To już powoli zaczyna się robić monotonne. Kolejny przedstawiciel Australii i oczywiście dupy nie daje, a wręcz przeciwnie. Nie wiem co tam na antypodach jest w tym powietrzu, żarciu czy alkoholu, że tak wpływa na wesołków parających się graniem wulgarnego jak ar777 metalu. Jarro R. to zajebiście pracowity w ogóle gość jest, bo nie starczy już chyba palców u ręki, żeby wyliczyć w ilu to kapelach już się udziela, udzielał i pomagał. Gość żyje i sra metalem mówiąc krótko i dosadnie i dzięki temu powstają takie rzeczy jak "Wrath of the APEX PREDATOR", proszę państwa. Tutaj nie ma zmiłuj, chwili wytchnienia, bo IMPIOUS BAPTISM to wypadkowa tego co robią kapele z szeroko rozumianego nurtu "WAR METAL", ale z tą różnicą, że tutaj jest jeszcze coś więcej i takie to bardziej poukładane niż u kolegów z Black Witchery na ten przykład. Ja tutaj na ten przykład bardzo dużo Angelcorpse słyszę, Order from Chaos czy Impiety. No zajebiste to jest i tyle, a kto nie wierzy ten niech posłucha i mi rację przyzna:
IMPIOUS BAPTISM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
IMPIOUS BAPTISM
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Re: IMPIOUS BAPTISM
W rzeczy samej, przyzwoite, mimo iż nic nowego.
The madness and the damage done.
- Lykantrop
Oj wysoko się uplasuje w tym roku debiut IB. Sroga dzicz, takie "Temple of Necromancy" robi strasznie duże kuku na muniu i smaga batem po penerach. Bardzo się polubiliśmy z krążkiem i coś czuję, że prędko na półkę nie wróci.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- mrwth
- zaczyna szaleć
Odświeżyłem sobie arcyjebliwą "Path of the Inverted Trinity". Materiał jest, kurwa, wyśmienity.
Zabieram się za płytę. Zobaczymy co tam ta mogiła skrywa.
Zabieram się za płytę. Zobaczymy co tam ta mogiła skrywa.
-= Pasażer Balonu =-
-
- w mackach Zła
Aktualnie chyba w dwóch. No i oba rozpierdalają.Lykantrop pisze:Jarro R. to zajebiście pracowity w ogóle gość jest, bo nie starczy już chyba palców u ręki, żeby wyliczyć w ilu to kapelach już się udziela, udzielał i pomagał.
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
Cały dzień dzisiaj wałkowałem "Wrath of the APEX PREDATOR". Piękny napierdol!! Juz po Ep wiedziałem ze debiut rozjebie.
- Lykantrop
Nasi sąsiedzi mają dzisiaj PRZE - JE - BA - NENekromantheon pisze:Cały dzień dzisiaj wałkowałem "Wrath of the APEX PREDATOR". Piękny napierdol!! Juz po Ep wiedziałem ze debiut rozjebie.
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
U mnie cały czas maja przejebane ;-) Non-stop gruz!! :-)Lykantrop pisze:Nasi sąsiedzi mają dzisiaj PRZE - JE - BA - NENekromantheon pisze:Cały dzień dzisiaj wałkowałem "Wrath of the APEX PREDATOR". Piękny napierdol!! Juz po Ep wiedziałem ze debiut rozjebie.