kompromituj się dalej

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
kompromituj się dalej
rugby jest zajebiste. no i nikt tam nie symuluje i wszyscy karnie sluchaja co ma sedzia do powiedzenia
"- Myślę, że warto podać zwycięski skład Kaiserslautern z meczu z Bayernem w sezonie 97/98: Reinke, Kadlec, H. Koch (31. Hristov), Kuka, Marschall, Ratinho (75. Reich), Roos, Schjoenberg, Schaefer, Sforza, M. Wagner. I jeszcze Ballack "
42 lata nieźle, nawet mogłem ją widzieć mimo że w zoo byłem ostatnio ze 30 lat temuOgród zoologiczny w Warszawie przekazał w poniedziałek wieczorem informację o smutnym wydarzeniu. "Kochani! Wczoraj musieliśmy pożegnać naszą foczą seniorkę, Sławę. Jest to zdecydowanie koniec pewnej ery, Sława urodziła się w Warszawskim Zoo i dożyła sędziwych niemal 42 lat. Dla większości z nas była od zawsze" — przekazali opiekunowie.
Urodziła 17 szczeniąt i była wspaniałą foczą mamą, doczekała się 16 wnuków. "Była na tyle troskliwą ciocią Sławcią, że karmiła także szczeniaki innych samic, wystarczyło, że któreś zapłakało. Była ostoją cierpliwości i spokoju dla innych fok i dla nas, uwielbiała jeść i wygrzewać się na słońcu. Dawała nam mnóstwo radości i śmiechu pozwalając się głaskać, zaciskając nos podczas treningu i siarczyście na nas smarkając. Była naszym kochanym obżartusem, lodołamaczem i czołgiem" — napisali opiekunowie.
Dodali, że basen bez jej wielkich okrągłych oczu i poczciwej mordki nie będzie już taki sam.
A ja akurat znałem. Eeeh, to chyba trudna branża. Nie, żeby mnie to dziwiło, nic a nic. Panów od kopania worka wypełnionego powietrzem uprasza się o wypierdalanie do odpowiedniego tematu.
99,99% użytkowników WykopuOnly_True_Believers pisze: ↑21-02-2024, 10:12Kto by się ożenił w kurewką na którą się spuszczają przed kamerą?
Ooo, całkiem dobry klawiorkowiec. Kojarze go z jednej z płyt Grega Howe'a. Ale on to chyba byl bardziej popularny 20-25 lat temu, tak przynajmniej mi sie kojarzy