evilfucker pisze:Vehementor Nos może dlatego że od czasów La Masquerade Infernale nikt tak nie grał(albo mnie coś omineło). .
NACHTMYSTIUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- evilfucker
- świeżak
Re: NACHTMYSTIUM
Nie chodziło o porównanie do Arcturus tyko do ....
- Mental
- weteran forumowych bitew
Na http://www.myspace.com/nachtmystium sa dwa kawalki z wychodzacego 15 maja mini pt. "Doomsday Derelicts". Wlasnie slucham i juz jestem kupiony.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- Scaarph
- zahartowany metalizator
obesrałem się, ostatnie rzeczy nachtmystium są po prostu genialne i wierzę, że nowa epka także zmiażdży sutexy. kurwa jak ja kocham ten zespół.
ło kurwa, ale dojebali tymi nowymi kawałkami
sie nie mogie doczekać sie
ło kurwa, ale dojebali tymi nowymi kawałkami

- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
A ja sie wkurwiłem, że po niezłej Eulogy IV i Instinct Decay wysrali takie modne gówna, a głupi ludzie sie podniecają jak zwykle. Jebać.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Krek
- rozkręca się
zajebiste numery
- karabin
- zaczyna szaleć
- karabin
- zaczyna szaleć
pierdolisz!! niby ostatnia EPka i długograj są złe? Kawał zajebistej muzy. Umyj cycki!!So_It_Is_Done pisze:A ja sie wkurwiłem, że po niezłej Eulogy IV i Instinct Decay wysrali takie modne gówna, a głupi ludzie sie podniecają jak zwykle. Jebać.
PAL KRZYŻ.
- Block69
Dobre te nowe kawałki, a Kubuś nie byłby sobą, jakby nie powiedział czegoś na opak 

PENIS METAL
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Doomsday Derelicsts to co na gayspace daje rade. Ale Assassins i Wordfall to słabizna, nie pierdolcie.
- Scaarph
ja tam lubię (nawet bardzo) eulogy vi jak i instinct:decay, ale uważam, że assassins z modą nie ma nic wspólnego, wręcz odwrotnie. mocno bezkompromisowy i zajebiście indywidualny materiał chłopakom wyszedł, a że sporo ludzi się na tym poznało to już zupełnie inna historia.już pisałem, assassins to według mnie najlepsze, co spotkało skostniałą muzykę metalową w zeszłym roku i zdecydowanie najlepsza płyta amerykanów. swoją drogą skoro piszesz, że instinct:decay tobie się nawet podobało - czy ty naprawdę nie słyszysz że ta płyta to takie nieśmiałe jeszcze assassins? przecież to jest kurwa tak wyraźne, tak oczywiste, miliard procent naturalnej progresji(fujSo_It_Is_Done pisze:A ja sie wkurwiłem, że po niezłej Eulogy IV i Instinct Decay wysrali takie modne gówna, a głupi ludzie sie podniecają jak zwykle. Jebać.

edit:
ale wyjebana koszulka:

- karabin
- zaczyna szaleć
- Scaarph
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Słyszę, ale Instinct jest jeszcze słuchalną płytką, poza tym nie jaram się nawet Eulogy IV ani Instinct tak jak wy. Jakby ktoś zaproponował coś ciekawego na zamianę to chętnie.Scaarph pisze:czy ty naprawdę nie słyszysz że ta płyta to takie nieśmiałe jeszcze assassins? przecież to jest kurwa tak wyraźne, tak oczywiste, miliard procent naturalnej progresji(fuj).
- Scaarph
no cóż, zgadzam się z tobą 
edit: to oczywiście odnośnie tego, że instinct to słuchalna płyta

edit: to oczywiście odnośnie tego, że instinct to słuchalna płyta
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Ta koszulka to festyn. Jadłeś grzyby kiedykolwiek? A jeśli tak, to po co sie z tym obnosić i co to ma wspólnego z bm. Mnie się kojarzą takie koszulki z pedalstwem i trendami.
- karabin
- zaczyna szaleć
jaki festyn? festyn to jest na koszulkach dimmu borgir czy innych kredofili. ta koszulka jest spoko, wyważona. nie ma bandy złych misiów panda
a ten pentos z grzybami fajnie się prezentuje.

PAL KRZYŻ.
- Scaarph
zamiast cię skurwiać muszę przyznać, że w sumie czaję o co ci chodziSo_It_Is_Done pisze:Ta koszulka to festyn. Jadłeś grzyby kiedykolwiek? A jeśli tak, to po co sie z tym obnosić i co to ma wspólnego z bm. Mnie się kojarzą takie koszulki z pedalstwem i trendami.

- Adrian696
So_It_Is_Done pisze:Ta koszulka to festyn. Jadłeś grzyby kiedykolwiek?

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- brb
- postuje jak opętany!
no ale takie "away from the light" mogli juz sobie podarowac
- Scaarph
sam jesteś nudny i bardzo nużącyMaria Konopnicka pisze:Jest sporo momentów świetnych, sporo bardzo dobrych kompozycji, ale też mnóstwo bezsensownych wypełniaczy, nudnych i bardzo nużących.

no tymi dwoma kawałkami udowodnili, że jaja wciąż mają na swoim miejscu, więc myślę, że nie ma się o co martwić.Maria Konopnicka pisze:mam nadzieję, że kolejne płyty będą miały tendencję zwyżkową. Najnowsze MCD już zamówiłem.