"Niezapominajka".... Może na tej łodzi tak trzeba?empir pisze: ↑30-07-2024, 14:19
Tu nasrali biali, pewnie rodacy.
Biało-czerwone gówno jest pewnie ok.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Ascetic
Polska biała dupa do srania ubogaca polski zbiornik wodny? No, tak. Są to polskie prawa, tak jak polskim obowiązkiem jest zamieszczanie rasistowskich wpisów. Tyle, że ja nie o tym bo już wystarczająco się zesrały w tym temacie polskojęzyczne kałki.
Nurtuje mnie, czy prawem, czy obowiązkiem Zofii”chwalmypana” Obklepackiej było wbicie po pijaku na koncert Brodki? Naprutej, bijącej ochronę i co oczywiste włążącej przez płot, nie płacąc przy tym za bilet, bo i po co. Należało się jej, czy nie? W końcu u siebie jest.
.
- empir
- zahartowany metalizator
Ale to prawaki robią aferę z tego, że jakiś murzyn albo Ukrainiec coś zrobił nie halo. Jak to samo ale częściej robi Polak katolik to dla prawa jest git.ozob pisze: ↑30-07-2024, 16:26Gówno nachodźców zanieczyszcza mniej niż polskie? Czy jak to jest lewary? Argumentacja w stylu "Polaki też srajo", ale co to tak naprawdę zmienia? Zachowanie jednako naganne z tym, że można odnieść wrażenie chec usprawiedliwienia czarnucha przez forumowe lewactwo. Ewentualnie jest to prowokacja rosyjska. XD
-
- rozkręca się
Nie wiem o co wielkie halo, jak człowieka przyciśnie, to sra, gdzie może.
Mam prawo reagować.
- bartwa
- mistrz forumowej ceremonii
+ 1Wzburzony Obserwator pisze: ↑30-07-2024, 19:14Nie wiem o co wielkie halo, jak człowieka przyciśnie, to sra, gdzie może.
tera panie delikatne czasy, za niektórych to pewnie sra apka na telefonie
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Medard
Podstawowe pytanie, czy na tych Trzech stawach w Kato jest toilet?
Bo często to samorządy nawet nie pomyślą o takich, już w obecnym czasie, standardach, nie wszędzie są też lokale gastro z kibelkami.
Bo często to samorządy nawet nie pomyślą o takich, już w obecnym czasie, standardach, nie wszędzie są też lokale gastro z kibelkami.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Ascetic
Uuuuuuu. Nie dość, że to trzeci rzut pissowy tych przejezdnych, ten od Kobosa-raua-wawrzyka, ten co się nie załapał na pracę w orlenie, ten dla którego wszystkie rowery z ubereats już zajęte, to jeszcze całe zamieszanie może być z winy lokalnych samorządowców. Jak nic pizpełosamozuo.
Medard skilował tych co się podniecają srającym kolesiem do wody. Nie wiem co dziwniejsze, czy medrad w 100tówę, czy to, że są tu koprofile.
Medard skilował tych co się podniecają srającym kolesiem do wody. Nie wiem co dziwniejsze, czy medrad w 100tówę, czy to, że są tu koprofile.
.
- trup
Na przystanku? w autobusie? W sklepie między regałami? W kościele do konfesjonału?Wzburzony Obserwator pisze: ↑30-07-2024, 19:14Nie wiem o co wielkie halo, jak człowieka przyciśnie, to sra, gdzie może.
- bartwa
Raz jebnąłęm klocka pod figurką, całkiem niedawno zresztą.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- trup
Złożyłeś bukiet? Serio? Piękny gest.
- bartwa
-
- rozkręca się
To już indywidualnie trzeba rozstrzygać. Pewnie chodzi o proporcję między siłą parcia na zwieracz odbytnicy a realną dotkliwością pieniężną ewentualnego mandatu, choć przypuszczam, że w większości przypadków decyzje podejmowane są albo intuicyjnie, albo wręcz na żywioł.trup pisze: ↑30-07-2024, 21:35Na przystanku? w autobusie? W sklepie między regałami? W kościele do konfesjonału?Wzburzony Obserwator pisze: ↑30-07-2024, 19:14Nie wiem o co wielkie halo, jak człowieka przyciśnie, to sra, gdzie może.
Mam prawo reagować.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Dawno już żadne wydarzenie nie dało tyle okazji dla każdego do wypowiedzenia się z pozycji eksperta od srania.
O czym mam z tym .ludziom rozmiazać? Przeciec i tak jestem barbarzyńcom?
ekkoszolomom
ekkoszolomom
- trup
Gdyż to temat rzeka (nomen omen).
