Dobra cipeczki.... Na fali tematów o jakimś modern-grind/death zakładanych przez Some_serious_shit? postanowiłem Was oświecić czymś godnym uwagi.
Od razu powiem, że nie jest to mój wynalazek. Został mi podsunięty przez byłego użytkownika tego forum, który mógł wnieść tu wiele dobrego, ale nie wniósł, bo sobie poszedł... anyway.... DEATHLEGMATOR to prawdziwa betoniara, która przemieli Was i wypluje razem z jakimś szlamem, który ciężko będzie zmyć. Generalnie mamy tu sporo wpływów industrialu, który po wymieszaniu z grindowymi (i nie tylko) inspiracjami tworzy hipnotyczną masę ciężkiego soundu. Całkiem oryginalnego dodajmy.
http://www.myspace.com/deathlegmator
DEATHLEGMATOR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- longinus696
- zahartowany metalizator
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
The band rules the grind underground in small villages around tha world. deathlegmator is melting your senses since 2003. unreleased promo "pathopathic"(released in 10 copies) is still available (e-mail me),but soon you can piss with new deathlegmator's sound! STAY BRUTAL
hehe
hehe
this is a land of wolves now
- Block69
- zahartowany metalizator
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DEATHLEGMATOR
No i co cipeczki......longinus was oswiecil czyms godnym uwagi, a wy nic teczowe chlopaki. Zabolało? :-)))))))))))))longinus696 pisze:Dobra cipeczki.... Na fali tematów o jakimś modern-grind/death zakładanych przez Some_serious_shit? postanowiłem Was oświecić czymś godnym uwagi.
woodpecker from space