DEATHLEGMATOR

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

DEATHLEGMATOR

08-02-2008, 12:17

Dobra cipeczki.... Na fali tematów o jakimś modern-grind/death zakładanych przez Some_serious_shit? postanowiłem Was oświecić czymś godnym uwagi.
Od razu powiem, że nie jest to mój wynalazek. Został mi podsunięty przez byłego użytkownika tego forum, który mógł wnieść tu wiele dobrego, ale nie wniósł, bo sobie poszedł... anyway.... DEATHLEGMATOR to prawdziwa betoniara, która przemieli Was i wypluje razem z jakimś szlamem, który ciężko będzie zmyć. Generalnie mamy tu sporo wpływów industrialu, który po wymieszaniu z grindowymi (i nie tylko) inspiracjami tworzy hipnotyczną masę ciężkiego soundu. Całkiem oryginalnego dodajmy.

http://www.myspace.com/deathlegmator
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

08-02-2008, 12:21

The band rules the grind underground in small villages around tha world. deathlegmator is melting your senses since 2003. unreleased promo "pathopathic"(released in 10 copies) is still available (e-mail me),but soon you can piss with new deathlegmator's sound! STAY BRUTAL

hehe
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

08-02-2008, 12:43

Dead Wrong ciekawie wyszedł z tymi wplecionymi gadkami z Lśnienia. Chrome też całkiem niezłe ale te 2 kawałki z 2006 są już troche słabsze. Generalnie to nie moja działka ale posłuchać można.
PENIS METAL
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: DEATHLEGMATOR

20-06-2013, 14:04

longinus696 pisze:Dobra cipeczki.... Na fali tematów o jakimś modern-grind/death zakładanych przez Some_serious_shit? postanowiłem Was oświecić czymś godnym uwagi.
No i co cipeczki......longinus was oswiecil czyms godnym uwagi, a wy nic teczowe chlopaki. Zabolało? :-)))))))))))))
woodpecker from space
ODPOWIEDZ