Pierdolisz. Wytłumacz mi w jaki sposób 30 letni koleś , czynny sportowo uchodzi z życiem, tak samo 51 letnia babka i 15 letnia zdrowa dziewczyna(piszę o przypadkach z którymi miałem kontakt bezpośredni). Jaką Ty się analogią posługujesz?. Miałeś w ogóle styczność z kimś chorym na covid czy tak se piszesz?
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SARS-CoV-2
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zasadniczy problem ludzi, którzy negują pandemię, albo twierdzą, że wirus jest niegroźny jest to, że nie widzieli młodych ludzi, którzy przeszli lub przechodzą COVID19 ciężko.
all the monsters will break your heart
- uglak
Myślisz, że to by coś pomogło? Skoro COVID to spisek to pewnie ci młodzi ludzie w ich głowach też okazaliby się podstawieni.
Guilty of being right
- Hatefire
Moi starzy są cięci na antyszczepionkowców. bo jeszcze mieli w szkole podstawowej kolegów dotkniętych Heine-Medina, co chodzili o kulach, poskręcani. Ciekawe dlaczego obecnie ta choroba nie występuje, hmm może ludzi zaczęli patrzyć w słońce?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nicram
W sumie racja. Zapomniałem, że nie wszyscy patrzą na Świat w ten sam sposób.
W kontekście tego co napisał uglak, na pewno znajdą zaraz jakieś wytłumaczenie, dlaczego choroba H-M nie występuje.

- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
Tylko niebezpiecznie psychicznie chorzy i psy noszą kagańce. A rząd, tv, radio, gazety, lekarze co stoją za tym kłamstwem powinni być pozbawieni praw obywatelskich, praw wykonywania zawodu i iść do więzienia (dożywocie} sprzedawczyki. Od kiedy jakiś rząd na świecie martwi się o zdrowie swoich obywateli, co ich obchodzi czy ja jestem zdrowy czy nie i czy ja chcę umrzeć czy nie ..precz z systemowymi kurwami i korupcyjnymi rządami.
Na kłamstwo ten świat choruje i na nic więcej...
Na kłamstwo ten świat choruje i na nic więcej...
-
Tak. Znam przypadki dzieci, które zmarły na grypę, o osobach starszych nie wspomnę. Dalej będziesz histeryzował, nakręcony przez sprzedajne media?tomaszm pisze: ↑27-08-2020, 09:44Pierdolisz. Wytłumacz mi w jaki sposób 30 letni koleś , czynny sportowo uchodzi z życiem, tak samo 51 letnia babka i 15 letnia zdrowa dziewczyna(piszę o przypadkach z którymi miałem kontakt bezpośredni). Jaką Ty się analogią posługujesz?. Miałeś w ogóle styczność z kimś chorym na covid czy tak se piszesz?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Do @Pacjent
Zrozum ,że w piździe mam jakieś media- nie interesuje mnie to. Ja życie odbieram na podstawie własnych doświadczeń. Nikt z moich znajomych przy grypie nie lądował pod respiratorem. Nie kojarzę. Pochodzę z miejsca gdzie Covid zrobił niekiepską robotę i piszę jak jest. Jestem totalnym przeciwnikiem lockdownów i innych bzdurnych nic nie wnoszących działań panującego rządu gdyż da się to zrobić w chuj mądrzej. Ja pisze tylko o tym ,że ignorancja w stosunku do tego jebanego wirusa bywa przewrotna. Kurwa sam się śmiałem ale jak mój kolega od wódki ląduje pod respiratorem i ledwo kostuchie uchodzi spod kosy to jest się nad czym zastanowić. Wkleiłbym filmik ale jestem zbyt tępy żeby tą operację przeprowadzić.
BTW jak się wkleja filmy z dysku twardego na forume?
Zrozum ,że w piździe mam jakieś media- nie interesuje mnie to. Ja życie odbieram na podstawie własnych doświadczeń. Nikt z moich znajomych przy grypie nie lądował pod respiratorem. Nie kojarzę. Pochodzę z miejsca gdzie Covid zrobił niekiepską robotę i piszę jak jest. Jestem totalnym przeciwnikiem lockdownów i innych bzdurnych nic nie wnoszących działań panującego rządu gdyż da się to zrobić w chuj mądrzej. Ja pisze tylko o tym ,że ignorancja w stosunku do tego jebanego wirusa bywa przewrotna. Kurwa sam się śmiałem ale jak mój kolega od wódki ląduje pod respiratorem i ledwo kostuchie uchodzi spod kosy to jest się nad czym zastanowić. Wkleiłbym filmik ale jestem zbyt tępy żeby tą operację przeprowadzić.
BTW jak się wkleja filmy z dysku twardego na forume?
- Hatefire
Na podstawie własnych doświadczeń stwierdzam, że ziemia jest płaska. Jakby była okrągła, to buty ścierały by się najbardziej pośrodku. Tymczasem niszczą się najbardziej z przodu i tyłu podeszwy.
Ostatnio zmieniony 27-08-2020, 11:02 przez Hatefire, łącznie zmieniany 1 raz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nicram
Wow, nieźle. Ja obracam się w środowisku powiedzmy okołomedycznym i nigdy nawet nie słyszałem od znajomych lekarzy, żeby mieli czy słyszeli o takich przypadkach. Czytałem gdzieś w prasie kilka lat temu, że dziecko zmarło na grypę, ale była to dość spora sensacja, ale żebym znał to nie.
-
Za 3 lata to środowisko będzie mówiło otwartym tekstem, że zgony na Covid-19 były rzadkością.nicram pisze: ↑27-08-2020, 11:02Wow, nieźle. Ja obracam się w środowisku powiedzmy okołomedycznym i nigdy nawet nie słyszałem od znajomych lekarzy, żeby mieli czy słyszeli o takich przypadkach. Czytałem gdzieś w prasie kilka lat temu, że dziecko zmarło na grypę, ale była to dość spora sensacja, ale żebym znał to nie.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Słuchaj Pacjent, skoro znasz przyszłość to podaj mi proszę na priva 6 cyfr na najbliższe losowanie Lotto. 

