IMPIOUS BAPTISM

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

IMPIOUS BAPTISM

09-08-2013, 15:16

To już powoli zaczyna się robić monotonne. Kolejny przedstawiciel Australii i oczywiście dupy nie daje, a wręcz przeciwnie. Nie wiem co tam na antypodach jest w tym powietrzu, żarciu czy alkoholu, że tak wpływa na wesołków parających się graniem wulgarnego jak ar777 metalu. Jarro R. to zajebiście pracowity w ogóle gość jest, bo nie starczy już chyba palców u ręki, żeby wyliczyć w ilu to kapelach już się udziela, udzielał i pomagał. Gość żyje i sra metalem mówiąc krótko i dosadnie i dzięki temu powstają takie rzeczy jak "Wrath of the APEX PREDATOR", proszę państwa. Tutaj nie ma zmiłuj, chwili wytchnienia, bo IMPIOUS BAPTISM to wypadkowa tego co robią kapele z szeroko rozumianego nurtu "WAR METAL", ale z tą różnicą, że tutaj jest jeszcze coś więcej i takie to bardziej poukładane niż u kolegów z Black Witchery na ten przykład. Ja tutaj na ten przykład bardzo dużo Angelcorpse słyszę, Order from Chaos czy Impiety. No zajebiste to jest i tyle, a kto nie wierzy ten niech posłucha i mi rację przyzna:
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Kurt
rasowy masterfulowicz

Re: IMPIOUS BAPTISM

09-08-2013, 15:28

W rzeczy samej, przyzwoite, mimo iż nic nowego.
The madness and the damage done.
Awatar użytkownika
Lykantrop

09-08-2013, 21:38

Oj wysoko się uplasuje w tym roku debiut IB. Sroga dzicz, takie "Temple of Necromancy" robi strasznie duże kuku na muniu i smaga batem po penerach. Bardzo się polubiliśmy z krążkiem i coś czuję, że prędko na półkę nie wróci.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
mrwth
zaczyna szaleć

09-08-2013, 23:06

Odświeżyłem sobie arcyjebliwą "Path of the Inverted Trinity". Materiał jest, kurwa, wyśmienity.
Zabieram się za płytę. Zobaczymy co tam ta mogiła skrywa.
ImP
w mackach Zła

10-08-2013, 09:51

Lykantrop pisze:Jarro R. to zajebiście pracowity w ogóle gość jest, bo nie starczy już chyba palców u ręki, żeby wyliczyć w ilu to kapelach już się udziela, udzielał i pomagał.
Aktualnie chyba w dwóch. No i oba rozpierdalają.
Awatar użytkownika
Nekromantheon
postuje jak opętany!

10-08-2013, 17:22

Cały dzień dzisiaj wałkowałem "Wrath of the APEX PREDATOR". Piękny napierdol!! Juz po Ep wiedziałem ze debiut rozjebie.
Awatar użytkownika
Lykantrop

10-08-2013, 17:56

Nekromantheon pisze:Cały dzień dzisiaj wałkowałem "Wrath of the APEX PREDATOR". Piękny napierdol!! Juz po Ep wiedziałem ze debiut rozjebie.
Nasi sąsiedzi mają dzisiaj PRZE - JE - BA - NE
Awatar użytkownika
Nekromantheon
postuje jak opętany!

10-08-2013, 18:18

Lykantrop pisze:
Nekromantheon pisze:Cały dzień dzisiaj wałkowałem "Wrath of the APEX PREDATOR". Piękny napierdol!! Juz po Ep wiedziałem ze debiut rozjebie.
Nasi sąsiedzi mają dzisiaj PRZE - JE - BA - NE
U mnie cały czas maja przejebane ;-) Non-stop gruz!! :-)
ODPOWIEDZ