BÖLZER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: BÖLZER
http://musicamok.pl/bolzer-pejzaz-dzwiekow/" onclick="window.open(this.href);return false;
niestety muszę się zgodzić z ^^^
niestety muszę się zgodzić z ^^^
lys på slutten av lys
-
byrgh
- zahartowany metalizator
ni death, ni black, ino celtic, jak mówiłem ;)
-
PureHate
- weteran forumowych bitew
Maria ? chyba nie poczytam
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Uważam, że jednak bardziej cavaliers.byrgh pisze:ni death, ni black, ino celtic, jak mówiłem ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
tomaszm
Łeee, dlaczego? Chyba do Mariana są pewni ludzie uprzedzeni. ostatnio byłem świadkiem jak Marian był masowany przez kolegę płci tożsamej, !!!! Tak szczerze fajnie, że dołączył Longinus, mam nadzieję ,że będą skrobać o czarnych obsrańcach.
Sam Bolec elegancki, wokale kuleją momentami(sam zamysł zajebisty tylko gorzej z wykonaniem) ale płyta jest znakomita.
Sam Bolec elegancki, wokale kuleją momentami(sam zamysł zajebisty tylko gorzej z wykonaniem) ale płyta jest znakomita.
-
535
Czego ja w tym „ AM III” nie słyszałem – i wczesny Tiamat i Voivod i Celtic Frost i Neurosis
Szkoda Kamil, że nie nie usłyszałeś jeszcze czegoś. Wnoszę, że taśma Written in Waters od ponad dwudziestu lat nadal we folii.
Szkoda Kamil, że nie nie usłyszałeś jeszcze czegoś. Wnoszę, że taśma Written in Waters od ponad dwudziestu lat nadal we folii.
-
tomaszm
Michał a jak u Ciebie z green carnation? ja wiem ,że można mieć różny odbiór ale za taką epopeje muzyczną to się szacunek należy
[youtube][/youtube]
Gdzieś tam podobnież w Skandynawi jest scena w środku drzewa(albo ja słabo śledzę wywiady) i podobnież tam grali seta z tą instrumentalną płytą
[youtube][/youtube]
Gdzieś tam podobnież w Skandynawi jest scena w środku drzewa(albo ja słabo śledzę wywiady) i podobnież tam grali seta z tą instrumentalną płytą
-
535
Hi,hi,hi. Coś pomieszałeś. Czy chodzi o ten koncert?tomaszm pisze:Michał a jak u Ciebie z green carnation? ja wiem ,że można mieć różny odbiór ale za taką epopeje muzyczną to się szacunek należy
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
tomaszm
Dokładnie. A co pomieszałem?
-
535
To jest pod zaporą w Aseral. Zajebiste miejsce. Byłem tam dwa razy, ostatnio w tamtym roku. Jak chcesz to mogę jebnąć małą fotorelacją.tomaszm pisze:Dokładnie. A co pomieszałem?
-
tomaszm
Pewnie. troszkę błodzę po omacku ale kapele ubóstwiam.
-
535
Popatrz tutaj, nawet jednemu koledze dokładny opis dojazdu wykonałem, prawdopodobnie myślał, że go w chuja robię.tomaszm pisze:Pewnie. troszkę błodzę po omacku ale kapele ubóstwiam.
http://masterful-magazine.com/forum/vie ... n&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
-
535
I jeszcze jedno. Na Pure In The Woods jest taki moment, że jadą pięknie jeden do jeden Green Carnation. Czy jest na sali ktoś dorosły, poważny i na tyle trzeźwy, by podać tytuł numeru w którym się ów proceder odbywa?
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Cena Bolzer w PL jest podejrzana. Do tej pory wszystkie cd z Iron Bonehead chodziły za 30-35zł.Pacjent pisze:SMG ma na razie chyba najlepszą cenę:moonfire pisze:Dawajta znać, gdy gdzieś się CD pojawi. Jakby co, śledzę codziennie Karola i Hellthrashera, bo tam są największe szanse na ludzką cenę.
http://selfmadegod.com/shop/pl/p/BOLZER ... EDAZ/18671" onclick="window.open(this.href);return false;
- ultravox
- zahartowany metalizator
Nie wiem jeszcze co myśleć o tej płycie. Z jednej strony podoba mi się, że mają swoją wizję, z drugiej te post-mastodonowe ciepłe kluchy, które się tu momentami pojawiają, jakoś strasznie mi rozmiękczają tą muzykę. Jest tu masa świetnych pomysłów, ale też sporo takich, które do mnie nie trafiają. Tak czy inaczej jeden z ciekawszych zespołów ostatnich lat, szanuję.
-
tomaszm
Dzięki. Właśnie badam.535 pisze:Popatrz tutaj, nawet jednemu koledze dokładny opis dojazdu wykonałem, prawdopodobnie myślał, że go w chuja robię.tomaszm pisze:Pewnie. troszkę błodzę po omacku ale kapele ubóstwiam.
http://masterful-magazine.com/forum/vie ... n&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gall
- weteran forumowych bitew
I to bardzo. Za taki digipack z bookletem z papieru o grubości zero-zero-nic, dałbym max. 25 PLN.knaar pisze:Cena Bolzer w PL jest podejrzana. Do tej pory wszystkie cd z Iron Bonehead chodziły za 30-35zł.Pacjent pisze:SMG ma na razie chyba najlepszą cenę:moonfire pisze:Dawajta znać, gdy gdzieś się CD pojawi. Jakby co, śledzę codziennie Karola i Hellthrashera, bo tam są największe szanse na ludzką cenę.
http://selfmadegod.com/shop/pl/p/BOLZER ... EDAZ/18671" onclick="window.open(this.href);return false;
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- Prodi
- postuje jak opętany!
Że zacytuję klasyka: mam tak samo jak ty.ultravox pisze:Nie wiem jeszcze co myśleć o tej płycie. Z jednej strony podoba mi się, że mają swoją wizję, z drugiej te post-mastodonowe ciepłe kluchy, które się tu momentami pojawiają, jakoś strasznie mi rozmiękczają tą muzykę. Jest tu masa świetnych pomysłów, ale też sporo takich, które do mnie nie trafiają.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- Dragazes
- w mackach Zła
ultravox pisze:post-mastodonowe ciepłe kluchy, które się tu momentami pojawiają
O, dokładnie takie same skojarzenia miałem. Wokale bardzo mastodonowe są, ale mi to akurat nie przeszkadza.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.