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Na razie ze Szwecją idzie mu słabo więc ja bym nie wydawał na kupon
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
Prosta sprawa. Na tę chwilę jedynym znanym i skutecznym sposobem na poznanie 6 cyfr z najbliższego losowania Lotto wydaje się wykorzystanie patentu pokazanego w filmie "Powrót do przyszłości 2" 

- trup
Ścieżka z rana nie służy.Fanatyk pisze: ↑27-08-2020, 10:40Tylko niebezpiecznie psychicznie chorzy i psy noszą kagańce. A rząd, tv, radio, gazety, lekarze co stoją za tym kłamstwem powinni być pozbawieni praw obywatelskich, praw wykonywania zawodu i iść do więzienia (dożywocie} sprzedawczyki. Od kiedy jakiś rząd na świecie martwi się o zdrowie swoich obywateli, co ich obchodzi czy ja jestem zdrowy czy nie i czy ja chcę umrzeć czy nie ..precz z systemowymi kurwami i korupcyjnymi rządami.
To akurat prawda że świat choruje na kłamstwo. Ale ma też mnóstwo innych chorób. Bardzo groźna to głupota.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Fanatyk
Pokażcie chociaż jednego w połowie chorego na te superchorobe. Nie mówie umierającego ale chociaż takiego co leży i ma sie bardzo żle. Bo już nie licze na sekcje zwłok bo ich nie ma i nie będzie. Tak trudno pokazać choć jeden przypadek? Ludzi chorych na raka pokazuje sie przy byle zbiórkach na ich leczenie i to zaden wstyd, tak samo ludzi po wypadkach bez konczyń itp. A tu trudno pokazać duszącego sie pacjenta z rzekomym kowidem. Koronościema
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
O Jezu prawie odpisałem Fanatykowi
ufff
ufff
If you do everything right, there will be no struggle.
- Ascetic
-
Do@Fanatyk
Nie rozumiesz zupełnie o czym piszesz.Na siepomagam czy zrzutka 99,9% zbiórek dotyczy sytuacji losowych/incydentalnych . Z chorobami przekaźnymi te portale nie mają nic wspólnego. Chcesz coś sobie udowodnić to odwiedź proszę to https://www.uck.katowice.pl/oddzial-pneumonologii albo to miejsce http://www.szpitalmegrez.pl/19-jednostki/oddzialy.html. Przejdzie Ci wypisywanie tych kocopałów na internecie.
Nie rozumiesz zupełnie o czym piszesz.Na siepomagam czy zrzutka 99,9% zbiórek dotyczy sytuacji losowych/incydentalnych . Z chorobami przekaźnymi te portale nie mają nic wspólnego. Chcesz coś sobie udowodnić to odwiedź proszę to https://www.uck.katowice.pl/oddzial-pneumonologii albo to miejsce http://www.szpitalmegrez.pl/19-jednostki/oddzialy.html. Przejdzie Ci wypisywanie tych kocopałów na internecie.
- Fanatyk
Gwarantuję ci: jakby nie to, że po takich odwiedzinach zamknęli by mnie w domu na parę tygodni, nie miałbym najmniejszych oporów aby taki kontakt odbyć. Ale nie uśmiecha mi się zostać więźniem niekompetentnych/skorumpowanych urzędnikówChcesz coś sobie udowodnić to odwiedź proszę to https://www.uck.katowice.pl/oddzial-pneumonologii albo to miejsce http://www.szpitalmegrez.pl/19-jednostki/oddzialy.html