Niedawno czytałem analizę eksperta w jakich zbiornikach można sikać i jest to higieniczne, bezpieczne i zdrowe dla sikajacego i innych użytkowników akwenów.
W wielkim skrócie: w morzu tak. W jeziorze nie. W rzecze lepiej nie. W basenie nie. O klockach nie było mowy gdyż jak mniemam było to oczywiste że nie sramy do wspólnej wody, wspólnych kąpielisk.
Jednakowoż nie jest.
Czy tworzenie papirzkoków w lasach, parkach, krzakach, jest przejawem zdziczenia czy powrotu do natury?
Niedawno czytałem analizę eksperta w jakich zbiornikach można sikać i jest to higieniczne, bezpieczne i zdrowe dla sikajacego i innych użytkowników akwenów.
W wielkim skrócie: w morzu tak. W jeziorze nie. W rzecze lepiej nie. W basenie nie. O klockach nie było mowy gdyż jak mniemam było to oczywiste że nie sramy do wspólnej wody, wspólnych kąpielisk.
Jednakowoż nie jest.
Czy tworzenie papirzkoków w lasach, parkach, krzakach, jest przejawem zdziczenia czy powrotu do natury?
- Ascetic
Sugerujesz, że wracamy tam skąd przybyliśmy?
Nie wiem jak sobie z tym niektórzy poradzą.
Teoria oczywiście ma gigantyczne luki. Nie ma nic o sraniu! Nie wiadomo, gdzie przodkowie walili balasy. Gówno nie teoria tym samym.
.
- Sgt. Barnes
Może załóżcie osobny temat? Bo to trochę przeginka...
Tymczasem:
https://wiadomosci.wp.pl/wielki-spor-o- ... 001576480a
Chuja im zrobią, niestety... Cytując klasyka Bednarza: "Ale skoro jest przyzwolenie społeczne, żeby się chujnia działa, to tak się właśnie dzieje!"
Tymczasem:
https://wiadomosci.wp.pl/wielki-spor-o- ... 001576480a
Chuja im zrobią, niestety... Cytując klasyka Bednarza: "Ale skoro jest przyzwolenie społeczne, żeby się chujnia działa, to tak się właśnie dzieje!"
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Lukass
To those who did not dare to sing out of tune
Or sing a different song
To march to the beat of a different drum and speak
The truths others fear
Or sing a different song
To march to the beat of a different drum and speak
The truths others fear
- Ascetic
Sranie do wody stało się kolejną fiksacją patoprawicy. Fakt dokonany. „Niedyskutowalny”.
Też bym wolał temat, kiedy delegalizacja suwpolu, czy odebranie subwencji dla pisu. Tyle, że jakiś typ się zesrał, później po nim się kolejni zesrali a ważne sprawy muszą poczekać jeszcze kilka dni. Skończy się sezon ogórkowy, temat dla niedozwojów co z jednego walącego robią aferę rozmiarów zatrucia Czajką, wróci dorzynanie watahy. Ja tam jestem spokojny. I uśmiechnięty.
Też bym wolał temat, kiedy delegalizacja suwpolu, czy odebranie subwencji dla pisu. Tyle, że jakiś typ się zesrał, później po nim się kolejni zesrali a ważne sprawy muszą poczekać jeszcze kilka dni. Skończy się sezon ogórkowy, temat dla niedozwojów co z jednego walącego robią aferę rozmiarów zatrucia Czajką, wróci dorzynanie watahy. Ja tam jestem spokojny. I uśmiechnięty.
.
- Triceratops
Warto wspomniec, ze 1 lipca minela 4 rocznica smierci Scat Queen czyli Veroniki Moser, ktorej smierc zauwazylo kilku uzytkownikow forum. W tym roku by skonczyla 60 lat.....ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑30-07-2024, 22:07Dawno już żadne wydarzenie nie dało tyle okazji dla każdego do wypowiedzenia się z pozycji eksperta od srania.
woodpecker from space
- DST
- weteran forumowych bitew
Jest to świetnie postawione pytanie. Pozwolę sobie na uzupełnienie go o kolejne, które możemy odczytać jako jego naturalne następstwo. Czy lęk i obrzydzenie, które powoduje gówno jest kwestią naturalnie "zaprogramowaną" a priori w ludzkim mózgu czy może tabu gówna jest jedynie kulturową chęcią odcięcia się od brudu łączącego nas ze światem zwierzęcym, jak pisał Georges Bataille w "Historii Erotyzmu"?