...napisał koleś, który dopiero co publicznie oskarżał KONKRETNĄ osobę o krycie pedofilii na podstawie jednego zdania we wklejonym przez siebie propagandowym artykuliku

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
...napisał koleś, który dopiero co publicznie oskarżał KONKRETNĄ osobę o krycie pedofilii na podstawie jednego zdania we wklejonym przez siebie propagandowym artykuliku
Przypomnę: ten konkretny artykuł TY sam wyróżniłeś, więc sprawdziłem temat - okazało się, że kłamałeś bezczelnie. Co więcej: kłamałeś i publicznie pomawiałeś tego człowieka nawet PO TYM, jak wskazałem, że było kompletnie inaczej i dyrektor w rzeczywistości zachował się wzrowo.
O czym Ty pierdolisz? Przecież w tym przypadku tak właśnie było, facet został od razu zawieszony i do szkoły nie wrócił, a dyrektor poinformował o jego przestępstwie rodziców i policję w tym samym dniu, w którym sam otrzymał o nim informację.
Masz jakieś konkretne zastrzeżenia?
Mnie pytasz ? Spytaj tych rodziców co zabrali dzieci ze szkoły xD
Dyrektora. Tak, przesądzałeś.
Na przykład tutaj:
W rzeczywistości nie było żadnego krycia. Co więcej: tak bezpośrednie kłamstwo nie znalazło się nawet w artykule, który cytowałeś, była to już tylko Twoja osobista inwencja.
Tak, Ciebie, bo to Ty negujesz, że postępowanie dyrekcji było prawidłowe.
On tego kompletnie nie kuma, nie rozumie kontekstu, w jakim to się wszystko odbywało (począwszy od 1992 roku) aż do teraz. Nie rozumie, że nikt inny tej ziemi w ogóle nie mógł kupić, bo nie była na sprzedaż! Przytaczaliśmy nie jeden artykuł z OkoPress, tylko kilkanaście artykułów na ten temat. Dodatkowo w tym właśnie artykule z OkoPress jest wspomniane, ile gruntów Kościół przejął za bezcen na tej zasadzie od 1992 roku. Ale jego czytanie brzydzi, bo to gorsza Wyborcza.
Jak widać lewica również a jakoś nie przeszkadzało Ci na nią głosować xD
Rodzice chcieli przenieść dzieci, co w tym dziwnego?Bloodcult pisze: ↑26-06-2020, 12:04@WaszJudasz
Teraz to Ty manipulujesz bo to Drone przekonywał ze sytuację są niewspółmiernie bo "nigdzie nie było przenoszenia" to mu pokazałem ze było bo przeniesiono dzieci.
Wtedy Ty się pojawiłeś i wyskoczyłeś że dzieci nie przeniesiono tylko rodzice przenieśli (SIC!). Sam się postawiłeś Rejtanem za dyrektorką to nie zarzucaj mi kłamstwa.
Rewolucja jest jak pedał, jak nie pedałujesz to się przewróci. Taki Drone czy 535 nigdy nie będą kontent póki Kościół w ogóle istnieje.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑26-06-2020, 12:21Tam można wybrać czy chcesz płacić podatek na kościół czy nie.