ENDSTILLE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
ENDSTILLE
O Endstille tematu nie było? Co tu dużo mówić- proste to i niemieckie, jednym uchem wpada, drugim wypada, ale słucha się fajnie. Niedawno wyszła nowa płyta, zainteresowanie chyba znikome, bo poza postem Deathless King w NP nie znalazłem nic, cokolwiek by dotyczyło Endstille. Można sprawdzić z nudów. Znacie, lubicie?
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Endstille
bardzo fajna kapela. niby wszystko bylo, ale slucha sie zajebiscie.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Set
- postuje jak opętany!
Nowa płyta jest spoko, po kilkunastu przesłuchaniach "anomie" pozostaje najlepszym numerem dla mnie. Poprzednie płyty też wchodzą jak należy. Tak jak Ritual, fajnie się słucha ale żadna tam rewelacja. Zainteresowanie znikome raczej tylko tutaj bo z tego co widzę tu i ówdzie to jeżdzą po chyba wszystkich festach w Europie, ludzie więc ich raczej znają i kupują.
NECRO SKINS SOCIETY
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Z płyt prawie niesłuchalne. Dobry nowy wokalista (koncerty).
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
No wlasnie chcialem zakladac temat i zamulilem ;) Tak jak piszecie - nie ma rewelacji, ale z kazdym przesluchaniem wchodzi coraz lepiej. Wszystko to juz bylo, moze i lepiej zagrane ale slucha sie tego calkiem przyjemnie - co nie zmienia faktu ze wkrotce pewnie o tej plycie zapomne.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
Muzyka może być, choć nie mam czasu na takie granie. Teledysk za to chujowy jak aktorki z podrywaczek.pl Reżyserowi już lepiej wychodziła gra na garach :D:D:D
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
-
- zaczyna szaleć
Re: ENDSTILLE
Z płyt nie znam,na żywca bieda straszna...
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ENDSTILLE
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;