CULTES DES GHOULES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: CULTES DES GHOULES
Prawdziwy i tak był tylko GG Alin
- Destro
- postuje jak opętany!
Świetny album,wszystko gra jak należy-wokal,gitary,perkusja i brzmienie-mistrzostwo świata.
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
535 pisze: Kiszona, czy kwaszona, efekt spożycia jest identyczny. Ja dzisiaj idę na ostro. Halne mega mocne 2,19 za opakowanie. Miałem na sześć. Jestem przy drugim. Eleganckie sesyjne piwo. Konkretna bursztynowa barwa. Chyba, bo walę po ciemku na ławce prosto z puszki. W zapachu wyraźnie dominuje słodycz, która w pierwszym momencie kojarzy mi się z ananasem Kolejny zaciąg nosem i czuję suszone owoce oraz delikatną nutkę karmelu. W smaku podobnie jak w zapachu: na pierwszym planie owocowa słodycz, jednak tu uzupełniona dość intensywną, bardzo przyjemną goryczką. Całość komponuje się bardzo dobrze i mimo swojej potężnej mocy, piwo sprawia wrażenie lekkiego (wytrawnego). 10% alkoholu robi swoje, co odczuwa się w postaci ciepła w przełyku i brzuchu. Fantastyczna sprawa. Polecam. Szczególnie w te coraz chłodniejsze jesienne wieczory.

- ozob
Przyszla paczka z USA. "Unausznim sie" ile to oststecznie warte, bo to, ze nowe CDG rozpierdolilo to tegoroczne Mare i Craft juz wiem.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Erkropka
- rozkręca się
Craft na pewno, ale z Mare nie byłbym taki pewien. Myślę, że obie płyty są na podobnym poziomie. Mówię to po kilkunastu przesłuchaniach obu, gdzie w przypadku Mare miałem ochotę ją wyłączyć w połowie, płytę w sensie. Z czasem jednak odkryłem jej zajebistość i diabła tkwiącego w szczegółach.
- ozob
Tyle tam diabla co w mojej owsiance z bananem co rano.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Erkropka
- rozkręca się
Diabła może nie, ale czegoś niepokojącego owszem. Czasami stawiam to wyżej niż diabła.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Ozob co ty znów pierdolisz o Mare? Idź pisz może o ghost. Tam jest sporo diabła z lukru. (;
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
W ghost chodzi o pastisz,przerysowanie i dymanie lasek a nie spiete poslady wypiete w stronę rogatego i ofiarowane dzieci diablu (bitch please). Zgadnij która postawa jest bardziej rock n rollowa :)maciek z klanu pisze:Ozob co ty znów pierdolisz o Mare? Idź pisz może o ghost. Tam jest sporo diabła z lukru. (;
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Lucek
- weteran forumowych bitew
wiesz co Ci dolega [V] ? to sie nazywa starość, zestarzałeś sie, dopadło Cie macierzyństwo i chciałbyś karmić piersią cały świat, smutny koniec tak wcześnie ? opamiętaj sie póki czas
-
Po ilu kuflowych taka diagnoza ? Powiem tak: Do wielu z pewnością wciąż przemawia w niesamowicie atrakcyjny sposób ta cała otoczka którą epatuje choćby CDG etc,ja po prostu mam z tego bekę, im więcej poznajesz i otwierasz się na muzykę tym bardziej dostrzegasz jak wielkiego kija w dupie ma większośc ludzi którzy słuchają tylko metalu i pielęgnują swój godny pożałowania ekstremalny wizerunek.Lucek pisze:wiesz co Ci dolega [V] ? to sie nazywa starość, zestarzałeś sie, dopadło Cie macierzyństwo i chciałbyś karmić piersią cały świat, smutny koniec tak wcześnie ? opamiętaj sie póki czas
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- ozob
Idz sobie zapal swieczke. (:maciek z klanu pisze:Ozob co ty znów pierdolisz o Mare? Idź pisz może o ghost. Tam jest sporo diabła z lukru. (;
-
- rozkręca się
