spytałem na fejsie o co kaman u organizatora Ready To Rock RTR (ReadyToRockPoland) i odpisał mi profil zespołu w dodatku po naszemu że:
może będzie inny klub dlatego chwilowo znikneli z rozpiski ?bedzie osobna trasa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
może będzie inny klub dlatego chwilowo znikneli z rozpiski ?bedzie osobna trasa
a gościu śpiewa takFlorida death metal veterans MALEVOLENT CREATION have recruited Deron Miller as their new frontman.
Best known as the former lead vocalist and rhythm guitarist of rock band CKY, which he co-founded in 1998, Miller also fronts the progressive metal band FOREIGN OBJECTS, the melodic death metal group WORLD UNDER BLOOD and the rock band 96 BITTER BEINGS.
MALEVOLENT CREATION's founding guitarist Philip Fasciana announced Miller's addition to the band in a social media post earlier today (Wednesday, October 18). He wrote: "New front man for MALEVOLENT CREATION is no other then Deron Miller -X CKY, WORLD UNDER BLOOD and after hearing his cover song of 'Alliance Or War' on the WORLD UNDER BLOOD album you will understand!!!! Album is in the works now. Go to plastichead.com for all your MALEVOLENT CREATION merchandise!!!! It's fucking on!!!!"
Bym rzekł, że maniera wokalna całkiem podobna do Bretta. Mi to pasi.Żułek pisze: ↑20-10-2022, 00:31ci to mają pecha, znowu nowy wokalista
a gościu śpiewa takFlorida death metal veterans MALEVOLENT CREATION have recruited Deron Miller as their new frontman.
Best known as the former lead vocalist and rhythm guitarist of rock band CKY, which he co-founded in 1998, Miller also fronts the progressive metal band FOREIGN OBJECTS, the melodic death metal group WORLD UNDER BLOOD and the rock band 96 BITTER BEINGS.
MALEVOLENT CREATION's founding guitarist Philip Fasciana announced Miller's addition to the band in a social media post earlier today (Wednesday, October 18). He wrote: "New front man for MALEVOLENT CREATION is no other then Deron Miller -X CKY, WORLD UNDER BLOOD and after hearing his cover song of 'Alliance Or War' on the WORLD UNDER BLOOD album you will understand!!!! Album is in the works now. Go to plastichead.com for all your MALEVOLENT CREATION merchandise!!!! It's fucking on!!!!"
To nie pech. Po prostu Fasciana ma coś nie tak z głową.Żułek pisze: ↑20-10-2022, 00:31ci to mają pecha, znowu nowy wokalista
Też często wracam do MC, dla mnie to jedna z ważniejszych kapel death metalowych, tam wszystko się zgadza a i Phil sypie genialnymi riffami z rękawa na każdym albumie.r o b e r t pisze: ↑15-09-2024, 12:12ciekaw kiedy nowe Brutality , a Malevolent Creation zaraz odpalam debiut
czy tam ostatnią , mam do Nich słabość .
Jako, że Reyash ich ogarnia koncertowo, to też liczę że znów u nas zagrają po nagraniu nowego albumuNasum pisze: ↑15-09-2024, 19:28żałuję, że po raz drugi przyjechali i po raz kolejny życie zweryfikowało moje plany i musiałem obejść się smakiem.... Może tak im się u nas spodoba że niebawem wrócą i ich zobaczę.
A po Philu widać lata uzywek.... Zresztą on nigdy nie ukrywał, że Malevolent Creation to kapela, w której się pije
Malevolent także uważam za jedną z ważniejszych kapel, jedną z tych pionierskich, death metalowych załóg, które są szczelnie otoczone aurą zasłużonego kultu, ale....Soundterror pisze: ↑15-09-2024, 19:52Też często wracam do MC, dla mnie to jedna z ważniejszych kapel death metalowych, tam wszystko się zgadza a i Phil sypie genialnymi riffami z rękawa na każdym albumie.r o b e r t pisze: ↑15-09-2024, 12:12ciekaw kiedy nowe Brutality , a Malevolent Creation zaraz odpalam debiut
czy tam ostatnią , mam do Nich słabość .
Soundterror pisze: ↑16-09-2024, 18:48
Skład mają bardzo silny, koncerty grają rewelacyjne, czuć w nich energię młodej kapeli. Sam się już nie mogę doczekać nowej płyty. Niebawem wrzucę koncert z Krakowa, już mam zielone światło od kapeli
Trochę jednak pech do ludzi, opowiada o tym w kilku miejscach w wklejonym wyżej wywiadzie. Mam wrażenie, że kapela ogólnie ma trochę pecha bo dla mnie to pierwsza liga na równi z Cannibal Corpse.Nasum pisze: ↑16-09-2024, 18:55Soundterror pisze: ↑16-09-2024, 18:48
Skład mają bardzo silny, koncerty grają rewelacyjne, czuć w nich energię młodej kapeli. Sam się już nie mogę doczekać nowej płyty. Niebawem wrzucę koncert z Krakowa, już mam zielone światło od kapeli
Czekam zatem na ten koncert - przynajmniej w ten sposób zobaczę, co mnie ominęło.
A co do składu - tu mam zawsze obawy, że lada chwila wszystko się posypie i prace nad albumem znów odejdą w bliżej nieokreśloną przyszłość. Nie wiem czy to problem w charakterze Phila, czy faktycznie ma pecha w doborze współpracowników.