ABIGAIL (JPN)

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

ABIGAIL (JPN)

18-08-2013, 23:06

Jakieś takie debilne przekonanie jest, że zakłada się tylko tematy o kapelach, które się lubi. Albo zna kolesi, którzy w nich grają i wypada zrobić im przysługę. Kończę z tym debilnym i life metalowym zwyczajem. Japoński Abigail to czystej wody gówno, niesłuchalny kał, klajster w dupę jebany. Kolesie chcieli wziąć Sabbat i Metalucifer na warsztat, zrobić z tego sałatkę warzywną upierdoloną grubo majonezem, ale wyszła z tego breja dla arabów i cyganów. No kupiłem sobie w ciemno "Sweet Baby Metal Slut" i nie wierzę... nie wierzę, oczy przecieram, że na jakimś M-A to ma średnią 89% w reviews, w zinach im stawiają laurki, splity z tuzami podziemia... Ja się pytam, czas zadbać o higienę uszu czy naprawdę świat zwariował?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
DCI Hunt

Re: ABIGAIL (JPN)

18-08-2013, 23:27

Mam split z Funeral Winds, ale z racji tego, że część FW mam na jakiejś ich kompilacji to splitu nie słucham i nie pamiętam co tam ta Abigail gra. Mam jeszcze chyba jakiś CD z pełnym albumem, ale już nie pamiętam jaki, bo dostałem jako bonus i przesłuchałem tylko raz. Nie rozumiem fenomenu takich kapel. kto kupuje te wszystkie epki, splity, koncertówki?
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

18-08-2013, 23:30

DCI Hunt pisze:kto kupuje te wszystkie epki, splity, koncertówki?
Japońce, przecież to dziwny naród.
Przy okładkach ich płyt można się chociaż stasować, ale ponieważ wyjątkowo gardzę thrash metalem, to muzyka tej grupy mnie nie interesuje.
DCI Hunt

18-08-2013, 23:38

Tu nie chodzi o gatunek, ale o jakość, bo teoretycznie grają muzykę, którą darzę sympatią, ale to jest przerost formy nad treścią pod kaźdym względem, choć w sumie to nie mam nic przeciwko, nikt mnie do kupowania i słuchania ich płyt nie zmusza.
ODPOWIEDZ