A ja bym powiedział, że ludzie, ktorzy "mają ze wszystkiego beke" właśnie też mają swoistego kija w dupie. Życie rozminelo się co nieco z jakimiś tam marzeniami, latka zlecialy a z podsumowania wynika, że za dużo to sobie człowiek nie poruchal (stąd zawsze ten charakterystyczny argument, że rock n' roll i dymanie lasek to zawsze wartość nadrzędna?). Nigdzie nie przynależy, a chciałby. A paczka najlepszych kumpli z którymi zawsze jest beka, jest tak naprawdę chuja warta, no ale innych nie ma. I ta ciągła "beka" to też taka otoczka, jak foty w lesie czy lizanie czaszek.[V] pisze:Po ilu kuflowych taka diagnoza ? Powiem tak: Do wielu z pewnością wciąż przemawia w niesamowicie atrakcyjny sposób ta cała otoczka którą epatuje choćby CDG etc,ja po prostu mam z tego bekę, im więcej poznajesz i otwierasz się na muzykę tym bardziej dostrzegasz jak wielkiego kija w dupie ma większośc ludzi którzy słuchają tylko metalu i pielęgnują swój godny pożałowania ekstremalny wizerunek.Lucek pisze:wiesz co Ci dolega [V] ? to sie nazywa starość, zestarzałeś sie, dopadło Cie macierzyństwo i chciałbyś karmić piersią cały świat, smutny koniec tak wcześnie ? opamiętaj sie póki czas
Ale lepsza taka "beka", w gruncie rzeczy pozytywna, niż agresor.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kurwa przeczytalem to od tej czaszki, zmarnowalem bezpowrotnie parenascie minut zeby zobaczyc fote jakiegos skurwialego zjeba lizacego czaszke trupa i kontrowersji z tym zwiazanych. Ludzie maja najebane we lbach.
woodpecker from space
-
Oj Janusz, jak miałem 15 lat to fajnie było " przynależeć" dzisiaj naprawdę mnie jebie jeśli nikt inny z moich znajomych nie zachwyca się solówkami na klawiszach na przekurewnie dobrym albumie Cressida z 1971 roku. Lepiej nie przynależeć i żyć na własnych warunkach,w zgodzie z samym sobą niż chwalić dokonania kolegów jakkolwiek mierne by one nie były.
- ozob
Wlasnie tu kolega [V] ma rację. U "brudasow" jest za duzo pozerki, sluchania tego co modne i jebania tego co rowniez modne, a za malo wlasnego zdania.
-
czasem z kimś rozmawiasz i ona czy on mówią o czymś z pewną dozą niepewności,jakby czekali na fanfary i aprobatę . Slabe to,jeśli coś lubisz to masz wyjebane nawet jakby cały świat srał na to.ozob pisze: a za malo wlasnego zdania.
-
- rozkręca się
A ktoś tu chwali kolegów? Kto ze stałych bywalców tego forum trzyma sztame z Mare, CdG czy Craft? Albo Mgła, i co tam jeszcze jest często komentowane? Ja tu mowilem o kijach w dupie. A Ty rzucasz mi nazwą kapeli, o której oczywiście nigdy nie słyszałem. Czyżby chęć blysniecia, tudzież pokazania komuś jaki jest malutki? Można by się pokusić o powtórzenie mojej tezy z poprzedniego postu, tej o kijach ... ;)
-
+Bilion
+BilionJanusz Kobus pisze:A ja bym powiedział, że ludzie, ktorzy "mają ze wszystkiego beke" właśnie też mają swoistego kija w dupie. Życie rozminelo się co nieco z jakimiś tam marzeniami, latka zlecialy a z podsumowania wynika, że za dużo to sobie człowiek nie poruchal (stąd zawsze ten charakterystyczny argument, że rock n' roll i dymanie lasek to zawsze wartość nadrzędna?). Nigdzie nie przynależy, a chciałby. A paczka najlepszych kumpli z którymi zawsze jest beka, jest tak naprawdę chuja warta, no ale innych nie ma. I ta ciągła "beka" to też taka otoczka, jak foty w lesie czy lizanie czaszek.
Ale lepsza taka "beka", w gruncie rzeczy pozytywna, niż agresor.
- nagrobek
dokladnie tak jak fani grobowcow.pewnie tez maja wyjebke i bekę z kijow trzaskających w dupach.[V] pisze:jeśli coś lubisz to masz wyjebane nawet jakby cały świat srał na to.