest Kosmos. Agresja, dzikość, melodia...I tylko gitara, bass, perkusja, wokal...w szoku byliśmy jak się dowiedzieliśmy, że Morello robi te wszystkie dźwięki na gitarze:)
Koncert na Torwarze również, totalne szaleństwo!!! Kolejne 2 koncerty również, ale to u niemieszków było, także szaleństwo kontrolowane.
Koncert na Torwarze również, totalne szaleństwo!!! Kolejne 2 koncerty również, ale to u niemieszków było, także szaleństwo kontrolowane.