SCYTHE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
DCI Hunt

SCYTHE

06-03-2013, 19:00

Obrazek

Obrazek

Po rozpadzie USURPER chłopaki na szczęście nie marnują się i część działa pod nazwą BONES, a głównodowodzący uzurpator nagrał z dwoma kolegami płytę pod szyldem SCYTHE. Chicago metal pełną gębą - oldskulowy, w 100% metalowy i do bólu autentyczny. Nie namieszają w podsumowaniach i nie będą rysować wykresów o metalu, ale nagrali fajowską płytę dla fanów metalu :D

Całość na YT:
CD u Garazela za całe 17zł: http://utsogp.otwarte24.pl/943,SCYTHE-Beware-the-Scythe

PS. Pewnie tylko Maniek to kupi :)
Awatar użytkownika
Jaro 71
zaczyna szaleć

Re: SCYTHE

06-03-2013, 19:13

Po pierwszym odsłuchu bardzo ok,trza to zamówić!!
przyjaciel to ten który na słowa: zabiłem człowieka!
odpowie: gdzie go zakopiemy?
Awatar użytkownika
morbid
rasowy masterfulowicz

06-03-2013, 19:17

true !!!!! a co za taka kasę nic tylko brać :)
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

26-05-2013, 18:51

Tak właśnie z miesiąc temu sobie odświeżałem dyskografię Usurper i na m-a wyniuchałem, że teraz chłopaki grają pod szyldem Scythe. W te pędy sobie skompletowałem zamówienie w UTSOGP, posłuchałem i niekoniecznie podzielam entuzjazm kolegów powyżej. Biorąc pod uwagę, że byli w stanie nagrać takie petardy kiedyś jak ep "Thresholds..." czy debiut to "Beware the Scythe" jakiegoś strasznego przemeblowania mi nie robi. Ma ten materiał parę momentów, które nakazują łepetynie robić "góra - dół", ale to zaraz wejdzie jakaś kaprawa i ni w pizdę ni w oko melodia, a jak już zaczynają się te czyste zaśpiewy to żal dupę ściska. Fajnie, że jeszcze coś tam dłubią i nie złożyli broni, ale to już nie to, bliżej temu do Witchery niż macierzystego Usurper.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
ODPOWIEDZ