POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
Żwirek i Muchomorek
postuje jak opętany!

Re: POlitykowanie

26-01-2026, 12:36

Hatefire pisze:
26-01-2026, 11:39
Obrazek

xD
Szach mat :lol:
Przygody Batona na czarnym lądzie
Awatar użytkownika
masterful
weteran forumowych bitew
Kontakt:

26-01-2026, 12:38

tabaluga pisze:
26-01-2026, 12:33
ja oceniam obiektywnie , dlatego jestem w stanie przyznać że jak w pierwszym przypadku racja jest po stronie ice tak w drugim obydwie strony popełniły błąd . ty zaś stoisz po stronie anarchistycznych bojówek,dla ciebie to aniołki.
Nie stoję po żadnej stronie. Nagrania pokazują, że zostali zabici z zimną krwią. W drugiej już (chyba) martwego dobijał kilkoma strzałami. To była egzekucja. Obiektywnie oceniam.
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

26-01-2026, 12:42

tabaluga pisze:
26-01-2026, 11:18
no jako rzecznik propolskiej true-prawicy stwierdzam że ta sprawa z tym pielęgniarzem dla starszych panów nie jest tak jednoznaczna jak z tą lesbiją , możliwe że przemęczeni i zestresowani agenci ice popełnili błąd , błędy się zdarzają , popatrz ile ludzi ma na sumieniu przeciętny lekarz... pewnie więcej niż agent ice, No tak czy inaczej ten koleś też popełnił błąd i to większy więc chuj z nim, fafo rip bozo :D
Spłaciłeś już długi cymbale?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
tabaluga
weteran forumowych bitew

26-01-2026, 12:45

masterful pisze:
tabaluga pisze:
ja oceniam obiektywnie , dlatego jestem w stanie przyznać że jak w pierwszym przypadku racja jest po stronie ice tak w drugim obydwie strony popełniły błąd . ty zaś stoisz po stronie anarchistycznych bojówek,dla ciebie to aniołki.
Nie stoję po żadnej stronie. Nagrania pokazują, że zostali zabici z zimną krwią. W drugiej już (chyba) martwego dobijał kilkoma strzałami. To była egzekucja. Obiektywnie oceniam.
kurna typie , agent ice odskoczył w bok a i tak oberwal autem a ty mi tu jakieś banialuki opowiadasz , skończ już i oszczędż sobie wstydu.

Obrazek
MAGA
Awatar użytkownika
trup

26-01-2026, 13:00

tabaluga pisze:
26-01-2026, 12:45
masterful pisze:
tabaluga pisze:
kurna typie , agent ice odskoczył w bok a i tak oberwal autem a ty mi tu jakieś banialuki opowiadasz , skończ już i oszczędż sobie wstydu.

Obrazek
Tak tak. Igor Stachowiak tez potrącił sobą policjantów. I to kilku na raz.
Żydzi też trącali gestapowców. Czym się dało. A wo ogole tarczyński idź już lizać jajka trumpowi.
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
DST
rasowy masterfulowicz

26-01-2026, 13:05

Ogólnie to trochę chuj mnie obchodzi ta przepychanka, ale akurat wczoraj sobie oglądałem Jona Stewarta i fajne zestawienie zrobił pokazując Orwellowskie "dwójmyślenie" Trumpowej administracji

Od około 16min do końca
Awatar użytkownika
trup

26-01-2026, 13:19

masterful pisze:
tabaluga pisze:
Dali kretynom i zwyrodnialcom broń i wolną rękę, to korzystają.
Awatar użytkownika
Żwirek i Muchomorek
postuje jak opętany!

26-01-2026, 13:27

DST pisze:
26-01-2026, 13:05
Ogólnie to trochę chuj mnie obchodzi ta przepychanka, ale akurat wczoraj sobie oglądałem Jona Stewarta i fajne zestawienie zrobił pokazując Orwellowskie "dwójmyślenie" Trumpowej administracji

Od około 16min do końca
Bardzo celne; moralność Kalego na całego.

edit; albo chuj w to, nie ma sensu się produkować na ten temat; pokasowałem swoje wypusty
Przygody Batona na czarnym lądzie
Awatar użytkownika
masterful
weteran forumowych bitew
Kontakt:

26-01-2026, 15:43

"Partia kazała ci odrzucić dowody twoich oczu i uszu. To był ich ostateczny, najważniejszy rozkaz”. - George Orwell, 1984.
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

26-01-2026, 16:02

Łukasz Najder pisze:Tragedią jest nie tylko to, że na ulicach Ameryki giną z rąk ICE/border patrol niewinni ludzie, ale jeszcze i to przecież, że w następstwie dochodzi do kompletnego załamania się rzeczywistości i percepcji tejże, bo okazuje się, że administracja Trumpa, media trumpowe, Trump i Trumpa zwolennicy mogą do woli zaprzeczać już nie tylko relacjom świadków i tekstom dziennikarskim, ale nawet nagraniom o dobrej jakości dźwięku i obrazu - i to zrobionym jednocześnie przez kilka osób z różnych kątów czy odległości. Pomimo tego, a wręcz na podstawie "tego", da się publicznie twierdzić, że kobita w aucie chciała taranować zastępy uzbrojonych po zęby żołdaków albo że jakiś nieborak z telefonem w garści był terrorystą i zmusił do wbicia w niego 10 strzałów, w tym jednego bądź dwóch w plecy, gdy już klęczał i wyjęto mu z kabury legalnie posiadaną broń, której najpewniej w ogóle nie miał zamiaru sam dobyć. A wy się boicie, że (dopiero) za pomocą AI będzie można manipulować materiałem dowodowym i obarczać bogu ducha winnych obywateli odpowiedzialnością za przestępstwa, obecność gdzieś tam tudzież nikczemne zamiary. Otóż rzecz w tym, że władzy o zamordystycznych ciągotach i metodach działania totalnie zwisa, czy filmik jest prawdziwy lub fałszywy, bo to ona, wespół ze swoim kombajnem medialno-polityczno-zwolenniczym, "ustala" i oznajmia co jest prawdą, a co nie jest. AI pewnie jeszcze to spotęguje, ale wszystko zaczyna się w przesyconych nienawiścią, sfanatyzowanych głowach sterowanych przez głowy chciwe, bezwzględne i cwane.
Krótka i trafna diagnoza na temat Tabalug tego świata. Coś pod czym mógłbym się podpisać, ale nie potrafiłbym tak zgrabnie w słowa ująć.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
ODPOWIEDZ