Malik oddaj mi siano za chujową pelerynę z Aliexpres dołączoną do preorderuMalik Montana pisze: ↑26-03-2023, 11:31Ile razy przesłuchałeś te płyty? Chociaż raz w całości? Nikogo tutaj nie obchodzi opinia zagubionego emokolesia. I wytłumacz proszę czym jest te Incipit. Bo ja niestety nie mam takiej wiedzy.Bonecrusher pisze: ↑26-03-2023, 11:18Pierwszym trzema dałbym po 8/10 są surowe aczkolwiek mogły by być troszkę dłuższe bo wkurwia mnie ciągłe wstawanie do odtwarzacza. Incipit Satan za to jest dla mnie 9/10 choć nie jest to typowy black. To jednak fragmenty z tej płyty nieźle wwierciły mi się w czachę i często do niej wracam.
Potem już co najwyżej średnio.
GORGOROTH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- DST
- weteran forumowych bitew
Re: GORGOROTH
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
Kupiłeś to?
Biją mi głucho popękane dzwony
I anioł ciemny prowadzi za sobą
I jak biczownik okryty żałobą płacze, a w łzach much biją nieszczęść dzwony
- DST
Kurwa co ty, nie jestem piętnastoletnim bananowcem. Poza tym wydawanie jakichkolwiek pieniędzy na obecnych polskich raperów to abstrakcja dla mnie.
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
Już się bałem
Biją mi głucho popękane dzwony
- DST
Amerykański rap lubię sobie wrzucić, ale bardziej celuje albo w rzeczy brzmiące oldschoolowo, albo eksperymentalne historie. Polski HH to u mnie talkie guilty pleasure, bo lubię czytać sobie Glamrap i pośmiać się z dramatów w których uczestniczą te miernoty. Obecny polski rap w większości to dla mnie tak nieudolne, nieautentyczne gówno, że przerażające jest że młodzież tego słucha. Wszystko robione pod zasięgi, wyświetlenia i reklamy. Muzyka dla półgłówków dla których życie sprowadza się do konsumpcji (auta, cipki, drogie ciuchy, ja mam ty nie masz itd). W USA jest przynajmniej jakiś aspekt kulturowy w tym, jak wyjście z getta, które naprawdę tam są, rasizm itp. W Polsce ten kluczowy aspekt nie istnieje i zostaje samo pajacowanie, jak nikt nie ma nic ciekawego do powiedzenia. Generalizuję, bo były rzeczy ciekawe jak Mobbyn, Kazek czy pierwsze nagrywki Sentino, ale ogólnie idź pan w chuj.
Musiałem się tym podzielić, wybacz
Musiałem się tym podzielić, wybacz
- Headcrab
- Kontakt:
Na Masterfulu nikogo nie obchodzi, że lider Gorgoroth został pobity. Czy to oznacza, że Gorgoroth to jednak druga liga?
https://www.metalnews.pl/newsy/gitarzys ... obity/amp/
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
- zaczyna szaleć
Kto był na Brutalu ten dawno wie. Owszem druga liga ale sentyment pozostał.
- Rumburak
Aaa, to ja byłem tym grubasem. Zapomniałem o tym napisać na forum. Powiedziałem do niego: "you are leuage two" i zaczął machać łapami i coś pokrzykiwac, no i wyszło jak wyszło.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Czytałaś mój inny wpis w innym temacie przedwczoraj? Lubię srać i robię paółmetrowe balasy na podwórzu, które wychodzą mi z dupy.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Rumburak
Czytałam Mariusz. Zazdro.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑16-08-2023, 18:54Czytałaś mój inny wpis w innym temacie przedwczoraj? Lubię srać i robię paółmetrowe balasy na podwórzu, które wychodzą mi z dupy.
- ozob
- zahartowany metalizator
To oczywiste, że to druga liga.Headcrab pisze: ↑16-08-2023, 18:13Na Masterfulu nikogo nie obchodzi, że lider Gorgoroth został pobity. Czy to oznacza, że Gorgoroth to jednak druga liga?
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Ktoś wie co się dzieje z GORGOROTH jest jeszcze szansa, że coś nagrają?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- zaczyna szaleć
Właśnie słucham "Incipt Satan" I też się zastanawiam.Only_True_Believers pisze: ↑08-03-2024, 11:47Ktoś wie co się dzieje z GORGOROTH jest jeszcze szansa, że coś nagrają?
- TheDude
- zahartowany metalizator
Hoest się pięknie wpasował. Jadą jak czołg.