FOTOGRAFIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Re: FOTOGRAFIA
Fakt, to by miało pewnie więcej wspólnego z artystycznym opracowaniem tematu. Ale ten skubaniec mnie po prostu całościowo zafascynował rozrzutnością swojej dekompozycji.
To jeszcze pojedyncze z estetycznie podobnych klimatów, choć tu tematem jest wszak, wbrew pozorom, życie:
To jeszcze pojedyncze z estetycznie podobnych klimatów, choć tu tematem jest wszak, wbrew pozorom, życie:
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Nom, jest u mnie taka miejscówka, kolejowy mostek nad łąkami, gdzie z upodobaniem się wylinkują.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- tommek
- w mackach Zła
- Kontakt:
To ja też coś wrzucę, jesienne wypalanie traw i wyszedł z tego taki fajny klimat.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Średnio wyglądasz z tą parasolka, choć zdjęcie ładneKarkasonne pisze:Ło kurde, super!
To ja jeszcze!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Marcin
- postuje jak opętany!
Kilka pstryków. Poza delektowaniem sie ciężka muzyka to kolejne co lubie. Podpatrywac przez obiektyw. W tym wypadku Norwegia. Starych zdjec z PL nie bede odgrzebywał.
Ostatnio zmieniony 10-06-2018, 22:29 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marcin
- postuje jak opętany!
- Marcin
- postuje jak opętany!
- Marcin
- postuje jak opętany!
- Marcin
- postuje jak opętany!
- Marcin
- postuje jak opętany!
Najbliżej gdzie mam szanse to min 200km. Musiałbym dostac szybki cynk i sie organizowac. Tym niemniej 200km po górach i dolinach to nie beda 2 - 3 godziny jazdy. Nie bez przypadku norwegowie okreslaja dystans drogowy w ,, godzinach ,, a nie w ,, km ,,.Karkasonne pisze:A zorza tam nie dociera? Nie fociles jej?
Zjawisko też nie jest pewne na 100%. Jednak na pewno jest to cos wspaniałego. Byc może wkrótce, kto wie.
- Marcin
- postuje jak opętany!
- tommek
- w mackach Zła
- Kontakt:
Najlepsza fotka, w takich plenerach to nie trzeba szukać motywu, wystarczy wyjść z domu.Marcin pisze:
- Maro
- w mackach Zła
świetne fotki Marcin, dawaj dalej
- Marcin
- postuje jak opętany!
Ten ,, Nordland III ,, to był jakiś koszmar.
Ze znajomym norasem wypłynęliśmy na polów homarów i krabów. W zasadzie sprawdzić postawione na dnie morza klatki. Co tam weszło ciekawego.
Łódka okazała z 50 konnym silnikiem. Nie ukrywam. Z wodą jestem całe zycie i do szczurów lądowych nie należę. Jednak jak powiało i rozhulało sie to myślałem, żę narobie w pory ! Morze nas połykało. Wciagało. Facet myślę, że czul sie podobnie co ja. Stres! Natrudził sie niemiłosiernie manewrując miedzy falami. Wystarczyło gapiostwo, błąd, złe ustawienie wzgl nacierajacej ściany i Posejdon tryjumfuje.
Nie wytrzymałem i wyjałem aparat. Kilka pstryków i padlem w kącie łodzi zalewanej zewsząd wodą.
Pamiątka jest.
Ze znajomym norasem wypłynęliśmy na polów homarów i krabów. W zasadzie sprawdzić postawione na dnie morza klatki. Co tam weszło ciekawego.
Łódka okazała z 50 konnym silnikiem. Nie ukrywam. Z wodą jestem całe zycie i do szczurów lądowych nie należę. Jednak jak powiało i rozhulało sie to myślałem, żę narobie w pory ! Morze nas połykało. Wciagało. Facet myślę, że czul sie podobnie co ja. Stres! Natrudził sie niemiłosiernie manewrując miedzy falami. Wystarczyło gapiostwo, błąd, złe ustawienie wzgl nacierajacej ściany i Posejdon tryjumfuje.
Nie wytrzymałem i wyjałem aparat. Kilka pstryków i padlem w kącie łodzi zalewanej zewsząd wodą.
Pamiątka jest.
- Marcin
- postuje jak opętany!