Oj tam, oj tam. Na Gregu jak na Zawiszy polegać można. Masz czego słuchać, więc nie marudź
Ljosazabojstwa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gall
- weteran forumowych bitew
Re: Ljosazabojstwa
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
-
Scorn
- postuje jak opętany!
Pierwszy odsłuch przeleciał bez większych emocji, natomiast przy drugim już zaczynam chwytać. Mielę i myślę, że będzie chleb z tej mąki.
heykvísl og ofn
- Deathhammer66
- w mackach Zła
"Głoryja Śmierci" nie zawiera może sampli czy nie-metalowych wstawek, jak to bywało na poprzednich materiałach LSZB, tworzy jednak równie immersyjną atmosferę i to w sposób najbardziej mnie przekonujący - używając standardowego, gatunkowego instrumentarium. Muzyka Białorusinów oparta jest na nieskomplikowanych patentach i death/black metalowym rdzeniu, a wciąż nadal szczególnie wyraźna jest tu ta cmentarna aura, spowite mgłą bagno, smród trujących oparów śmierci i stare baby-topielice wyciągające ku tobie swe zasuszone, ohydne dłonie"
Pełna recenzja: LJOSAZABOJSTWA - Głoryja Śmierci
Świetna płyta! Cudownie archaiczna, gdy granice między thrash, death czy black metalem nie były jeszcze wyraźnie zarysowane, a najważniejsze było wytworzenie sugestywnego klimatu
Pełna recenzja: LJOSAZABOJSTWA - Głoryja Śmierci
Świetna płyta! Cudownie archaiczna, gdy granice między thrash, death czy black metalem nie były jeszcze wyraźnie zarysowane, a najważniejsze było wytworzenie sugestywnego klimatu
-
Bless this tongue
- weteran forumowych bitew
Calkiem fajny wywiad jakby ktos jeszcze nie czytal. Jako smaczek - zespol nie zgodzil sie na tlumaczenie tresci na rosyjski
http://bagnik-zine.org/en/interview/400 ... s4PD51awBk
http://bagnik-zine.org/en/interview/400 ... s4PD51awBk